- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaspingvin
csendes tag
válasz
MaxxDamage #19200 üzenetére
Jobb fajta SLI alaplapokhoz adnak SLI hidat (sőt ált. flexibiliset)
Szóval majd beújítod az alaplapot azzal nem lesz gondod.
-
vaspingvin
csendes tag
.
-
vaspingvin
csendes tag
válasz
#77081088 #18613 üzenetére
Én most vásároltam egy ASUS hűtős GTX760-ast és a terheléses tesztek alatt azis megkóstolta a 75-77 fokot, szerintem ez normális érték, de persze mind az idle temp mind a load temp nagyban függ a környezet hőmérsékletétől (sz.gépház, szoba) azt is vedd figyelembe.
Jobb alaplapok már kijelzik pl az alaplap hőfokát is szal nem nehéz képet alkotni róla, az én házam 26-27 fokos pl. pedig egy kis vacak M-ATX házikó de jó benne a levegőkeringetés.
-
vaspingvin
csendes tag
válasz
Reggie0 #18593 üzenetére
khöm, szerinted miért akart x ember y darab k. olcsó GTX770-est vásárolni hirtelen, van aki többet is...
Ja várjál, megvan!
Biztos venni akartak a nagyinak is!
Egyébként díjazom a logikus, materiális gondolatmeneted, de tényleg... kár hogy az emberek nem így működnek - most elsősorban az iponra is gondolok
Ja és nem, nem kötelesek eladni, mint ahogy az Ipon számtalanszor palira vette már a kedves vásárlókat, mert egyik kollega hülyeséget írt ki a webshopba. Mindig van kiskapu, de webshopról lévén szó nevezzük inkább egy k. nagy diadalívnek
Kicsit lehet túlpörgöm ezt a témát, kövezzetek meg érte, avgy adjatok egy DOWN-t de az emberi képmutatás nagyon fel tud idegelni, szánom-bánom a dolgot.
-
vaspingvin
csendes tag
Én is csóró vagyok, de különbözünk: én tuti felhívtam volna őket és rákérdezek, megkímélve magam az utólagos kellemetlenségektől. Azért aki VGA vásárlása előtt van (ahogy én is ebben a cipőben voltam) utánajár a dolgoknak, felméri a piacot és tisztában van a kisker/nagyker árakkal.
Azért nagyon nem akarom védeni az ipon-t mert nem igazán kedvelem őket, hozzájuk fut be először sokféle termék és ki is használják gátlástalanul a piaci előnyüket sok esetben.
De azért tegye már fel a kezét akinek ,azt látva hogy GTX770 és 68 ezer forint, nem suhant át az agyán, hogy ez túl szép hogy igaz legyen (pláne az ipontól)
-
vaspingvin
csendes tag
válasz
Johnny198612 #18581 üzenetére
Nincs semmi gond a Giga-Byte-tal, élvonalbeli gyártó, de az ASUS dögösebb
Ja és occóért be lehet szerezni ha kicsit körülnézel hardveraprón (ha még nem kapkodták el mindet)
-
vaspingvin
csendes tag
Ugye megvan az a kitétel: "hogy a honlapon található információkért felelősséget nem vállalunk, a változtatás jogát fenntartjuk"
Teljesen világos, hogy elírták a 770GTX árát, valójában 760GTX-ről lehetett szó.
Ehhez képest most sokan rácsapnak, mint keselyű a döghúsra.
Azért emlékeztetnék mindenkit: etikátlan magatartásról nem csak az eladó esetében lehet beszélni...
Nagyon meglepne ha bárki is a hivatalos (USD) ár alatt kapna egy 770GTX-et Magyarországon (27% ÁFA), túlzott reményeket ne fűzzetek hozzá.
-
vaspingvin
csendes tag
válasz
vranyek #18498 üzenetére
Sziasztok!
Én tegnap raktam össze a gépemet, ASUS 760 GTX DCu2 OC található ebben is, és bár eddig csak egy win7-et raktam fel rá annyit megállapíthatok hogy nagyon halk a kari. Majd meglássuk terhelés alatt mit produkál...csak előbb szereznem kell egy mPCIe wifi bővítőkártyát az alaplapomhoz
-
vaspingvin
csendes tag
válasz
blaca83 #18122 üzenetére
Hát nem tudom, én is VGA kari vásárlás előtt vagyok, rengeteg tesztet olvastam és a valahogy mindig az ASUS/MSI/EVGA karikra írják, hogy top minőség.
Sőt általában más fajta ASUS/MSI karikkal hasonlítják össze a tesztalanyt is.
Nem csináltam statisztikát, de biztos, hogy az ASUS jelenleg a TOP 3 gyártóban simán benne van, ha a minőséget nézzük.
Egyébként tömegtermékekről lévén szó, akkora különbség nincs például két 760-as GTX kari között, rátolnak egy egyedi hűtést, kicsit felhúzzák a GPU órajelét, kicserélnek pár kondit, esetleg megpiszkálják a nyákot pár helyen oszt csókolom.
Írják ezeket a military sztenderd, ultra-tartós, gondosan kiválogatott stb. alkatrészes rizsákat (Asus, MSI, Giga) illetve, hogy milyen elképesztően innovatív megoldásokkal rukkoltak elő, közben gyakorlatilag egy referencia kártyát adnak el más hűtéssel a tetején.Kérdem én: ha valóban akkora különbség lenne a karik között, miért nem meri bevállalni egyik gyártó sem az OC kártyáira az 5 év garit? (már az EVGA is csak 3 évet ad alapból)
-
vaspingvin
csendes tag
válasz
bombibmw #18016 üzenetére
Szia!
Én is egy Asus 760GTX DCII OC beszerzését tervezem. Ez az egyetlen egyedi hűtéses 760GTX lap ami nem annyira hosszú ill. egy vízhűtést is könnyebb lesz majd ráapplikálni így praktikusabb lesz a M-ATX konfigomba.
Az egy darab PCIe tápcsati igényének meg külön örülök, mivel nem bika a tápom (Be Quiet E9 580W CM gold), ellenben halk és a tuning úgysem lesz szempont nálam.
Egyébként azt szokták felróni az Asus lapkának, hogy gyárilag nagyon jelentéktelen órajelhúzást kapott a gpu, viszont tuningolhatósága simán pariban van az EVGA és az MSI lapjaival.
A hűtését is dícsérik, mivel a hűtőcsövei közvetlenül érintkeznek a GPU-val (ill ott futnak össze a képek alapján)Mondjuk nálam csak az volt a szempont hogy jól néz ki és kompakt
Szóval nem rosszak az Asus lapok (meg úgy általában az Asus hardverek), ha meg zümmög, akkor vissza kell szépen vinni, van rá 3 év gari.
-
vaspingvin
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy ehhez az [EVGA GTX760]-as videókártyához elegendő flamót szolgáltat-e egy [Be Quiet 580W]-os táp.
A VGA-kártya adatlapja szerint szükséges egy min. 30A-es 12V-os ág, csak azt nem tudom hogy ez a multi-rail tápoknál mit is jelent pontosan.
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv.:
István
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gitáros topic
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- EAFC 25
- További aktív témák...
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest