- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Sziasztok!
Optikai kábel hány kbps hangot képes továbbítani max? -
zozy84
senior tag
Onkyo 608-hoz keresek 5.0ás rendszert. Max 100eft a keret. Vagy 2 frontot de az legyen 100eft alatt. (mondjuk az erősítő még bő 2 hét mire ide ér mert egy barátom hozza el Bp-ről Kaposvárra.)
-
BBéci
legenda
válasz
spiky03 #82180 üzenetére
Ne sz@rozz, a SuperSpike nagyon megéri az árát! A centeredet durva hiba lenne másra tenni, ezen ne akarj spórolni! Két akciós Blu-ray lemez ára.
A felragasztás erősen ajánlott!
Lesz változás a fingilingi kúpokkal, de össze sem hasonlítható azzal, amit a Soundcare művel. Nem akartam elhinni, amikor meghallottam. Éppen most írom a cikket róla.(#82190) DjKoxi
Teljes mértékben egyetértek.(#82196) Gabor1123
Sürgősen felejtsd el a hang tévén átvezetését! Irtózatosan elhibázott ötlet! -
Gabor1123
tag
válasz
Norbi 72 #82194 üzenetére
Köszönöm, akkor legalább az időmet nem vesztegetem a kísérletezésre! :-) Minőségi szempontból melyik a jobb megoldás? Tv-ből az optikai kábel, vagy a gépből az erősítőre kötni? Az hogy a tv-n keresztül megy a hang nem ront rajta? A gépen most csak az alaplapi hangkimenet van, ami talán nem is digitális. Ehhez a részhez már végképp nem értek, de azt hiszem a digitális jobb mint az analóg ugye? Ha esetleg sokkal jobb az elérhető minőség akkor egy hang kártya vásárlása még belefér...
-
zozy84
senior tag
Azt hiszem elindultam a lejtőn. Szerdán érkezik meg Ő .
-
Norbi 72
veterán
válasz
Gabor1123 #82192 üzenetére
Sajnos a hdmi-je a hangot nem támogatja.
Marad az optikai,vagy koax. -
spiky03
veterán
válasz
DjKoxi #82190 üzenetére
Nem kínlódik ez már.
Jobb neki így szabadon mint ahol előzőleg volt beszorítva.
A vászonnak meg nem lesz útban a tv, mert még tudom hátrébb tolni a szekrényt, meg ha lesz egyszer vásznam az akkor úgysem tud közvetlenül a falhoz leereszkedni, mert ott van a BD polc a falon és azt nem szedem le.
-
Gabor1123
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy onkyo erősítőhöz. Pontos ttípusa ht-r 518. Pc-t szeretnék rákötni hdmi-vel, majd tovább a képet szintén hdmi-vel a tv-re. Valamiért viszont nincs hang, csak kép. Van erre valami beállítás, vagy az erősítő nem tudja? Sajnos nem találtam erről semmilyen konkrét infót. Ha a tv - be dugom a hdmi-t és onnan vissza optikai kábellel az erősítőbe a hangot, akkor működik. A két megoldás között van egyáltalán minőségi különbség? A tv egy kb 2 éves 3D-s lg, pontos modellt most nem tudok írni. A segítséget előre is köszönöm! -
sixer66
senior tag
Vettem egy Jamo S606-os szettet, még nem használtam, de azon gondolkodom, hogy a háttér hangsugárzók helyett ne rakjak-e be egy Wharfedale Diamond 9.3-as hátteret? Nagyon eltérne a többi Jamo komponenstől?
-
spiky03
veterán
válasz
devil-k #82186 üzenetére
jó jó, persze,hogy van
elsőnek kiprobalom majd azt, ha esetleg mégsem hoz annyit a hangok akkor sem bukok vele, nah meg attól még kiprobalhatok másikat is.igen én a kábelre gondoltam, a hangfalak azok már rendesen be vannak járatva
szerintetek ha a center alá csak alárakom a kúpokat az úgyis elég lesz? mert nem nagyon szeretném raragasztani.
-
Dorian
félisten
válasz
spiky03 #82180 üzenetére
Két tüske közti árban azért van még más lehetőség is.
Bejáratással ne foglalkozz, esetleg minimálisan fog kicsit változni a kábel hangja, aminek ráadásul nagy része inkább az, hogy te szoksz hozzá a hanghoz. De ha nem újonnan veszed akkor miféle bejáratásról beszélünk?
(#82182) Spagyi:
Feltételezem, hogy senki nem hallott még itt ilyen subot. -
spiky03
veterán
válasz
devil-k #82181 üzenetére
Köszi az infókat.
Most per pill örülök a kábelnek, hogy meglesz.
Aztán majd utána mehet a kiesebb fejlesztgetés ha kell.
Meg lehet, hogy be sem férnének azok a tüskék.Meg nem szívesen fúrnám meg a hangfalakat azért. Vagy van tapadós is?
Majd akkor nyomatom a háttér rádiót 1000el.
-
Spagyi
tag
Sziasztok!
Erre valakinek valami tipp? Ebayen nézem a Dalit és hamarosan lejár. Nem tudom mennyire merjek beleugrani :S
-
devil-k
nagyúr
válasz
spiky03 #82180 üzenetére
Én is drágának találtam anno, de nem bántam meg, hogy megvettem. Dobott a hangzáson és hál' Istennek nem a placebohatás szerűen. 150 óra kell vagy ajánlott, egyre több helyen hallom ezt... Szerintem az első 50 óra lesz a meghatározó.
Van aki villás, van aki banándugós, van aki direktbe szereti kötni. Itt sincs jó vagy rossz variáció. Van aki szerint felesleges, van aki szerint nem. Számomra kényelmesebb a banándugós megoldás.
-
spiky03
veterán
válasz
devil-k #82179 üzenetére
Az nekem egy picit drága lenne, meg először kipróbálom majd ezekkel a kis kúpokkal, hogy lesz-e valami változás. Max majd kérek kölcsön tesztre SpuerSpike-ot.
Holnap meglesznek a VnD kábelek.
Mennyi idő is kell nekik a bejáratáshoz? 200 óra kb itt is ugye?
Valamint egy olyan kérdés, hogy a jumperoláshoz fontos villát/banándugót használni? Vagy köthetem direktbe is a kábelvégekkel össze a csatlakozókat? -
spiky03
veterán
válasz
dgyuri0123 #82177 üzenetére
Én júniusban voltam ott, amikor a tüskéket vettem, de akkor még volt minden rendesen. Legalábbis én úgy láttam.
Azóta, hogy mi változott, vagy min módosítottak azt nem tudom.
De majd szeptemberben megyek, mert kell vennem kúpokat a center alá.De lehet, hogy felhívom őket, hogy ahol most vannak ott lehet-e azt kapni, mert ugye az csak kisebb, mint egy hangfal azt csak áttudják oda vinni.
-
adodaniel
őstag
válasz
dgyuri0123 #82174 üzenetére
Többször voltam náluk, szerintem minden rendben volt. Lehet rossz napot fogtál ki.
-
spiky03
veterán
válasz
dgyuri0123 #82174 üzenetére
Igen az az: [link]
-
spiky03
veterán
válasz
Norbi 72 #82172 üzenetére
Amikor mi voltunk haverral akkor is tudtunk hallgatni amit akartunk. RX6-ot is pl ott hallgattuk meg.
Most augusztus végig nincsenek ott nyitva, biztos akkor most csinálják a moziszobát.
Arra kíváncsi leszek majd.Náluk vettem a tüskéket a Focal-ol alá és akkor is rendes volt a csávó.
-
Norbi 72
veterán
válasz
dgyuri0123 #82171 üzenetére
Fura.Amikor én ott voltam novemberben,tele voltak.A mozi szoba elkészült?
-
Norbi 72
veterán
válasz
dgyuri0123 #82169 üzenetére
Nekem teljesen mindegy,kik dolgoznak ott,én hallgatózni mentem,és tetszett a TSX hangja.
-
válasz
adodaniel #82167 üzenetére
Metal:
progressive black/death,
folk/viking,
epic pagan/heathen,
symphonic
pop/female vocal
gothicRock:
Pink Floyd
Chris Rea
Dire Straits
Guns n' Roses, régi talicskák, AC\DCés még egy kis ambient, Juno meg a jobb Hans Zimmeres OST-k. Mint látod főleg gitár orientált zenéket preferálom, de nem mondok nemet egy Carmina Buránának, vagy Beethovennek sem...
-
válasz
Norbi 72 #82163 üzenetére
mozira jó az a TSI, nekem 500-as volt frontokra, de zenére már szerintem nem az igazi, az én elvárásaimnak persze. Érezhető és még kifizethető minőségi upgrade volt az RTiA7 szett a TSI hangzásvilágához képest, amit ugye az anyaghasználat és a különböző technológiák segítségével ér el.
-
Norbi 72
veterán
Egy újabb szörny eladósorba...
-
Tamoo
nagyúr
válasz
zozy84 #82160 üzenetére
TSI-ről már többektől olvastam hogy dobozhangú (hátha ez új infó számodra).
Mission M34i Cinema Pack Én bejelentkeznék itt is egy fülelésre. -
KisTücsök
addikt
válasz
zozy84 #82160 üzenetére
Jobbak. Ne kapkodd el azért, és először a hangfalakat vedd meg, 5.0-s rendszerek azért nem olyan gyakran vannak fent, mint erősítők. Elmész, meghallgatod és eldöntöd, hogy kell-e. Aztán a maradékból nézel erősítőt. Később meg jöhet a sub.
Onkyo vonalon sok erősítő van most fent. 805 is pl 90-ért, ez is egy éve még azért 100 fölött ment. A 608-nál meg csak 20k-val drágább.
-
zozy84
senior tag
válasz
KisTücsök #82159 üzenetére
Még nem vettem semmit csak már nagyon vennék.
Kinéztem egy 3 éves 608at meg egy TSI400as 5.0át. Nem vagyok használt cucc párti de ezek gondolom jobbak mint a hasonló árban lévő újak. Inkább mozira mint zenére kellene. (persze zene is menne rajta, rock) Mert ha jobb lenne az a szett az X1000rel akkor azt a 30eft különbséget már össze kuporgatnám.
-
zozy84
senior tag
Akkor inkább egy 3 éves Onkyo 608 mint egy új Denon X1000?
-
válasz
xtremetuning #82156 üzenetére
-
hétalvó
addikt
válasz
xtremetuning #82124 üzenetére
M3-asig a 0-on es itt vagy, Neked max 1/4 ora
De szerintem ossze tudod rakni a hangot fejben. Electra minden, beryllium front, furutech alphak, parasound a52+c2. Csak dts!
Az under construction elmult, meg jott a proci.
Akkusztika es alvany meg to be continued... -
Norbi 72
veterán
válasz
kiki22 #82129 üzenetére
Szia!
Amit kinéztél eléggé fapados ..ahogy olvastam,inkább mozira keresgélsz,ezt a JBL szettet ajánlom ezzel az Onkyo 807-essel.Ezek elég jók mozira,alku után belefér a 250-be,szerintem.
(#82137) spiky03 Szép a cucc,grat!
(#82151) mivamma Én tegnap néztem meg,kíváló kép,szuper hang!
-
mivamma
senior tag
Most néztem meg a NFS filmet. Nem voltak nagy elvárásaim, de azokat magasan felülmúlta
Remek látvány, és ami meglepő remek DTS hang! Csak ajánlani tudom. -
KisTücsök
addikt
válasz
kiki22 #82132 üzenetére
AVX, hifipiac, az itteni apró. Nézegess szetteket, erősítőket, aztán linkeld, ami tetszik. Ha a keret csak most 250, később még beletudsz majd tolni egy kicsit, akkor egyelőre egy 5.0 + erősítő kombót vegyél, a sub-ot meg majd később (de kötelező!). Mondjuk 120-160k az 5.0-ra, a maradék meg az erősítőre. Plusz egy kicsit azért hagyjál a kábelekre is. Ha SUB-ot is akarsz most, akkor arra kb 40-50-et szánj majd. Mind ezt persze használtan. De az még kérdéses, hogy pl az erősítőtől mit vársz? Kell hdmi? Ha nem, akkor régebbi nagyvas is megteszi, kevesebbért, és több marad hangfalakra.
-
na lemértem újra a szekrényt. 86cm magas és 18 cm széles hely van rajta. ide mit lehet rakni? ahogy így néztem, ezt a méretet állóból még pont nem gyártják. nem mintha nagy ötlet lenne passzentosan beszorítani centis bükk szekrényfal és a tv kávája közé.
-
zozy84
senior tag
-
Spagyi
tag
Sziasztok!
Mélynyomót keresek mozizáshoz egy Pio vsx-923, Dali Zensor 3 és vokál mellé. (a hátsó 2 hangszóró még nem biztos)
Eddig Proson r12 és használt Dali E12F en gondolkozok. Melyik lenne szerintetek a jobb választás?
Esetleg mint hozzáértők valami más amit ajánlanátok?
Előre is köszi a válaszokat! -
spiky03
veterán
válasz
KisTücsök #82144 üzenetére
Azért szerencsére azt a polcot tudom majd később "mozgatni" ha úgy van.
Mert csak olyan kis polctartó pöckökön áll a polc.
Igen pont eltaláltad 75 centi magas az építmény.
Max úgy tudok lentebb tenni, hogy a centert bentebb tolom és akkor még kb 20 centit nyerek, de akkor meg olyan vászon kell, ami átengedi a hangot.
Nah de ez még nagyon a jövő zenéje.
-
KisTücsök
addikt
válasz
spiky03 #82143 üzenetére
Mondjuk azt mondani is akartam, nagyon kiszámoltad. Mi lesz, ha jön mondjuk egy OPPO a mostani helyett?
Vagy elő- végfok, egymásra nem teheted.
Amúgy, a projektoros témához (majd még az fog nagyot rádobni az élményre), de milyen magas az állvány? 75 centi kb? Nekem az már magas lenne, ha ott kezdődne a vászon.
-
spiky03
veterán
válasz
KisTücsök #82141 üzenetére
Köszi neked is.
Egyedi kivitelezés.Talán a BD lejátszót tehettem volna egy picit lentebb.
@(#82142) Tamoo
Nem is vergődtem annyit.
Amúgy valóban sok változás történt nálam ebben az évben, de nem bánom.
Egyedül az Inakusztik kábelek azok, amik a régi rendszerből maradtak még, de remélem már csak pár napig.Hát kíváncsi vagyok már arra a sokat emlegetett T12-re.
De majd Dorian-nél megfülelem, ha átmegyek hozzá
De elég nekem most ez, ami van. Szerintem a projektor lesz a következő lépcső, vagy max egy másik erősítő.
-
spiky03
veterán
válasz
Oldfighter #82138 üzenetére
Thx.
Kis lépés az emberiségnem, de nagy lépés nekem.
A front oldal kiszélesedik, amikor használatban van a rendszer.Odébb húzom akkor, mert ha ott lenen mindig, akkor pont a hálószoba ajtóban lenne és úgy nehéz lenne bemenni oda.
@(#82139) Vikthor
Nem nagyon mozog az, azért nincs annyira feltekerve a szub.Gondolok a szomszédokra is azért.
De érezhetően jobb ez a Heco, mint a kis Yamaha volt az tuti. -
spiky03
veterán
Végre kész lett az új szekrényem.
Már nincs beszorítva a center. Majd veszek még alá kis tüskéket, hogy ne csak a kis gumilábakon álljon.Valamint ha minden jól megy, akkor jövő héten meglesznek a Van den Hul CS122-es kábelek is a frontokhoz meg a centerhez. Így teljes lesz már a rendszer.
Majd egyszer még a hátsóknak kell vennem valami normálisabb kábelt és kész.Utána egy kis pihenő és majd jöhet a projektor projekt.
-
válasz
xtremetuning #82128 üzenetére
Beszálok akkor még két lurkóval és akkor összeereszthetjük őket a kertben. Amíg lefoglalják egymást, addig Warter mozizhat.
-
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!200-250 ig lehet mar kapni valami értelmesebb erositot plussz hangfalakat?ez a Yamaha cucc mennyire használható?
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #82127 üzenetére
De persze, ha ez célzás akart lenni, akkor a válaszom : jöhetsz bármikor. (amikor a nejed engedi
és vigyáz a törpéidre
)
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #82124 üzenetére
Nálad mikor lesz gyereknap? Áttolnám az ikreket. Lássanak már rendes házimozit is.
-
robim
tag
válasz
muzsikpeti #82123 üzenetére
Köszi!
A Tied megérkezett már?
-
hétalvó
addikt
válasz
muzsikpeti #82114 üzenetére
nem baj elmondjuk mit gondolunk és hallottunk és hátha pár embernek eszébe jutnak majd, mikor moziznak otthon és annyira nem gömbölyű a dolog mint várták a denonnal, addig nincs is baj ameddig nem volt otthon más.
egyébként mindent lehet venni amire van kedv.liszi: tudjuk mindig ezt mondod és utána elgurul a gyógyszer
az electra-idat nehéz lesz kiszolgálni mozin.
bbéci: ha gondolod ameddig itt van a pio-m bármikor ide tudok rendelni egy 4310-est és össze lehet hasonlítani a dac-jukat.
bajnokp:
-
robim
tag
válasz
muzsikpeti #82114 üzenetére
Az Arcam 400-at összekötve az Oppoval, analógon annyival jobb volt a hang (nekem annyival jobban tetszett), hogy eladtam a avr400-ast, a htpcmet pedig lecserélem egy oppora. A sorrend egyébként nálam ez volt: 1. Analóg, 2. Koax, 3. Hdmi (arra nem emlékszem, hogy az Oppo hdmi kimenete hogyan volt konfigolva).
-
BBéci
legenda
Mi a csudáért kellene átdugdosni? A frontokat hajtja a sztereó erősítő és kész. Nálam mindig ez a felállás, ha itt a Norma.
Te a 3808 mellé tehetnél egy PMA-1500 sztereót és nagyságrendet javulna a zene hangminősége.
Liszi útja azért tűnik egyértelműen célravezetőbbnek, mert az AVC-A11XVA hangja messze felülmúlja a PMA-1500-ét és csak 165000 forintba kerül. Mindemellett házimozin is megközelíti a high endet. -
Tamoo
nagyúr
válasz
liszi70 #82115 üzenetére
És az megér ~250+e-t?
Csak mert annyi minimum kell rá hogy értelme is legyen. És akkor még nem is az "új Denon ellen" gondolkozok. 80-100 erősítő, 100 DAC, jó analóg IC, jobb hangfalkábel, tápkábel, digit kábel. Ha nem áldozol rá ennyit akkor fölösleges belekezdeni is.
-
válasz
lemmy9 #82110 üzenetére
"Nekem a nagytesója van"
Húúú, az A1 az nagyon durva kinézetű! Félelmetes erejű lehet! (44 kiló!) Állítólag a hangminősége pariban van az A11-el, de sokkal nagyobb végfok (gondolom a táp is nagyobb), több csatlakozó, több gomb van rajta. (És így nem 4, hanem 7 ezer euro volt újkorában.)
(#82111) regger "Szépen haladsz"
Lefelé a lejtőn nem nehéz.
(#82112) Tamoo "Az állandó átdugdosás minden csak nem praktikus."
Na, én sem úgy gondoltam, hogy amikor zenét hallgatunk akkor sztereó-átdugdosás, amikor mozizunk akkor avr-átdugdosás, mert akkor naponta többször dugdoshatnék!
Arra gondoltam, hogy néhanapján, amikor van egy-egy fél napom aránylag ráérősen, akkor átdugom, meghallgatok pár CD-t, ízlelgetem, kicsit szórakozok vele, próbálgatom, ennyi. Aztán vissza a praktikus, távirányítható, család- és mozibarát kerékvágásba, akár hetekig.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
bajnokpityu #82054 üzenetére
" Koaxon jobb az arc am. De denont hdmin kell etetni. -es úgy kiegyenlített "
Akkor kérdezd meg Robim-ot, hogy az oppo 95 meg mennyivel volt jobb az arcam 400- asnál . A múltkor meg te leszóltad az oppot , akkor most hol is van a denon a sorba?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
liszi70 #82103 üzenetére
Sztereó erősítőre ne beszéld rá magad. Az állandó átdugdosás minden csak nem praktikus. Az újdonság varázsa után meg egyre kevesebbet használnád még ha jobban is szól valamivel mint az AVR. Bennem is motoszkál, de a "szokásaimat" mérlegelve tudom hogy nem használnám ki, úgyhogy pénzkidobás is és macerás is. Ráadásul ott már a kábelezést sem úsznád meg ennyivel... de még a duplájával se.
-
BBéci
legenda
-
Norbi 72
veterán
-
válasz
hétalvó #82091 üzenetére
"vannak itt paran akik komoly hangfalakat hajtanak, legyen mondjuk electra es folotte szint. hogy a viharba tudnak kibekulni egy avr-el hangjaval"
Ki-hogy, de én speciel sem költeni rá nem tudok-akarok, sem elhelyezni nem tudok-akarok két rendszert, vagy proci-végfok párost. Egyelőre. Ha tovább rágja magát agyam egyre szivacsosabb állományába a hifibogár, akkor majd lehet. Értelme nem biztos, hogy lesz, mert nem túl ideálisak a körülményeim. Már az is túlzás, amit most összevásároltam. (Az benne van az agyamban, hogy veszek valami régi, olcsó, de jó sztereó erősítőt, és majd néha átkötöm rá a hangfalakat.)
"liszinek is valami egyszeru elo-vegfok parosban kellene gondolkozni."
Ezt a kört már lefutottuk, az lett az eszmecsere végkifejlete, hogy nekem nem érné meg a + kábelezés, a + készülékek, a + elhelyezés, a macera, a kábel-válogatás procedúrája stb.stb. Valószínűleg hangyafasznyi különbséget hallanék ha hallanék, és a nyereséghez képest nagy befektetés és macera kellene.
Mivel a Denon AVC-A11XVA-t meglehetősen jó áron veszem, így nagy kockázatot nem látok benne még úgy sem, hogy nem tudom kipróbálni saját rendszerben. 70-80k a különbség a jelenlegi és a megvenni szándékozott erősítőm között, ennyit simán bevállalok, hiszen kategóriát ugrok vele. A Denon milliós gép volt, szemben a 250-es Arcam 400k körüli új árával. Ha ez a kategóriaugrás számomra nem jár jelentős különbséggel, akkor max eladom, nem lesz nehéz annyiért, amennyiért veszem. Többek között BBéci ismeri, és szuperlatívuszokban beszél a hangminőségéről, de az is lehet, hogy én ebből nem sokat fogok érzékelni. Igyekszem majd tudatosan kizárni minden placebó és önigazolás-kereső momentumot.
(Erre sokaknak kellene sokkal jobban törekedni!
)
Nyilván csak akkor válok meg valamelyik erősítőmtől, amikor már biztos leszek a döntésben, hogy melyikre van szükségem, egyáltalán nem sürgős. Ebbe egyébként nem csak hangminőség, hanem praktikussági apróságok is belejátszhatnak, csatlakozókban, szolgáltatásokban. -
adodaniel
őstag
válasz
zozy84 #82100 üzenetére
Nekem volt 608-asom. Mozira tökéletes hang, jó kezelhetőség, felhasználóbarát távirányító. Zenére nekem nem jött be (Norbi72 fórumtársnak is ilyen van, ha jól tudom és mintha neki rockra bejönne) és ez lett tulajdonképp a veszte nálam. 70e-t egyébként megér szerintem. Én 1911-es Denonra váltottam onnan és nem bántam meg. Mondjuk az sincs már meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest