Hirdetés
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
taifun
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy hatalmas problémám a gépemmel, megpróbálom röviden és érthetően leírni.
Gép: Asus M2R32-MVP + Athlon X2 6000+ 2 x 1 GB Geil ultra + Radeon 4850 (új) + 2 x 1TB Sasmung HDD.A gép folymatosan fagy, van mikor elmegy egy fél napot is, van mikor egy óra alatt kétszer is ledermed. Filmnézés közben kép megáll + bugó hang, semmire nem reagál. Netezés közben Explorer megáll gondolkodni, egér megy de a gép semmire sem reagál, minden inaktívvá vélik a képernyőn.
Újraindulás sosem volt.
Ramot, tápot, vga-t, sata kábeleket cseréltem, második vinyómra is raktam új Win7-et, hiba ugyanaz. HD sentinel szerint és a Samsung diagnosztikai progi szerint a vinyók rendben vannak. Tegnap vettem egy új Gigabyte lapot, fél óra használat után fagyás...
Esetleg mégis lehet ez vinyó probléma?? Talán proci, bár ezt vmiért kétlem?
Minden segítséget, ötletet köszönök.
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest