Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
szőröscica #6493 üzenetére
Fogadok, hogy ezek a nagy "jogvédők" stb. még nem konfrontálódtak az alja néppel. De itt be is fejezem, mert szót se érdemelnek
(#6494) tzahola: Ilyen szokott nálam is lenni, de fingom nincs hogy mi az, de tényleg olyan mintha a csont fájna..
-
tzahola
csendes tag
Azt vettem észre, hogy mikor teljesen összetolom hátul a lapockáimat és hátrahúzom a vállam, akkor elöl elkezd fájni a szegycsontomnál egy pontban - olyan mintha a csont fájna. Mit gondoltok, meghúzódott a mellizmom?
joamilestoné: egyszer edzettem egy olyan VIII. kerületi teremben, ahol a norvég úriemberek két sorozat között a seggüket nézték a tükrökben, hogy látszik-e még a szúrás helye
Ugyanitt volt egy olyan arc, aki motivációs videók helyett azzal hangolta magát a következő sorozatra, hogy ilyeneket ordibált a tükörképének: "ÉN VAGYOK A NŐK BÁÁÁÁLVÁNYA GECI!!!"
-
macikos
addikt
-
G.Ogre
csendes tag
válasz
BobChemistry #6467 üzenetére
Nekem Glutaminos van üres 600 g-os. Ha az is jó, szívesen odaadom.
-
tzahola
csendes tag
válasz
Kassadin #6482 üzenetére
Eeeeejnye kokszosok... Én asszem megmaradok lifetime naturálnak
-
tzahola
csendes tag
Na mi a helyzet kokszmátyások? Szúrjátok rendesen a picsátokat?
Ma délelőtt adatbázisok ZH után éhgyomorra egy kis láb-kar volt. ATTA -
megint én
őstag
Ja, azt lefelejtettem. A keddiben van a hát is a hát, és tricepsz mellett.
Amúgy a futás azért kell, mert nincs bérletre keret, és hát ciki vagy nem ciki, de egy építőipari raktárban edzekÉs olyan 7-8°C körül van a hőmérséklet, szóval ha csak az erősítésre állok rá, akkor befagy a picsám. Így meg, azért mire futok egy csomót beindul a vérkeringés is. Tegnap PL amíg a mell, és bicepsz edzést csináltam fel is fáztam :S
De annyiból jó, hogy baromira sok hej van, és azért fedett is. Amúgy kis fantáziával ki lehet váltani egy rakás méregdrága gépet is.
Nekem amíg csak Otthon eddztem nem volt elég hej és eszköz mindent megmozgatni.
De most így tudok csinálni fekvőpadot is zsindelyből
Ma kitalálok valamit, hogyan csinálhatnék döntött padot is.
Emellett van 2 egykezes súlyzóm, és expanderem amit akárhova beakaszthatok. Meg egy építőipari raktárban bármi megfelel súlynak, csak nyitott szemmel kell járni.
Még francia rúd is van hexagonális zsindely formában.Szóval el vagyok látva.
Még lenne amúgy egy kérdésem is. Miért van az, hogy az egyik bicepszem kerekebb, míg a másik inkább hosszúkásabb mint a másik??? Totál odafigyelek, hogy szimmetrikusan edzek, de semmi.
-
megint én
őstag
válasz
God Vazzeg #6414 üzenetére
Azt honnan gondolod, hogy 8 éve edzek?
Szerintem valakivel összekeversz.
Igaz edztem régen, de most kezdtem nemrég újra. De sajnos nincs keret kondibérletre, így itthon eddzek, szóval a 30as fekvőpad kilőve. De megpróbálom valahogyan megoldani ezt is.Amúgy nem tudom hogyan kell szakszerűen edzeni mert régen csak vízilabdáztam, és egyéb sportok... Szóval én valahogy így szoktam: ízületek bemelegítése, izmok bemelegítése, inak nyújtása, futás, maga az edzés, megint futás, és végül izomlazítás.
Maga az edzés pedig valahogy úgy, hogy:
Hétfő: mell bicepsz
Kedd: hát tricepsz
Szerda: has láb, stb.
Csütörtök: pihen De ha nagyon olyan a kedvem akkor vegyes laza edzés
Péntek: vegyes mindenből kicsit. -
BobChemistry
őstag
Bocs az OFF-ért, de:
szükségem lenne egy Crea-bomb (660 g) dobozra. Üresre. Várom a felajánlásokat. Csere valami értelmes dologra megoldható.
köszönöm.
-
Kassadin
addikt
válasz
szőröscica #6456 üzenetére
Igen, de az Arnoldos könyv nem a legmodernebb, persze, nem mintha kétségbe vonnám az értékét...
-
Marker21
újonc
Heló.Megkérdezném, hogy rendeltetek már innen? Megbízható hely? [link]
-
-
tzahola
csendes tag
Nekem is mindig véraláfutásos a csuklyám, de azért mert guggolásnál megnyomja a rúd recés része. Vállvonogatást meg nem szoktam mert így is elég vastag a nyakam, nem akarok Markus Rühl lenni
-
tzahola
csendes tag
Lefogadom, hogy macikos edzésnap után ment a vérvételre - azért lettek magasabbak az értékei az átlagnál mert ilyenkor a májnak le kell bontania a vérbe került, terheléstől elroncsolódott izomfehérjéket.
Bár mondjuk nála a zsíros kaját sem lehet kizárni
A vizelet kreatininszintje is magasabb szokott lenni; az pedig a magasabb fehérjetartalmú táplálkozás miatt van.
-
-
Jojo5
őstag
válasz
macikos #6427 üzenetére
Lol!
Amikor először mentem vérvételes+vizeletes cummóra nekem is rossz volt a GOT meg a GPT értékem minden más okés...A dokim hápogott 2 hónap múlva újra... akkor már jó volt... megnyugodott én meg reflexből nah ez jó hír... akkor már hivatalosan is egészséges vagyok és koxolhatok ?
Ijk: vicces, de az én dokim még nincs ellene a gyúrásnak, de amikor elhintettem, hogy a tápkiegeken túl mást is kéne nyomni akkor olyan "agymosást" kaptam az esetleges addikcióról, hogy sohase lesz elég ha teljesítményt érek el meg miért kell "megerőszakolni" az emberi határainkat... azán
Tamoo: az előző képed jobb volt...
-
Tamoo
nagyúr
Csak kar legyen, az a lényeg [link] (újabb semmitmondó kép, csak hogy ne lógjak ki a sorból
)
(#6443) SzlobiG: Már nem nagyon van hova
nem erre tervezték a bőröm, de majd megreklamálom.
-
nepszter1
addikt
megedzett izmot másnap és akár még napokig érezni fogjuk, de ez nem feltétlenül
izomláz, ami van, hogy egy idő után már nem alakul ki, de nincs is jelentősége. Tévhit,
hogy izomlázra szükség van.Igazából nekem semmi bajom nincs az izomlázzal . Csak egy kicsit kezdek kételkedni magamba haver kb 1év alatt elért annyit mint én de erőben ilyen kis zömök testalkatú de 100kg és a fekvenyomásba már 90kgnál tart én meg 100al nyomom egy kicsit aggaszt hogy ő oda se figyel a kajákra semmi , fehérje se megy edzés után . Kicsit zavar a dolog de nem tudok mit tenni ellene bár az vígasztal hogy felhúzásba sehol sincs még , a hát meg tök gyenge . Nade nem baj ez van motiváció a számomra.
-
szőröscica
addikt
-
macikos
addikt
válasz
nepszter1 #6433 üzenetére
Annyiból rossz, hogy kellemetlen érzés (már akinek...), de egyébként nem kell vele foglalkozni. A baj akkor van, amikor sokan edzés után várják az izomlázat és ha nincs, akkor úgy érzik, hogy nem volt jó az edzés. Tehát legközelebb kétszer annyit fognak edzeni vagy pedig másnap lemennek és ráedzenek. Ez a ráedzés megy akkor is ha van izomláz.
-
nepszter1
addikt
Srácok most az izomláz akkor jó vagy rossz ? Mert mióta edzek a mellebe mindig van a tric is de elég gyakran szokott a hátamba is lenni a lábamról ne is beszéljünk 5napig van izomlázam . De gondolom már megbeszéltétek ezt de nem baj felrakom újra a kérdést . Mert elolvastam ez a srága kapszulát amit bunny írt érdekes azt mondom .
-
Ijk
nagyúr
válasz
macikos #6427 üzenetére
Vigyázni kell a háziorvosokkal, mert ha meglátják hogy izmosabb vagy az átlagnál, akkor rögtön bekarikázzák a kartonod, hogy fokozottan veszélyeztetett. Nekem is azt mondta amikor utoljára voltam májusban, hogy nagyon jó ha valaki kétajtós szekrénynek néz ki (én esetemben ez a kijelentés már magában vicc kategória), de nem egészséges. Persze az hogy 6 emberből 5 bevonszolja az elhízott seggét, és nem sikerül egyetlen egészségügyi értéket úgy kimérni náluk ami megközelíti az előírást, az nem számít.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
macikos #6427 üzenetére
Orvos azt mondta, hogy a májam nagyon odavan. Egyből megkérdezte: "szed valami testépítőt?"
az gáz... és mit "javasolt"?
Az még nem is furcsa szerintem, hogy tőled megkérdezte... Az már inkább, hogy tőlem is megkérdezte már vagy 3orvos akinél voltam, pedig én aztán relatíve sehol se vagyok... Amikor utoljára néztek vérképet valami fehérje érték volt magas, pedig az égvilágon semmi kiegészítőt nem használtam akkor és a húst se vittem túlzásba (értsd: csak ünnepnapokon ettem csirkemellet).
-
macikos
addikt
Tényleg B+! Én meg csak 1 dobozzal váltottam ki
Amúgy az orvosnak fingja sincs ezekről az SE GOT, SE GPT értékekről, csak mivel máj, akkor alap, hogy oda a májam meg ki kell venni, stb. és ugye a fehérje az oka. A legrosszabb hogy ugye most anyámék is nekem estek, hogy tönkreteszem magam, meg hogy dobjam ki a fehérjét mert meghalok.
macikos: Legalon-t írt fel. Kiváltom 1300 forintért, erre nézem, ilyen máriatövis lófasz kivonat, homeopátiás lószar
Még jó hogy csak a 30 szemest vettem. Biztos fog használni...
-
P00By
nagyúr
válasz
macikos #6427 üzenetére
Én beteg vagyok csütörtök óta, szerda reggel voltam vérvételen látszik rajta, h már akkor bennem volt ez a vírusos fertőzés. A májamnál nekem mindig rossz értékek vannak, nem szereti a gyogyókat amiket szedek, de hatóanyagilag nincsen alternatíva
Ez van. Nem 3x1-et kell a Kólmenből?
-
macikos
addikt
válasz
megint én #6411 üzenetére
LOL, ez aztán tényleg elérhető
1 millióból jó ha 1 ember tud így kinézni 10 év edzésmúlttal+koxxal. Ennyi.
tzahola: Ebben semmi synthol nincs.
Voltam a körzetinél a vérképemmel. A májamnál voltak rossz értékek. SE GOT (ASAT) és SE GPT (ALAT) 2,5-szerese a normálisnak.
Orvos azt mondta, hogy a májam nagyon odavan. Egyből megkérdezte: "szed valami testépítőt?"
Persze. Napi 2x1 Ronnie Coleman és 3x1 Flex Wheeler
-
Kassadin
addikt
-
Xirtam
veterán
Srácok egy kérdés, tömegnövelés alatt ehetek puffasztott rizst?
-
Woodslave
félisten
válasz
Kassadin #6380 üzenetére
miért, fejlődsz? Sajnos itt főképp kilóban, de leginkább centiben mérhető a fejlődés, pláne ha 60 kilós vagy, mert ott még azzal se nagyon tudod áltatni magad, hogy zsír le izom fel...
Én nem lábazok (gondolom ezt ki lehetett már találni) mert egyrész lusta vagyok, másrészt qrvára nem érdekel, csak az hogy nagy karom legyen, harmadrészt így is vastagabb mint a felsőrészem. Ma ültem a kocsiban és benyomtam 2 snickerst és éreztem hogy elkezd feszülni a nadrágom combban meg seggben. MI lenne ha még guggolnék isEgyébként a guggolás nagyon jó gyakorlat, meg a karod is nagyobb lesz tőle, de attól még hogy te guggolsz (vagy bárki) nem hiszem hogy te mondjuk testépítő vagy (
) aki meg nem lábazik az meg egy köcsög. Most azt mondod hogy nem ezt mondtad, de ez jön le.
Na kötöszködés OFF, olvassuk el amit God írt, morzsoljunk el egy könnycseppet. Ő izmos neki csak igaza lehet -
God Vazzeg
veterán
válasz
megint én #6411 üzenetére
Sima padon teljesen nyakra engedd a rudat, utána 30 fokon is, majd áthúzás, vagy tárogatás 30 fokon.. Van még pár gyaki, de ezek az alapok, 8 év edzésmúlttal kellene már ismerned ezeket
Ez a forma nem rossz, én is kibékülnék egy hasonlóval, de nem egyszerű ez, bár én is még csak 11 éve edzek
-
megint én
őstag
Sziasztok!
Én is hozzászólnék a témához. Én az aranyközépút híve vagok.
A totális izomagy nem az én stílusom, de mellesleg a csajoknak sem jön be!
Viszont szálkás fogpiszka sem jó.
Egy jó példa, milyen az etalon.Kérdésem is lenne. Mi a leg hatékonyabb, a mellizomnak a nyak felé terelése? Mármint, ilyen "gorillás" mellizomnak mi a titka? Mert hiába edzek vagy 8 féle mellgyakorlattal, de egyikkel sem tudok oda a mell fenti-középső részére edzeni...
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg #6408 üzenetére
Túl diplomatikus vagy. Viszlát!
-
God Vazzeg
veterán
válasz
macikos #6400 üzenetére
Véleményem ebben a témában:
1. igaza van Macinak, a testépítés a minél nagyobb esztétikus izomtömeg felépítése, nem a 60kg csiszolgatása.
2. igaza van Bubee-nak is, mivel hiába 130kg valaki, ha értékelhetetlen az izomtömege, mivel fedett. Testépítésnek ez nem nevezhető, ezek inkább gyúrósók...
3. az én véleményem szerint mindenki döntse el mit akar, és aszerint rendezze a lehetőségeit, hogy mit akar elérni az életben, és arra legyen büszke amit elért, mindegy hogy 60kg lepucolt fazon, vagy 140kg tömeg. A lényeg hogy elérte, és legyen BOLDOG az életben, mivel ez egy olyan sikerélmény ami előre viszi az életben!Leültem
-
Ijk
nagyúr
Hagyjátok már macikost. Eddig úgy gondolta, hogy 100kg-tól kezdődik az ember, mára ezt az elképzelést 80kg-ra szelídítette
Aktív témák
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Eredeti játékok OFF topik
- Microsoft Excel topic
- Külpolitika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest