Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12473) shalafi66 válasza fero02 (#12472) üzenetére


shalafi66
veterán

Nekem csak egy postacím kell, a többi értelmetlen mocskolódó öncélú hülyeség nem érdekel.
Mert ez tőled csak buta okoskodás, ami sajnos nem igaz. Valódi infók és tények nélkül, csupa kitaláció.

Ezzel szemben a valóság, hogy a szóbanforgó hangszórónak több mint 15mm lineáris tartománya van, az a fórumtag, aki vette a fáradságot, és eljött, saját szemével láthatta. És a hangsugárzó korlátaihoz nekem nem sok közöm lehet, hisz az a hangszóró+doboz párost jelöli. Nagyon furcsa, amikor olyan mer megkérdőjelezni egy szakember szót, aki maga még az ilyen alapvető elektroakusztikai kifejezések jelentésével sincs tisztában.
Én a hangszóró általánosan elfogadott, használt, és jónéhány pozitív visszajelzéssel megerősített változatát küldtem el Szász úrfinak, nem tehetek róla, hogy neki olyan speciális igényei vannak, hogy kompresszorként akar használni egy audiofil hangvisszaadásra tervezett terméket. Erre a "másféle" igényszintre is tudok megoldást, hiszen én bármilyen hangszórót el tudok készíteni, csak tudatni kell, hogy ki mit akar.

A te esetedben sem helytálló amit írsz, én sosem tudom, hogy adott esetben épp mi készül az üzemben, de így hogy utólag megtudtam, továbbra sem látom problémásnak, bármikor visszaragasztható, kicserélhető. Fentebb írtam, hogy mi kell hozzá.

Én sosem ködösítek, mindig a realitásra koncentrálok. Ahogy most is.

Az én hangszóróimmal soha senkinek nem volt problémája, már csak azért sem, mert az országon belül biztosan nem elérhető ilyen, vagy ehhez hasonló ár/használati érték arányú termék. De akár szélesebb körben globális szinten is szét lehet nézni, minden lényeges szempontból állják a versenyt akár 5-6-szor drágább norvég-dán hangszórókkal szemben is. Persze ez nem az általatok követelt faludiszkó szint, ahol elég ha valami ócska kínai SÁL, vagy autóhangszóró zörög. Itt mások az igények-prioritások.

Azt pedig nagyon ajánlom, hogy mielőtt újabb tudatlanul kitalált rágalmakkal dobálózol legalább nézz utána, hogy a pár napja végleg bedöglött FE-170 gépem soha az életében nem tudott hangot rögzíteni. [link]

Lehet örülni, megint sikerült elérni, hogy egy hangoskodó vadállat hamis megjegyzéseire hosszan kelljen reagálnom. Hurrá.

12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.