Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Klemens
őstag
Ezért akarok eljárni futni vagy idővel vételezni szobabringát és azon nyomulni.
Tipo16V: Nagyon drága, legalábbis ilyen por kiszerelésben. Marad a csirkehúz és társai.
Kassadin: Nekem még az ilyen húzódzkodás és tolódzkodás nem megy. Azért nézzük azt is, hogy kb. 93kg vagyok.
Figyelj, akkor ha szépen megkérlek, egy edzéstervet összerittyentesz nekem?
Leírod azt amire gondolsz, rendesen, leosztva. Én majd hisztizem azért ami nem tetszik (guggolás, tolódzkodás, húzódzkodás) és variálunk addig amíg dűlőre nem jutunk.
Az a bajom, hogy nézegetem én az edzésterveket, de mindenből van annyi féle-fajta gyakorlat, mozdulat, hogy ezeket látván kislányos zavaromban azt sem tudom, hogy magamhoz vagy hova nyúljak. -
Kassadin
addikt
válasz
Klemens #5394 üzenetére
Megint én leszek a szar megmondóember, de vállalom, a többiek csak fikáznak, segíteni meg nem segítenek, pedig aztán némelyikük mögött nem fél év tapasztalat áll.
Szerintem maga ez az edzésterv nem lenne rossz, de például a láb napból alapból hiányzik a vádli, ami ugyanolyan fontos, mint a comb. Legalábbis én ezt vallom.
Hátból hiányzik a széles fogású húzódzkodás. Nyak mögül nyomás helyett valami kevésbé rotátorköpeny gyilkos gyakorlat.
Tricepsznél letolás mellé fej felett egykezes súlyzóval nevű gyakorlatot is csinálnám, azt legalább érzi is az ember. Hasra tök jó a felülés meg a lábemelés, de az oldalsó hasizmokat nem dolgozod meg. Oda még raknék mellé törzsfordítást is.
És talán a számomra a legfontosabb, minden egyes izomcsoportra 3 gyakorlatot csinálnék, mondjuk a klasszikusnak mondható 4x8 felosztásban(később úgyis variálod, úgy ahogy akarod). Kivi a hát és a váll, de igazából ez csak a saját kis hülyeségem, hátra például bemelegítésnek a széles fogású húzódzkodást szoktam csinálni, utána a maradék 3 xy gyakorlatot, vállra meg külön edzek csuklyára is. Tapasztaltad ki, mi a jó neked.
#5398: Évek kérdése, ifjú padawan. Legalábbis, reménykedem benne.
-
Klemens
őstag
válasz
Kassadin #5392 üzenetére
Jó-jó, ne tessék bántani.
Ígérem szerdán szét fogom őket kínozzi több fajta gyakorlattal is.A lábacskáimat is már elő kellene venni, mert még ők sem kaptak semmit. Azt hiszem akkor a szerdai edzésprogam meg is van valamilyen szinten.
Ijk: Az előbb kimaradt. Nem akarok bádi bilder lenni sem igazán "gyurma gyuri", de azért szeretnék egy sportosabb testtel rendelkezni. Nem kell extra kocka mell és extra kocka has, de azért legyen mindenből.
-
Klemens
őstag
Holnap dobok fel képet vagy később, mert jelenleg nem férek a tükörhöz.
Picoból jó lenne, ha menne le. Ez mondjuk futással, bringázással és diátával vagy normálisabb kajálással érhető el mondjuk.Tomics: Nem tudom, csak próbálkozom.
joamilestoné: Így van, azon is kellene variálni, több zöldséget és gyümölcsöt kellene ennem. A mai vacsim mondjuk zöldborsós, sárgarépás főzelék tükörtojással.
Bibby: Én nem mondtam, hogy köze van a kettőnek egymáshoz. Ugye alap a vitamin. A szőlőcukor jó energiapótlása csak ugye hátránya, hogy a szervezet képes zsírként elrakni télire.
Kassadin: Tény és való sokat kell még tanulnom, fejlődnöm, de idővel belejövök. Majd nézegetek más fajta mellizom mozgató gyakorlatokat is, mert eddig igazából csak a fekvenyomást csináltam.
-
Kassadin
addikt
válasz
Klemens #5384 üzenetére
"Mindenemet éreztem csak a mellizmaimat nem. (lehet azért mert nincsenek is?"
Mindenkinek van, de egyrészt pont a fekvenyomás az a gyakorlat, amit az elején nem is érez az ember szvsz, túl sok más izom is dolgozik közben. Én legalább így tapasztalom, de ha utánakeresel, akkor azt hiszem shop builderen van több melledzéssel kapcsolatos cikk, valamelyik a "helyes" fekvenyomásról szól, szóval simán lehet, hogy csak a technikád helytelen és érezni fogod később. Legutóbbi melledzésemen teljesen kihagytam az egyenes fekvenyomást rúddal, ferdepados fekvenyomás/egyenes fekvenyomás kézisúlyzókkal/tárogatás kombót nyomattam, és sikerült rendesen megedzeni a mellem, persze "érezni" is kell a gyakorlatokat.
"Vitaminok mellé érdemes gondolom dextrózt "szedni"."
Miért vagy ennyire ráállva a dextrózra? És mi köze van a vitaminokhoz?
-
Klemens
őstag
válasz
Kassadin #5380 üzenetére
Igen-igen ez nekem is furcsa volt.
Akartam is kérdezni
Mindenemet éreztem csak a mellizmaimat nem. (lehet azért mert nincsenek is?)
Próbáltam széles fogással és szűk fogással is.Ősszel virágot szedni? Há' nóóórmális?
A leszokás folyamatban van, ergo spórolok a dohánytermékre költött összegen. Így kénytelen vagyok kevesebbet cigizni.
Vitaminok mellé érdemes gondolom dextrózt "szedni".Ijk: Képet szeretnél? Te kis huncut! Rám ugyan nem fogtok rejszolni.
kovsol: Nem lenne rossz, ha a segítőkészség pöppet nagyobb lenne vagy előbb kijönne az emberekből az értelem. Értem én a tréfát is, nincs bajom, de állandóan csak a tréfa...
Tomics: Értem. Akkor szedek vitaminokat.
Köszönöm szépen az eddigi építő jellegű válaszokat! A trollkodásnak meg ellenállok.
-
Tomics
addikt
válasz
Klemens #5379 üzenetére
Vitaminnak alapnak kéne lennie ebben a mostani stresszes szennyezett világban ha edzel ha nem. Főleg ha bagózol. Kreatin meg felesleges kezdőknek, max ha rendben van a fehérjebeviteled (min. 1-1,5 grammnyi fehérje testsúlykilogrammonként, aminek legalább a fele szilárd táplálék) és tele a zsebed akkor tolhatsz napi 5g-ot edzés után a fehérjeturmixodba, mert segít a tápanyag beépítésében. Ha nincs meg ez a fehérjemennyiség akkor inkább költsd húsra/tojásra/túróra meg tejsavófehérjére.
-
kovsol
titán
én két hónapon át szedtem epret, de derékfájáson kívül nem volt eredménye
amúgy tényleg segítsetek neki, ne szopassátok az embereket ha bejön ide
-
Kassadin
addikt
válasz
Klemens #5372 üzenetére
Jó kis fekvenyomás lehet, amiben a karod érzed.
#5376: Szedjél virágot. A bölcs tapasztalt pateszok szerint teljesen fölösleges a kreatin a kezdőknek, ráérsz majd azzal, ha már tolod egy ideje(persze, ha addig nem hagyod abba
). Vitamin alap, cigit meg tedd le, nem fogod bírni tüdővel.
-
Klemens
őstag
válasz
ForexGuru #5375 üzenetére
Látom nagyon kemények vagytok. Nem is tudtam, hogy igazából szájra gyúrtok.
Igen, valamivel kompenzálni kell a pici kukit.Amúgy ha már ilyen nagyon kemények vagytok, akkor hátha okosak is.
Mi lenne az értelmesebb, Kreatint szedni így az elején vagy inább vitaminokat és dextrózt?
Esetleg mit ajánlotok?
Természetesen ne olyat ami 10-20K havonta, hanem valahogy jöjjön ki olyan 4K-ból. A 4K-t letudom spórolni a cigiből. -
Klemens
őstag
Jujj gyerekek!
Ma nagyon szétküldtem a karjaimat.Fekvenyomás, bicepsz, tricepsz, alkar... nagyon jól esett.
Most viszont már tényleg ráfekszem egy normális edzéstervre. -
macikos
addikt
Picsába már. Kiesett a tömés a fogamból. Az egy dolog, hogy lenyeltem (nem pocsékolunk
), de csak pénteken tud fogadni a fogorvos. Addig hogy fogok enni?
-
szőröscica
addikt
Váll-hát volt, atta.
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg #5361 üzenetére
-
-
Bubee82
őstag
Talán lesz vmi [link]
Wood + Bubi style kép
-
ForexGuru
aktív tag
nem akarom folytatni pt-in, ez az ucsó évem itt ha sikerült elvégezni ha nem (max levelezőn fejezném be) felvettek pannon egyetemre kögazdásznak az érdekel.
ez amin most vagyok az olyan választás volt hogy nem tudtam mire adjam be és kerestem egy olyan szakmát az állások közt amire nagyobb az esély a elhelyezkedésre és viszonylag normális a fizetés -
ForexGuru
aktív tag
VV-t nézi vki most?
-
Ijk
nagyúr
válasz
nepszter1 #5303 üzenetére
Nekem, 18 évesen annyi pattanásom volt, hogy este kinyomtam az arcomon az összeset, reggelre megint volt 4-5 új. Nem volt egyetlen négyzetcentiméter ép felület rajta.
A csoki, magok nálam hatványozták a pattanások számát. Egyetlen külső kozmetikum sem segített, végül bőrgyógyász felírta a Roaccutant, az 2 hónap alatt letakarította. -
-
Manitou
veterán
Nálunk mechanikából volt ugyanez
Mindent lehetett használni, de aki nem tudta a feladatmegoldás menetét, az nem sokat ért vele...
Első mecha zh 180 emberből(6 tankör) 8-nak nem lett egyesÉn benne voltam a 8-ban a kis kettesemmel.
100-ból 60 ponttól volt 2-es, erre a mai napig emlékszem
-
szki
őstag
válasz
ForexGuru #5316 üzenetére
20 éve villamosságtan zh-n, vizsgán nekünk hallgatóknak minden segédeszközt lehetett használni. Mégis a csapat nagy része elégtelent ért el. Kevés volt az idő keresgélésre, és nehezek voltak a feladványok.
Végül is a való életben is meg lehet találni egy feladat megoldásához szükséges információkat, de gyakran még a gugli is kevés, vagy nincs elég idő. Tehát jobb inkább felkészültnek lenni... -
szki
őstag
válasz
Cucc helyett allergológus, bőrgyógyász, és gasztroenterológus szakik segíthetnének. De vélhetően ők sem tudnak semmi okosat, hanem neked kell megtalálnod, mit kell megváltoztatnod, hogy elmúljanak a pattanások. Talán épp a cucc túl sok, és mű szarok helyett rendes táplálék kellene. Kezdetben a magas növényi v. állati olajos ételeket, és a tehéntej alapú dolgokat kerülném...
Vagy csak így jártál (genetika), és ezzel kell együtt élned -
ForexGuru
aktív tag
holnapra meg kéne tanulni 118 oldalt
kezdődik a zh időszak...
-
Eagl3
veterán
válasz
Ahelyett, hogy ide beírod havonta ezt a problémád inkább menj el bőrgyógyászhoz. Látatlanba senki nem fogja megmondani, hogy mitől vagy pattanásos, de még ránézésre sem valószínű hanem kivizsgálással. Körülbelül ezer oka lehet, hogy mitől vagy pattanásos. Az sem mindegy, hogy mennyire. Ha drasztikusan, akkor egy vérteszt után lehet kapni gyógyszereket, amik gyakorlatilag totál leszárítják a pattanásokat.
Sokáig nem várnék a helyedben mert elég csúnya hegek maradhatnak.Itt max. olyan "tanácsra" számíthatsz, hogy nem kéne ennyi kokszolni...
-
Tamoo
nagyúr
Nem is ízlelgettem, lehúztam, mellette meg ott volt az ásványvíz lecsavart kupakkal.
De akkor is szar volt na.Nem tudom melyik glutaminnak nincs íze de a myproteinesnek van és az valami kegyetlen szar. Az ízesítetlen fehérje ahhoz képest valami finom shake
legalábbis nekem, de hát ízlések és....
-
nepszter1
addikt
Egy kis segítségre volna szükségem , pattanásos az arcom a hátam , fogalmam sincs mitől elsőnek a magas fehérje bevitelre 160-180gramm naponta gondoltam de a héten levittem szinte minimálisra csak edzés után ittam de akkor is pattanásos vagyok nem mulnak el minden szar kenőcsőt veszek már. q10et szedem 1hónapja semmit se számít . Én még a sok csokoládéra gondolok mivel elégé édes szájú vagyok sokat eszek főleg hétvégénamikor anyu süt egy nagy tepsivel és hétfőre nem marad semmi belőle
Vagy esetleg ti tudtok valami "cuccot" ?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Fedezd fel a Sharkoon 650W 80+ Gold erejét - elérhető most!0% THM-re is!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest