Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
BÁ Nutrition #47416 üzenetére
Ha jobban megnézted volna miről írtam, nem mondtam, hogy ugyanazokról a fajtákról van szó... sőt:Ennek kb. harminc negyven éve...
Nem Neked:
A másik az, hogy ki írhat ide? Akkor nevezzük át ezt a topikot "gyúrósok nem natural topikja" cíművé mondjuk? Áll az az állítás, hogy aki nem eszik elvből porokat, az nem lehet gyúrós? Azt nem én találtam ki, hogy az vagy amit megeszel... Természetesen nem tagadom, hogy létezhet olyan eljárás, ahol a 10%-os húsból mondjuk 99%-osat csinálnak, de az 1500Ft-os marhahúsból akkor kb. 15 de inkább 20 000-es lesz, akkor meg már tényleg csak akkor van értelme azt enni, ha nem tudsz megenni egészségügyi okokból, vagy a mennyiség miatt annyi húst, amennyi a fejlődésedhez szükséges....
Sok ipari élelmiszert eszünk. ...én is nyilván, csak próbálom elkerülni, azt, hogy már mást sem egyek....
Nem vagyok vega, nem vagyok "organikus", de azért véleményem még lehet?
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robogó, kismotor
- Tőzsde és gazdaság
- DOOM - The Dark Ages
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest