Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz cellpeti #2048 üzenetére
Ha nagyon erős ventiket használsz akkor hasznos mert a port megszűri valamennyire.De egy közepes ventit már annyira lefolyt,hogy alig lesz légszállítása,főleg az a gumis sz@r.
A fémháló 1-el jobb de az is megfogja valamennyire.Ha mindenképpen akarsz próbáld ki harisnyával.Az egyik legjobb és legolcsóbb megoldás. -
M1k133
tag
válasz Hege1234 #2050 üzenetére
Helló
Külön szálon kapja a világítás az áramot, ilyen a neoncsövek előtt szokott lenni , mint transzformátor , valószínű erősebb gázzal töltött fényről lehet szó a ventilátor körül , mert a hagyományos kék ventilátorok egy-egy leddel működnek és nincs szükség transzformátorra , remélem tudtam segíteni.
Ilyed van , vagy csak szeretnél venni??
De ennek le van szaggatva a végéről a csatlakozó , gondolom sima molex volt rajta 5V-os ágról...--== M1k133® ==--
-
zsúrficsúr
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A gépem házán oldalt van egy 8cm-es venti, amit eddig nem használtam, de most be szeretném izzítani. Kérdés, melyik irányba álljon? A hátsó venti már visz ki levegőt, szintén 8cm-es, afelett pedig van egy 8cm-esnek még hely, az most csak rács. Viszont ez az oldalsó ventilátor pont a VGA-venti-re néz, ami így néz ki, tehát oldalra minden irányba fúj.Nem tudom, mi a jobb, ha ráirányítom (tehát befelé viszi a levegőt), mert akkor lehet, hogy ellene dolgozom a VGA-hűtésnek, vagy ha kifelé irányítom, amivel mégegy helyen megy kifelé levegő, de már csak egy slot van, ahol szívhatja be. Illetve a második megoldás nem vonja el a VGA-hűtéstől a levegőt?
Remélem érthető voltam, és előre is köszi a válaszokat
Üdv,
-
kételkedem
addikt
válasz zsúrficsúr #2055 üzenetére
Nézd meg a hőmérsékleteket pl Everestel, jegyezd fel az értékeket. Kapcsold be a ventit, nézd meg újból. Fordítsd meg, nézd a hőfokokat. Nekem az vált be, ha az oldallapi venti az alaplap felé fúj.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Oibacsi
őstag
válasz zsúrficsúr #2055 üzenetére
Szia! Általában befelé kell hogy fújjon.
-
Oibacsi
őstag
válasz zsúrficsúr #2059 üzenetére
Áthúzod először a lyukakon, majd úgy a ventit rárakod, és a venti lyukain keresztül meghúzod a pöckök végét, hogy pattanjon be.
-
cellpeti
nagyúr
válasz zsúrficsúr #2059 üzenetére
a rezgés csillapító az nem szilikon "csavar"?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
Ez a ház tényleg annyira jó lehet,azzal a 40cmes ventivel az oldalán?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Hege1234
addikt
-
Hege1234
addikt
M1K133
Olibacsiköszönöm szépen a gyors válaszokat
-
Peti78
őstag
válasz cellpeti #2074 üzenetére
Én most raktam össze a CM 690-et, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Jó minőség, viszonylag olcsó. Megmunkálni sem nehéz. Én kapásból kivágtam a tetején a 2 ventihelyet és hátul is. Olvasgass, hátha megtetszik
[link][ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Peti78
őstag
tudja valaki, hogy ez a vetni milyen csapágyazással van ellátva?
[link]Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Henk
veterán
Mégis milyen hangot ad?Mert 12V-on adhat olyan hangot amit 5-ön nem.(motorhang,szélzaj)
Ez mind meglehet teljes fordulaton míg alacsonyabbon nem.Vagy ez egy új hang ami eddig nem volt 12V-on sem?
cellpeti: emiatt eltudod adni,ez egy igazi moddingosnak részletkérdés.[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Ezt a hangot 12 Von adta a ház tetejébe illesztve így [link] elég rossz a kép, de ha megnézed hogy vágtuk ki a házat, akkora szélzaj nagyjából kizárva. Olyan hangot adott, mint vinyók munka közben, de persze nem olyan erőset. Enyhe zakatolás. Ez a zaj 5Von már nincs
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Henk
veterán
De a felső 14-es ez a sharkoon venti?Mert az bizony vízszintesen van akkor és ha valóban siklócsapágyas nem valószínű,hogy használ neki.Mióta megy ebben a formában?
Ha kerregő hangja van az biztos nem szélzaj.Mondjuk szélzaj keletkezik akkor is ha nagy a fordulata és a lapátok szelik a levegőt,de itt nyilván nem erről van szó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Politika
- További aktív témák...
- 40x40mm-es 12v ventilátort keresek
- Be quiet! Pure Wings 140 MM es rendszerhűtők eladók!!!
- Új 6db LIAN LI UNI FAN SL-INF 120 RGB VENTILÁTOR FEKETE (UF-SLIN120-1B)
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Black FAN + Lightning Node Core bontatlan ALZA garanciális
- Cooler Master COSMOS C700M-ből kiszerelt 0 új perces ventik 4 db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs