Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:46:24

LOGOUT.hu

A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7611) Döglött Róka válasza Ellia (#7610) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Engem nem zavar, a GvG egy olyan korszak volt amit orommel idezek fel, foleg amikor egy 70 perces meccsen vertunk rank 2 koreaiakat, egy kondi-spike builddel (ha egy meccsen nem nyomtam el 500 taintedet a nekroval akkor egyet se, nem volt konnyu fenntartani:) ).
Vagy az is vicces volt amikor flagrunner haverom szivatta a tobbi flagrunnert azzal hogy letette elottuk a sajat zaszlojat. Ahhoz hogy a masik felvegye ugye rakattint, csak akkor dobja a sajatja automatikusan es csak masodik kattra vette fel. Rengeteg morale boostot koszonhettunk ennek a trukknek.
HoH is jo volt, csak az agyatlan volt kicsit, csak rank 7-ig vittem el.

Ma mar nem csinalnek ilyet, 30 evesen mar nincs kedvem 5 orat gornyedni orditva a gep elott:D Mar csak casual szinten erdekel a multi, es ahogy elnezem erre a GW2 jo lesz.

[ Szerkesztve ]

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Guild Wars 2 (GW2)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.