Hirdetés
Aktív témák
-
asuspc96
őstag
Zapbehely vagy kukoricapehely ajánlott reggelire ?
Volt említve, hogy ki mit eszik ha eszik ilyet reggelire...asuspc96
-
-
MPowerPH
félisten
válasz Zomb€€ #29060 üzenetére
A 45kg ugyan úgy bennem van(eddig is megvolt, csak hamar elfáradtam), ellenben azt már nem tudom megtartani, így érezhetően nem hátra megy. Ált. az mindig jó jel, ha ég az izom. Én így vagyok a lehúzással, direktbe 15kg-al kevesebbel csinálom, mert fölötte nem érzem olyan jónak. Ez igaz a döntött törzsű evezésre is. Szintén kényelmesebb a kisebb súly, 88kg pont ideális, jelenleg.
No meg én az erőemeléssel szimpatizálok, ezért pl. a gurtni nálam szóba se jöhet. Inkább adok 15 percet az alkarnak minden héten pluszban.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Tamoo
MODERÁTOR
Felismerhető? (egyébként szabad)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zomb€€ #29060 üzenetére
valószínű hogy aki 400 kilót húz fel az 40 kilóval csinálja az egykezes fűrészelést
az max ilyen hátedzés végén lévő rádurrantás lehetbár én már semmin nem lepődök meg
de neki kb az olyan mint nekem a 20 kilóyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz szőröscica #29065 üzenetére
tiestó nem?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
tepizoli
tag
A fiúk fociznak, a férfiak edzőterembe járnak.
-
tepizoli
tag
válasz God Vazzeg #29071 üzenetére
Most jutott eszembe lehet hogy olyan pinája van hogy ahogy mondani szokták ha feldobod az égre kisüt a nap. Na az vissza is szól.
A fiúk fociznak, a férfiak edzőterembe járnak.
-
Boxer001
veterán
Vótam fodrásznál, atta, most már csak izmosnak, meg pénzesnek kéne lennem, és faxa lenne.
-
-
Tipo16V
aktív tag
válasz Boxer001 #29078 üzenetére
akkor boyka fodrász után 2 héttel
nekem oldalt 0ással jól felnyírva (alig észrevehető a 3 mm és a 0 közti kül.) és fent meg középen hosszabb, és oldalra meg rövidül meg. kb ilyen, csak nekem több hajam van"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
BeeNiTTo
tag
-
Tipo16V
aktív tag
megnéztem ezt a kubai rutmust...kéééééééész
Akkor mehetünk edzeni nem???[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Eagl3
veterán
Sajnos nagyon nem vált be nekem ez a Bigyótekes kreatin, iszonyatosan meghajt, kb. minden vizet kitol belőlem alul... pár adagot ettem belőle, ha valakinek esetleg kell 2000-ért viheti.
Lehet valami dizájner kreatinnal kellene próbálkoznom, esetleg valami kapszulással, bár tartok attól, hogy a kapszulás nem hasznosulna eléggé. -
Eagl3
veterán
válasz macikos #29084 üzenetére
Nincs vele semmi baj, az én gyomrom nem bírja... nem két liter vizekkel ittam, próbáltam kevés vízbe, fél literbe is, mindenhogy meghajt. Az a gond szerintem, hogy nem oldódik fel a vízben és ezért nem bírja a gyomrom. Hiába kevergettem forró vízbe fél órát, egyszerűen nem oldódik.
-
Sotho
őstag
Hagyd a picsába, olyat szedjél ami tápanyag, bcca glutamin whey kazein egg-protejines fehérjéket, brutális tud lenni a kreatin, de az vele a baj, hogy az is negatív feedbackes, magyarán a saját termelésedet leállítja. Aztán az újraindul, de kinek hosszabb kinek kevesebb idő kell hozzá. Addig meg a gyengülés van. A koffein amire még azt mondom ok, a többi szar meg kidobott pénz. A goksz megint más téma.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
2nap használat után mást nem sikerült leszűrnöm...
Bár nyomhatom shop builder véleményező stílusba is: Végig tol edzésen, egyszerűen le se tudom tenni a súlyt, már a második napon fogytam 5 kilót és 3 centit nőt a karom. Az eddigi legjobb kiegészítő, mindenkinek ajánlom!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest