Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tzahola
csendes tag
-
Jimy83
aktív tag
válasz
headhunter #6290 üzenetére
Középsőnek nagyobb a pajszer mint a comb
Nálam meg megint jön a negatív szakasz . Lusta vagyok kajálni , betolni a kiegeket , szombati edzést is csak ásítozás volt.
Nyáron feljött 10 kiló 100 % on pörögve , de kezd csökkeni lelkesedés -
Shummo
senior tag
Aki már próbálta a myproteines impact whey proteint, mondja már meg legyen szíves, hogy azzal jobban árok mint a power protinnel? Köszie
-
kovsol
titán
válasz
nekem fogalmam sincs arról, hogy hány centis a karom, lábam stb...
-
jericho69
tag
válasz
Csak a középsőről tudok nyilatkozni
Neki jelenleg 46,5-47cm. A maradékoknak kb. reális amit írtál
-
Jojo5
őstag
-
Bibby
addikt
Ha hízol, izmosodsz, akkor úgyis nő a combod is. Nem tudom hogy vagy vele, de az én combomat viszont nem sok ember látja, még nyáron sem hordok ugyanis sem pics@gatyát, sem cicanadrágot.
Tehát lehet hogy a te szemléletedben ugyanolyan fontos az is, valójában viszont az hogy négyfejű combizmod van, vagy egy tömb, kevésbé számít az egyszeri embernek mint egy nagy eres (f...) kar.
-
Eagle16
addikt
Nah, csak beleküzdöttem 100 kilóba 4x6-ot a lábtolón
Igaz hogy a végére meghaltam, de lesz ez még jobb is. 4x12-ig akarok elmenni, és csak aztán növelni a súlyt. Aztán volt kitörés, majd combfeszítő, combhajlító aztán egy kis vádli. A tricepsz szokás szerint szar vót, de legalább jobban ment, mint múlthéten...
Néha lábedzés után úgy érzem hogy hatalmasat tudnék aludni
Kár hogy nem lehet mert dolgom van...meg a kaját is meg kell még csinálni.
-
Ijk
nagyúr
Árulja el nekem valaki, hogy milyen filozófiai vezérlésből fakadóan olyan rohadt fontos a bicepsz? Tegnap is a srácnak az öltözőből első dolga volt szaladni a bicepszrúdhoz, a karja biztos volt akkora cső mint az enyém, de a teste viszont mint a deszka. Illetve már nem egyszer láttam hogy majd egy órát eltölt néhány ember bicepszgyakorlatokkal. Még a fekvenyomópadhoz szoktak hozzánőni az emberek, bezzeg guggolásra, lábtolóra még egyszer sem kellett várnom.
-
Jojo5
őstag
válasz
Boxer001 #6271 üzenetére
Az a baj, hogy a linkelt egyednek szerintem háta sincs csak gerince mert, hogy izom nincs azon az ember max elvétve az is biztos...
valahogy most is így nézhetek ki ha érdekel...
más: kurvára nem értem, hogy ilyen kinézettel emberek, hogy a p*csába érzik azt, hogy márpedig nekik ki kell állniuk a színpadra...
jericho69: nah, ez igen csak jó
gratula!
-
kicsirigó7
senior tag
Amix Fusion Protein-t, használ valaki közületek?
Mennyire jó fehérje kiegészítőnek számít? -
jericho69
tag
Hát vót szar vót, ennek örömére 1 kép. Sikerült fogynom 13kg-ot is mióta utoljára jelentkeztem, mondjuk lenne még mit leadni, de többet már nem akarok csoffadni. Karom így is fogpiszkáló lett.. Ha már itt tartunk, bicepszre nektek melyik gyakorlat/gyakorlatok jöttek be legjobban?
-
tzahola
csendes tag
Mondok egy jót: http://body.builder.hu/kepnagy.htm4?NAGYKEP=132033363514
-
ForexGuru
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #6248 üzenetére
mikor duplázta meg penene a testsúllyát
-
Laczik
tag
Debrecenben nem akar valaki a Myproteintől rendelni? Vagy nincs olyan fórumozó, aki itt árulná a Myproteines cuccokat?
-
ForexGuru
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #6242 üzenetére
volt rólad fent vmi kép ? szép súlyokkal dolgozol
ui: remélem a befőtteid...
-
-
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition #6238 üzenetére
És akkor a súlyokat hova lőjem be? maximumra és szakadjak meg a 3x6 alatt, vagy próbáljam be a maximumhoz közel, de bele ne pusztuljak azért ?
God Vazzeg: én most úgy tolom, hogy ferdével kezdek pár hete... eddig egyenessel kezdtem
ferdén van bemelegítés rúd+2db 10es 20 isméltés
aztán megy még 3-4 széria 12-18as tartományba
sima pad ugyanez
tárogatás 4x12
majd egykezessel nyomás amennyi megy beszakadás jelleggelamikor nagy súlyra törekedtem akkor is bemelegítettem ugyanígy csak annyi, hogy gyorsabban pakoltam és 12-8-6-4 így voltak a szériák
Bubee82: hova kell érte menni ?
még azt is lek@ksizom, ha 10 kilóval se megy majd a fekve nyomás csak tudjam rendesen leedzeni a mellem
-
God Vazzeg
veterán
Én úgy nyomom hogy:
60-80-100 x 12 - ez a bemelegítés
120x6
135x6
145x4-6 amennyi megy
155x1-2 amennyi megy
rövid pihi majd:
120x amennyi megy
80x amennyi megy30 fokon:
50x12
80x12
100x10-12
120x6
130x2-4utána már csak áthúzás megy 4-5x10-es ismétléssel, bedurrantás jelleggel, ilyen 45kg körül.
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg #6233 üzenetére
Az elején minél nagyobb súlyra másztam rá 4-8 ismétlésen belül, de nem vált be, de lehet akkor még negyed ennyire se nyomtam szabályosan és sokat segített más izom...
BÁ Nutrition: és az a határ kinél hol van vajon ahol nem nyírja ki csak bedurran és stimulálódik az izom ? mert nekem a mellnél még nem sikerült rájönnöm...
Kassadin: alapból nagyon zsíros volt a mellem amikor elkezdtem, de a mellnél léptem felfele a legkevesebbet használt súlyok terén akármilyen edzésmóddal is próbálkoztam...
Most mondjuk edzés végére mintha már jó formája kezdene lenni, meg mintha 1 kicsit nőtt volna, de ennyi
nem azt mondom, hogy az évek alatt nem változott, de a testem többi izmához képest látványosan el van maradva...
szerk: próbálok rákoncentrálni igen... eskü mintha nálam az agy-izom kapcsolat ennél a testrésznél hibádzana... -
God Vazzeg
veterán
Ki nem szarja le a 4 napos izomlázat? Besavasodtál, na és? nem ettől fogsz nőni, hanem ha minél jobban lerombolod az izmot, és erősebbet épít. Ezt meg nem a 12 ismétléssel fogod elérni hanem a 4-6 ismétléses getzi nagy súlyos edzésekkel. próbáld ki 2 hónapig, és láss csodát
-
Jojo5
őstag
Mocsok nehéz látható növekedést produkálni minőségben...
Amúgy gondolkoztam már én is azon, hogy mi a fasznak edzek az átlagot így is toronymagasan verem...
erről megbizonyosodtam a tegnapi ruhavásárlás alatt...
Csak tudod engem még hajt a dolog, hogy nagyobb és izmosabb legyek...
(értelme már nincs ha reális dolgokat nézek... ez csak ilyen saját hülyeség, hogy még nagyobb még izmosabb)Kassadin: most ferdepaddal kezdek és 12-4 ismétlés alá még "maximális" súly mellett sem megyek be...
szóval: ferde,sima pad>tárogatás>és 1 kezesekkel rápumpálok mégWoodslave: sajnos igaz, hogy néha a több kevesebb és fordítva... de basszus, hogy néz már ki, hogy lemegyek 1 lightos tinglitangli edzést csinálni
ilyenkor megkérdezném magamtól, hogy akkor mi a f*sznak mentem le egyáltalán, ha meg mást csapok mellé akkor meg kinyírom az adott izmot az biztos és túl is edzem
-
Jojo5
őstag
ami késik nem múlik...
Attól még nem tudom megérteni mi a szarért nem fejlődik... pedig tényleg annyit kap, hogy az már több mint fájdalmas... sok féle módszert kipróbáltam és sz@r...
Kassadin: te inkább értelmezd a mondandóm és ne üsd bele a "nagyok" dolgába az orrod... köszi...
kovsol: erre gondoltam én is, de kb. a 2. nyomás után durran még kis súlynál is a mellem és mivel mindig maxon szeretem odatenni magam elég hülyén nézne ki ha mondanám, hogy ácsi nem szabad erőltetni
Aztán lehet igazad van és ez lenne a helyes út számomra...
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #6217 üzenetére
Azt hogy, hogy neked miért megy annyival, nekem meg miért nem?!
Na jól van, most rendesn felhúztál ezzel. Alig várom a hétfői edzést!
-
Kassadin
addikt
Több ember itteni véleménye alapján nyomok ferdepados fekvenyomást, meg egykezes fekvenyomást egyenes padon, meglátjuk, lesz-e eredménye. Mondjuk annyiból biztosan jobb, hogy edzés vége felé már szokott fájni(jólesően persze). Ezt eddig sima fekvenyomással sose sikerült elérnem. -
kovsol
titán
válasz
BÁ Nutrition #6217 üzenetére
a borsó evő barátunk az tudom jól
-
Jojo5
őstag
válasz
Kassadin #6213 üzenetére
Te kajak hülye vagy ha emiatt szóltál 1 modinak...
Én azért szóltam, hogy a tantusz nem esik le neked(félreértelmezted amit írtam), hogy neki "fail", de látom még mindig nem esett le és csak a helyesírási bizbaszért szóltál...
Szerk: Én meg a helyesírás 2 külön világba teremtődtünk sajnos... a nyelvtanom mindig is sz@r volt
-
-
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition #6210 üzenetére
Neb*sszáfel! Azt hogy?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #6204 üzenetére
Nem az a hihetetlen hanem h ki nyomja
-
Manitou
veterán
válasz
Mondjuk ezt én se értem
Igaz nem lehet mindenki ufó, van akinek a 80-at is nehéz elérni. -
nepszter1
addikt
válasz
én 100kg-mal nyomok nem sokan nézik ki belőlem
Kassadin szard le , csak a hülye gyerek megkérdezi hőőő te gyursz látom mennyivel nyomsz fekve ? mekkora a karod de bezzeg azt sose kérdezik mennyivel gugolsz és mekkora a combot ésstb.. Ami a másik én sokkal jobban érzem az egykezesekkel a fekvenyomást mint a rúddal.
-
BÁ Nutrition
addikt
80 kilós fekvenyomásokon mi hihetetln?
Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest