Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz
szőröscica #5895 üzenetére
8 fele megyek én is hátazni... úgy érzem besírós lesz...
-
Klemens
őstag
Holnap újra kondi!
-
macikos
addikt
válasz
kicsirigó7 #5893 üzenetére
Ezek a gépek szarok. Vannak súlyzóid? Inkább azt vegyél.
-
kicsirigó7
senior tag
Ha szarok az ilyen gépek ha nem, nálam a fittség az elsődleges cél.
Harminc év alatt nem tudtam 70kg fölé menni, átlag 67kg tartottam.
Most 78kg vagyok, a cél 84-86kg. Tehát ez a magasságomhoz képest nagyjából ideális, nem gyúrós szemszögből.
Az hogy szét-fele esne, azt még nem tapasztaltam.
De biztos hogy nagy különbség van te és énköztem. Neked ez csak egy játszó gép, de nekem kielégíti a jelenlegi fizikumom képességeit bőven.
Majd lehet kinövöm én is, és ugyan így fogok vélekedni az ilyen gépekről.
De ez még sokára lesz. Vagy sose mert nem ez a célom.(#5883) Jojo5
Nyugodtan vagyok, ilyentől nem félek. -
Manitou
veterán
válasz
Bubee82 #5880 üzenetére
No felírtam a listára. Tényleg sokminden van benne és ára sem vészes.
Viszont akkor nem a CRX-el együtt fogom használni, hanem majd külön-külön elhasználva.papírzacsi
nem rossz, ebben is sokminden van, de ez egy tömegnövelő, én meg most külön okosságot keresek. Fehérjét külön viszem be és adagolom a szénhidrátot hozzá, sose használtam még tömegnövelőt. -
Jojo5
őstag
válasz
papírzacsi #5886 üzenetére
nekem is az van itthon és avval nyomom jóideje mert terembe lusta vagyok lejárni... max a suli után szoktam terembe járni, de az sem mindig megy
ForexGuru:a sok fehérje már csak ilyen..
Boxer001: sajnos vigyázni kell evvel nagyon... az ember oda se figyel és már Colemann méreteket ölt a teste...
-
Ijk
nagyúr
válasz
kicsirigó7 #5875 üzenetére
Ezek a gépek szarok. Volt "szerencsém" régebben kipróbálni, de olyan érzésem volt mindig hogy bármelyik pillanatban széteshet az egész kacat. Még az otthon fekvőtámaszozás, meg húzódzkodást is többre tartom.
-
kicsirigó7
senior tag
Akkor még nem uborkáztál. Az tudja csak a térd ízületet kicsinálni.
Pedig itt csak a saját súlyodat kell emelned, de azt napjában 2x, 2-3 ezer ismétlésszámban.
Anno két évben csináltam, tehát 2x3 hónap alatt tönkretette a bal térdemet. 3-4 évbe telt mire tünetmentesen meggyógyult. -
Jojo5
őstag
válasz
kicsirigó7 #5882 üzenetére
megnyugtatlak, hogy nem leszel "hústorony" egykönnyen még ha az is akarnál lenni...
-
kicsirigó7
senior tag
válasz
papírzacsi #5879 üzenetére
Ez így van, ha valaki sportolni akar az megtalálja a módját.
Egyenlőre nem is akarok hústorony lenni. Ez a gép is elég edzetté tesz.
Ha majd még fejlődni akarok, akkor jöhet a terem.
De ez még sok sok hónap, de valószínűbb hogy évek munkája után várható.Annyi bizonyos hogy nekem könnyebb felszednem tiszta kilókat, mint sokaknak leadni a meglévő zsírból.
-
Tomics
addikt
Vigyázzatok az ízületeitekre. 2 év guggolás megtette a hatását. Bal térdem teljesen tropára ment, melónál ha magasra kell mászni létrán estére bedurran
-
Bubee82
őstag
válasz
Manitou #5872 üzenetére
Aftermath-ból már 3 vagy 4 dobozzal elfogyasztottam, most is ez van használatban. Leértékelve 6 rongyér nem kicsit best buy kategória volt. Nem tudom most mennyi, de én alaposan körül szoktam nézni és azt kell mondjam h kategóriájában az egyik ha nem a legösszetettebb termék. Csak dicsérni tudom. Ahogy a CRX-et is. Sztem próbáld ki mindkettőt. Egyszer ez, másszor az.
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
kicsirigó7 #5878 üzenetére
ha nem tudsz,meg nem akarsz 20 km-t utazni edzeni akkor jobb mint a semmi.
sokan vannak akik otthon edzenek.ezért nem kell leoltani senkit.ha valaki sportolni akar ,az úgy is megtalálja a módját! -
kicsirigó7
senior tag
válasz
ForexGuru #5876 üzenetére
Azt tudom hogy az edzőtermi gépek komolyabbak, és inkább oda kellene járni.
De nekem erre van lehetőségem. Vagy is, ettől egy kicsit profibb gépre.
Történetesen már megvan 3 hónapja.runner 125
Ha lesz rá lehetőségem akkor megyek is. Persze ha majd kinövöm erőben ezt a gépet.
Mert még jól fejlődök ezzel is. 3 hónap alatt 14k hozott súlyban rajtam. (Minimális zsírral) Persze azóta megy a rendszeres kaja és a fehérje. Most vagyok 78kg. 183cm-hez. -
runner 125
nagyúr
válasz
Annó én is próbálkoztam ilyennel, de be kellett látnom, h értelmetlen.
Egy részből egy profi gép nem 40k, más részből a 60kg-t hamar ki lehet nőni.
..és amúgy is sokkal hajlamosabb az ember otthon lustulni és nem olyan kitartóan csinálni, mint teremben.
Ha fejlődni is akarsz, menj terembe. -
ForexGuru
aktív tag
válasz
húzzál le edzőterembe ne ilyen szarokkal ......
ja 20km most nézem...akkor meg ne edz
-
kicsirigó7
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapot visszaolvasva most biztos híztam 5 kilót, annyit röhögtem a poénokon.
De lenne egy kérdésem.
Mit szóltok az otthoni edzéshez? Edzőtoronnyal persze.Erről lenne szó.
Sajna a legközelebbi gyúró terem 20km. Így kicsit nehézkes a bejárás.
-
papírzacsi
aktív tag
-
Manitou
veterán
válasz
Bubee82 #5871 üzenetére
Sima Vitargo vételén amúgy is gondolkoztam, mert nekem az nagyon bejött annó. Edzés után nagyon töltött
Ez az API Aftermath annyira jó? Úgy látom ebben elég sok monohidrát van, meg másféle kreatin is. Te ezt használtad már?Vitargo CRX összevetve mondjuk egy attack, storm vagy Cellmass-al , milyen?
-
Manitou
veterán
Addig kell ütni a vasat amíg forró
Most van egy két célom amit el szeretnék érni erőben, aztán nem árt ha van utánpótlás
Most amúgy semmi mást nem szedek csak shock therapyt, attól jön némi erősödés edzésről-edzésre szép óvatosan. De ez is el fog fogyni lassacskán. De ilyen koffeines no fokozót többé tuti nem fogok venni.
Eredetileg monohidrátban gondolkoztam, abban még nem csalódtam, és olcsó is.
De lehet nem ártana kipróbálni valami dizájner kreatint. Pl attack és társai , storm , stb...Mono már uncsi
-
Manitou
veterán
Kéne vennem valami "csodaszert" is.
Ki mit ajánl?
-
tzahola
csendes tag
Nemtudom egy hogyan számoltad ki, de napi 1.5 g/testsúlykg fölé szerintem nem érdemes menni csak edzés utáni étkezéseknél mondjuk. De számoljunk egy elvetemült 2g/tskg-val napi szinten, akkor is 2g/tskg * 90kg * 30nap = 5400g/30nap = 5.4kg egy hónapban. És ezt persze nem dobozos fehérjéből kell bevinni hanem húsokból, túróból, sajtokból és csak edzés utáni kiegészítésként jöjjön képbe a fehérjepor.
-
Herczi
senior tag
válasz
szőröscica #5854 üzenetére
Egy kis vigaszt akkor is nyújt
Legyünk már optimisták
-
Herczi
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #5848 üzenetére
Egy 90 kilos natúr szeletnek tényleg meg kéne ennie 7,5 kilo fehérjét egy hónapban?
-
szőröscica
addikt
válasz
BÁ Nutrition #5848 üzenetére
Edzenie már nem is kell?
-
NyxNyxNyx
addikt
Én is ma melleztem, nagyobb súlyokkal csináltam mint szoktam minimálisan kevesebb ismétléssel, de nem volt jó, nem durrantam szét.
-
szőröscica
addikt
Váll-hát volt, adka.
-
Jojo5
őstag
mejj vót' újrakezdésnek elment...
-
Tamoo
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #5834 üzenetére
Ízlés kérdése. Ízre nekem egyik csokis se jött be myproteinről. A cookies&cream túl édes lenne nap mint nap inni, de egyébként ízre jó. Nekem a vaníliás meg ízesítetlen a nyerő. Ha csak edzés utánra kellene én mindig ízesítetlent vennék, de zabhoz annyira nem jön be, ahhoz vettem vaníliásat.
-
headhunter
addikt
Hétvégén majdnem újraforgattam a SAW 1.-et
-
NyxNyxNyx
addikt
Na akkor még egy kérdés : Melyiket ajánljátok ízre : Choc.Nut , vagy Cookies and Cream ?(Impact Whey protein)
-
Jimy83
aktív tag
válasz
benjoe1 #5828 üzenetére
Nálam most vastagítás alatt így néz ki havonta / 92 körül vagyok /Napi fél kiló csöcs 30x700 = 21k , napi fél kiló rizs 30x100 = 3k , 2.5 kiló tejsavó = 6k , zab 1.5k , vitamin 5k . Ez 36 ezer ehhez még jön a bérlet , zöccség , közbe túró stb.
Szerintem nem veszélyes , kajára egyébként is elmenne 30 körül ha mást ennék. -
Bibby
addikt
válasz
benjoe1 #5828 üzenetére
Szerintem aki magára költ, az már mind kiszámolta, meg húzta a száját miatta.
A legegyszerűbb úgy számolni, hogy rizs meg csirke legyen csak benne. 80 kilósan legyen napi 160g fehérje, az kb 600g csirkemell, forintban legyen 800. Mellé mondjuk 600g rizs, az gyenge fajtából számolva 200 forint, tehát legyen egy ezres a napi kajád. Az 30ezer forint. Ez a minimum, ennél igazából több ha normálisan akarsz enni. -
benjoe1
aktív tag
Hi!
Most kezdek bele az edzésbe, heti három alkalom, átmozgató teljes test 1-2 hónapig.
Ahogy olvasgattam, első lépés hogy hozzam rendbe a táplálkozásomat (csirke/marha hús, rizs, tojás fehérje, zöldség, túró, zabpehely, tejsavó fehérje...).
Kérdésem azoktól, akik tényleg testépítő hozzáállással kajálnak, hogy egy kb. 80 kg-os testsúlynál mennyire jön ki pénzben egy hónapra a kaja tömegnövelés esetén. Számolta ezt már ki valaki hozzávetőlegesen?
Illetve szívesen fogadnák pár, gyorsan elkészíthető (főt/nem főtt, meleg/hideg), kimondottan fehérje dús/testépítő receptet.Köszi,
-
Kassadin
addikt
válasz
papírzacsi #5819 üzenetére
Hova gondolsz... Itt mindenki csak ír az edzésről, a fotókat meg fb-ről lopja.
-
P00By
nagyúr
válasz
papírzacsi #5819 üzenetére
Nekem több, mint 4 hónapja nem. Viszlát!
-
papírzacsi
aktív tag
hé,az nem azt jelenti hogy eltűnök pancserok.fárasszuk még egymást egy kicsit.
ebbem az évben volt valakinek edzés?
-
ma úsztam 4km-t aerob gyanánt délelőtt
fasza volt. jó érzés a napot úgy kezdeni, hogy teszel valamit az egészségedért
és ez még csak a kezdet! hogy jól is fejeződjön be, vár rám ma némi sör, bor és pálinka
csakhogy hű maradjak az aláírásomhoz
-
adam_
senior tag
"Elég", ha savófehérjét csak edzés után iszom, vagy akkor is kellene amikor nem edzem, vagy reggelire az edzés napokon? Heti 3x edzem.
-
SzlobiG
félisten
válasz
papírzacsi #5803 üzenetére
Viszlát.
-
Kassadin
addikt
válasz
Alapból nem kellett volna okoskodással nyitni, és nem kellene védekezned se(a semmi ellen). Volt egy Terminátorunk is, aztán szépen ki lett ő is osztva, azóta se ír ide, de hogy mi az oka, azt nem tudom.
-
Boxer001
veterán
válasz
Na ha már ezt ilyen jól kitárgyaltuk...viszlát.
-
papírzacsi
aktív tag
Bocs mindenkinek,én csak így védekeztem
-
Tamoo
nagyúr
Mérleg. Ebben a sportban semmit nem érhetsz el mérleg nélkül
Egyébként az sem mind1 milyen fehérje és milyen evőkanál.
Ami "porózusabb, sűrűbb", abból kb két kanál. Pl. a myproteines nagyjából 3púpos evőkanál ~25g. Szóval ha ennyire minimalista is vagy kettővel minimum lapátolj bele. -
tzahola
csendes tag
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest