Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozzz
tag
Segítségre lenne szükségem. Egy Denon X2000-es erősítőm van Vardus 300 5.1-es rendszerrel. PC-ről van hajtva egy Nvidia GT 740M videókártya HDMI kimenetéről. A problémám az, hogy sem DTS-HD sem DolbyTrueHD hangormátumú videót nem tudok lejátszani. Vagyis kép van hang nincs, az erősítő nem reagál. MPC-HC és XBMC lejátszóval próbálkozom. Az XBMC-nél előfordul, hogy van hang ebben a formátumban viszont, az erősítő csak DD-nek jelzi. Ha váltok majd vissza rá akkor már néma. Az MPC-HC-val lejátszva az erősítő simán DTS vagy DD formátumot jelez ki. Tudom, hogy ennél a rendszernél nem sok értelme van a HD-s hangoknak, az más ligában játszik. Viszont nem értem, hogy mi az amit nem állítottam be, hogy felismerje és lejátsza rendesen. Tuti én vagyok a láma, de nem sikerült rájönnöm
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest