Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#132399) bajnokpityu válasza Nemir Ombe (#132392) üzenetére


bajnokpityu
félisten

amig az atmos a bináris truehd-val visszafele kompatibilis, addig a hangsáv kompletten benne van az atmosban. tehát az ojjektum alapúság 2db ojjektumra szűkül. 1 a sima truehd és 2. a magassági hanganyag. tehát 7.1 esetén 0 tehát nullla előnye lehet az atmosnak.

szóval amikor ledemozzák, hogy a dolby-val szemben milyen szuper az atmos akkor igazából a dolby vs truehd-t demozzák le. amiről meg tudjuk, hogy jóhogy óriási a difi.

azok a marketingszövegek, hogy atmostól lesz atmoszféra. hát hallgassunk már egy halcro DTS-t. olyan atmosztréfa van vele, amit az atmosok se tudnak mindannyian.

effektsgárzókat meg úgy érdemes elhelyezni, ahogy a stúdiók kikeverik. hogy valami olyasmit halljunk vissza, amilyenre keverni akarták. tehát fej fölé. aki még emlékszik a régi SB live környéki hangkártyákra, az aureal 3d-re ,meg a többiekre,az arra is emlékszik, h milyen szépen át lehet verni a fület, agyat, hogy sima 2.0s jeleket úgy tud manipulálni a szoftver (és a stúdiós keverés is), hogy magassági infónak hat. képpel együtt meg pláne elhisszük a magassági adatot. igy jöhet ki, hogy magassági hangszórók nélkül is fej felett húz át a repülő, vagy az X szárnyú kanapé alatt, stb.

[ Szerkesztve ]

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.