Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Aktív témák
-
ToxLee
őstag
Valaki próbálta már a SizeOn-t?
-
Eagle16
addikt
Oké, szóval olyan 30 perc az már jó. Köszi.
Neked 3-4 hét alatt visszajön, de nekem nem hiszem, 1 év alatt összementem rendesen

Estére be van készítve pár darab túrós palacsinta, ez majd segíteni fog, érzem
Azért kitartást kívánok neked is
Nincs is annál jobb mint az újrakezdés utáni izomláz 
-
Manitou
veterán
Voltam edzeni pam pam.
Egyelőre még mindig erősödök edzésről -edzésre egy hajszálnyival.
Kiváncsi vagyok mikor jön el a plató
-
Tomics
addikt
-
Eagle16
addikt
Na, a héten volt egy hát-váll meg egy láb- tri...
Nagyon szar újrakezdeni
Főleg hogy még tisztán emlékszem hogy milyen erős voltam (magamhoz képest) amikor abbahagytam...De azért jó érzés is, mert tudom hogy előbb-utóbb visszajön az erőszint meg az a pár kiló is ami lement. Nagyon remélem hogy nem kell hozzá annyi idő, mint 2 éve

A szerdai mell-kar lesz még egy ilyen bemelegítő / átmozgató izé, aztán péntektől rákapcsolok. Bár ez a mai lábazás is átmozgatásnak indult, aztán holnap szerintem alig tudok majd kimászni az ágyból.
Így kezdésnek lesz Impact Whey Isolate, Mega Daily One, Ca + Mg és szőlőcukor+maltodextrin. Egyelőre ennyire futotta. Van még itthon egy csomó Crea-Bomb is, jó lesz későbbre.
Végre van egy működő futógép is a teremben, szóval egyből kipróbáltam, méri a pulzust is.
Olvastam hogy a zsírégető tartomány az 120 és 140-es pulzus között van. Ez igaz?
És ha igen, akkor kb. mennyi ideig kell ennyin tartani? 15, 30, 45 perc? -
Tomics
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
Nekem is így indult, aztán másnap már volt láz is. 2 napig nem bírtam bemenni dolgozni sem, most így 5 nap után kezdek helyrejönni. Antibiotikum ma fogy el. Sztem se menj.
-
Ijk
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
"Rázott a hideg, de nincs még hőemelkedésem sem szerencsére."
Pedig a két dolog elég szoros kapcsolatban van egymással, magyarán hacsak nincs 10 fok a szobában és ráz a hideg akkor borítékolhatod a lázat.
-
dnelb
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Azért ha van vmi gyulladás a szervezetedben ne menj, attól csak gyorsabban szétterjed mindenhova benned ..
-
szőröscica
addikt
Csak taknyolás és torokfájás van. Rázott a hideg, de nincs még hőemelkedésem sem szerencsére. Nagy adag C vitamint vettem be, meg egy kis extra mega daily one-t, most pedig takaró alatt fekve próbálom kiizzadni.
Ilyenkor jó lenne egy barátnő, nem sok kedvem volt ebédet főzni.

-
kovsol
titán
válasz
szőröscica
üzenetére
ha lázas is vagy akkor én nem edzenék
-
szőröscica
addikt
Sikerült lebetegednem, de azért holnap megpróbálok lemenni edzeni. A nem edzésnél még a szar edzés is jobb.
-
Zomb€€
őstag
Tricepsz - láb volt, phfejjj
Majdnem visszanézett a csirke 
-
Manitou
veterán
No egy kis edzés előtti motívésön videjó, Halász Judit helyett:
[link]Hamarosan lépek széttépni a vasat

-
macikos
addikt

Jaj de menő manapság a 90-es évek zenéinek a fikázása, hogy ez meg az milyen szar meg ciki volt, közben ezekre a számokra lőttétek be a sérót a sulidiszkó előtt meg sorba vettétek fel mindet kazettára a kívánságműsorból.
Természetes hogy én is bezárom az ablakot meg lejjebb veszem a hangerőt, ha véletlenül ilyeneket hallgatok
de azért nem voltak ezek szar zenék. -
glutamin
őstag
Ez a borongós idő úgy látom nagyon betett itt többeknek

-
tzahola
csendes tag
-
Boxer001
veterán
Bár én indítottam a lavinát, de szerintem most már fejezzük be.

-
Tomics
addikt
-
Yeffy
veterán
válasz
Boxer001
üzenetére
Nem, nem pólyás voltam, mikor ez ment, (kamaszkor előestéjén jártam kb
) emlékszem rá, meg társaira, nővérem is zabálta őket... amúgy 22 vagyok.
És tényleg, féééélelmetes, hogy imádta őket mindenki...
Bibby: tényleg nem nézem, egy két vidieót láttam róluk, de sztem ez kb szánalmas.... na mindegy, nem különösebben érdekel...

-
Boxer001
veterán
Bár te még szinte pólyás voltál (nem tudom hány éves vagy, de nálam biztos jóval fiatalabb), amikor ez ment, de azért egy kis emlékeztetőül, hogy milyen színvonalas előadások voltak: [link]
Hihetetlen, hogy a kis agyhalott csajok hogy zabálták ezeket...pedig akkora szánalom banda volt, hogy elképesztő.
-
tzahola
csendes tag
Meg tudja valaki mondani, hogy myproteinről rendelve mennyi idő alatt szokott megjönni a cucc?
-
tzahola
csendes tag
Mell-hát-váll volt, adta!

-
dany27
őstag
válasz
ForexGuru
üzenetére
Hát próbálom minél jobban össze szedni őket amennyire csak tudom a suli mellett!
Pl.:turó(este), teljes kiörlésű cuccok(reggelire+napközbe), Vörös húst(Marha steak) csak max hétvégén tudok enni mivel koliban azt bonyolult elkészíteni, otthon nem téma, csirke+rízs(ebéd), zabpehely(reggelire)
Ha még van egyéb könnyen elkészíthető(kolis körülmények közt) kaja azt szívesen várom!

Eddig könnyebb dolgom volt mert eddig otthol laktam de mióta kolis vagyok ez egy kicsit más...
-
dany27
őstag
válasz
ForexGuru
üzenetére
Csak kb-ra írtam az időpontokat h legyen benne vmi rendszer na!

Úgysem pont ebben az időben fogom bevenni!Am ha csak a gyúrás utániba rakok dextrózt (mert ott a fehérje turmixba most is van) az úgy jó? A többinél próbálom úgy időzíteni hogy legyen valamilyen fajta szénhidrát bevitel nem sokkal utána... Így még cukros sem leszek!

-
dany27
őstag
Testsúlyomat elosztva 3-al cca 27,7g jön ki. Ha ezt eltolom 5g-os adagokra az jó?
Illetve mi a helyzet a reggeli és az esti fehérje turmixal ? Bevehetem vele együtt? Mert ugye elvileg üres gyomorra kell bevenni a kreatint hogy minnél kevesebb ideig legyen a gyomorban, ne bas**a széjjel a gyomorsav! Az edzés utánit azt tudom h mehet egybe ott nem hibázok nagyot.(Mondjuk jobb ha tartok közte kb 15 percet)Kb így nézne ki:
Reggel 8 körül: 1adag kreatin+1adag fehérje
11:00: 1 adag kreatin
14:00 1 adag kreatin
Edzés után 1adag kreatin+1adag fehérje
Este, lefekvés előtt: 1 adag kreatin+1adag fehérjeÖsszesen ez így 25gr kreatin és 90gr fehérje.
A pihenő nap annyiban más h csak reggeli és esti fehérje van.
Szintentartásnál meg levenném napi 3 adagra! -
Bibby
addikt
Ne adagokat nézz hanem testsúly szerint kellene kiszámolni hány grammal tudsz feltölteni. Ha feltöltesz akkor pihenőnapon is vidd be ne csak edzésnapon, és ne úgy oszd el hogy edzés körül essen az egész adag, hanem folyamatosan lehetőleg, kezdve reggel.
Néhány hétig érdemes nagyobb adaggal feltölteni, aztán szintentartásnál kicsit visszavenni ismét néhány hétig. Kb így néz ki egy "megszokott" kreatin kúra. -
dany27
őstag
Üdv!
Szeretnék elkezdeni egy kreatin kúrát. Heti 3* járok kondiba.
Erre a termékre gondoltam.
Hogyan kellene szednem a feltöltési illetve a szinten tartási szakaszban?
Addig ok hogy feltöltéskor edzés előtt és után is 2-2 adag, a szinten tartási időszakban meg 1-1 adag edzés előtt és után. Pihenő napokon meg 0. Így jó?Valamint az úgy jó-e ha nem pakolok szőlő cukrot bele hanem szénhidrátos kajálás előtt veszem be(ami edzés előtt van kb 30-40percel)? Illetve edzés után vehetem-e egyszerre be a fehérje turmixal(ebbe rakok egy kis dextrózt)?
Illetve mennyi ideig tart egy kúra?
Előre is köszi!
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hát most mit csináljak, ha úgy nézel ki, mint aki ült.

Szerk.: vagy csak fog, ha elkapják.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GLS
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nincs is annál jobb mint az újrakezdés utáni izomláz