Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
senior tag
Üdv. Sziasztok.
Most látom van ilyen csopi is. Visszaolvasgattam, nézegettem... Konkrétan nem találtam választ.
Erre a válaszodra, kérdésedre reagálva viszont kérdezni szeretnék.
Adott Peugeot 407 sw. Évi ~5-6k km. Nyaranta egy-két erdély (~1.5-2k km), párszor balaton, meg hétvégente ~30-40km pálya (hébe hóba 200km), hétköznap szinte suli járat.
Jelenleg van két szett alu felnim, téli-, nyári gumikkal. De van értelme venni évszaknak megfelelő gumit? Vagy jobban járnék négy évszakossal? (Haver átrakja centírozza 8-10k-ért), nem egy nagy pénz. De most kellene téli gumit vennem. Eddig Debica Presto uhp 2 xl -eket vettem. Nyárit meg ugyanezt télit is. De ilyen körömnyi darabok töredeznek ki belőle. Pedig 4 évesek.
Árban ~40k ft/db tudok ráfordítani.
Tudtok ajánlani valami jó gumit? 215/55 r17.
Esetleg télit is, meg akkor ha nincs értelme cserélgetni, akkor valami jó négy évszakosat is? Vagy maradjak régi felállásnál,ha megtehetem(nem vagyok annyira elengedve, elég érvágás egy ilyen gumi csere... ~200k -el) és vegyek szezonnak megdelelőt?
Laufenn-t nézegettem ami áraban ~belefér.
Vagy ha muszály kiadni rá, Kleber Krisalp hp3 xl.
Köszönöm a válaszokat és segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest