- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #16021 üzenetére
Én értem a gondját..
-
válasz
BlessedElroy #15535 üzenetére
Jól.
15534 Tirexi: Amennyiben ez irónia akart lenni, akkor még gyakorold egy kicsit.
-
válasz
kasa85 #15528 üzenetére
Nekem 110-be van most. Ilyen: Giga
Árgép így hirtelen: [link]
Van összehasonlítási alapom,nekem is IPS monitorjaim vannak és volt már 5850/6870/6950/7950/7970Matrix valamivel talán jobbak voltak a színek,de az nv-nek sem kell szégyenkeznie ebben.
A mostani nv kártyával sincs semmilyen gondom,egyedül a CUDA programozás miatt váltottam nv-re.
-
válasz
Tirexi #15522 üzenetére
Ezek ám a komoly érvek..
2: Nem valószínű,hogy hangosabb,a hűtéstől függ,persze a referencia nv hűtés az gagyi,de pl az ATI/AMD kártyák (sapphire) gyári hűtései nem hangosak és nagyon jól is hűtenek.
5:
7:Legalább utánanéznél mielőtt hülyeséget írogatnál.
8: HD3D
"AMD HD3D is a technology designed to enable stereoscopic 3D support in games, movies and/or photos."
"AMD HD3D technology is enabled on ATI Radeon HD 5000 Series GPUs and above using Catalyst 10.10 or later, however Blu-ray 3D playback is only supported on AMD Radeon HD 6000 series GPUs and above."
9: Lásd kettes.
-
válasz
SzlobiG #15231 üzenetére
Akkor értem már,hogy mi történt.
Te józsikám, ezt írd már bele a javításba.. --> ATI/AMD_5xxx/6xxx/7xxx_Shadow_Bug_if tesselation_Very_High_or Normal = Off
nVIDIA_Shadow_Bug on_all geforce_gpu_if Tesselation Very_High = On
Ne mondják már azt,hogy nem javítottunk semmin sem..
-
válasz
ImpersonatoR #14904 üzenetére
Ditech már beárazta..
-
Most néztem meg egy youtube-os vidit ott 1920-ra 1540-et írt neki. 100Mhz + volt a GPU-n és ramon is.
-
válasz
TTomax #14776 üzenetére
Látszik,hogy a skálázódás megvan,na majd ha beaplikálom a másikat is,akkor én is letesztelem újra.
FragStaR: 2688 shader egység van benne,szal pont annyi,mint két 670-ben + 384bit memóriavezérlő. Na és igen ez akkor még csak egy alap órajeles eredmény. Jó ez a titán,de az ára köszönőviszonyba sincs az elfogadhatóval. Két 670 kb 80-100 ezerrel olcsóbb,mint ez.
Még két 680 is olcsóbban kijön egy ilyen árából és akkor az meg még jobban is teljesít. Bár tényleg,előfordul majd,hogy kihoznak hozzá egy extra drivert és mindent elkalapál.
Kellene egy alap 690 és egy tuningolt 690-es eredmény is,akkor látnánk,hogy mit produkálnak a 2 gpu-s szörnyek a nyers erő (titan) ellenében.
-
válasz
WaterWawe #14759 üzenetére
Melyik drivert raktad fel ? Elég érdekes,hogy 1080P-t nem lehet neki rendesen megadni. Rakd vissza alapra a kártyát,és úgy próbáld ki,ha lefut,akkor valami az OC vel lesz,ott döglik ki valami. De az is lehet,hogy az SLI miatt Kínlódik..
(#14758) HeZzZ: Ja ezt valahol már olvastam..
-
válasz
I.T.E.M #14755 üzenetére
Szóval az oldal szerint ebből a kártyából létezik Hynix rammal szerelt változat is. Elég érdekes,mert több oldalon is azt írták,hogy a 670-re Samsung chipek kerülnek és a 680-ra meg Hynixok.
A két memória típus is jól megkülönböztethető pl a Bios száma alapján:
F2 Bios : Samsung
F11 Bios : Hynix -
1600x900 akkor ha jól értem.. Azt hittem,hogy hirtelen 1920-ra írtad az 1022es Score-t.
Ezért kérdeztem hogy mennyin ment a GPU meg a ram. A Ramok akkor alapon voltak mint nálam,az meg 6008Mhz ha jól tévedek. 670nél mekkora OC kellene,hogy egy alap 680-at hozzon pl heaven-ben ?
" instabil oc volt a hibája" Mit jelent ez a te esetedben ? mekkora OC volt ?
Más: Felraktam a legújabb F2-es Bios-t is,eddgig nem látok változást,viszont egy érdekes infót találtam a gigánál.
-
-
Na,beaplikáltam az új kártyát.
Alapból ez 980/1059 en ketyeg ugye. Semmit nem állítottam neki,csak felraktam a gigabyte OC GURU II legfrisebb változatát,mondom megnézem milyen,közben a GPU-Z-t is figyeltem.
Heaven alatt 1163Mhz -re ugrott fel a GPU órajele..
Ezt dobta így elsőre a Heaven.
58 foknál nem ment feljebb a GPU hőmérséklete..
-
-
válasz
keIdor #14688 üzenetére
Én még nem használtam,mert csak este érkezik meg a kártyám,de nem csíptem soha a beta meghajtókat. Win 8 van, lehet nálam sem okozna semmi gondot,de én kétszer is meggondolom mielőtt beta drivert telepítek a rendszerre. Nem csak jászom,szóval nekem nem csak a sebesség a lényeg,hanem a stabilitás is minden alkalmazásban.
-
-
válasz
TTomax #14192 üzenetére
Rendben,nem akartam megmagyarázni,hogy neked mi a jó,csak arra akartam reagálni,hogy nem magával az OS-el van probléma,mert az sok helyen teszi a dolgát.
"win7em annyiszor és úgy telepítem ahogy akarom...hát te a win8ad???"
Upgrade-et vettem,de külön is telepíthető és ha az online aktiválás bizonyos darabszám után már nem is alkalmazható,ez ugye win7-nél is így van,akkor telefonon simán beaktiválhatom annyiszor amennyiszer akarom.
Boccs az offért.
-
válasz
TTomax #14178 üzenetére
Eredeti vagy összevissza tákolt virágbolti verziót használtál ? Minden frissítés le volt töltve ? Nekem eredeti van és van összehasonlítási alapom,mert előtte egy szintén eredeti Win7 Ultimate ről (60k) váltottam,és nyugodt szívvel kijelenthetem,hogy gyorsabb. Xonar STX van a gépben és semmi gond nincs a hanggal,a gyári windows 8 driver van fent. Eddig minden tekintetben jobbnak értékelem az új OS-t. Szerintem meg semmi gond nincs a "felhasználói felülettel" Gyorsabban elérek mindent,és szerintem egyszerűbben is,mint a korábbi rendszeremen.
-
válasz
ScomComputer #13789 üzenetére
Nem hinném,hogy 200 alá beesik majd az ára. Ennyiből GTX 690-et is vehetsz. Teszt
Ez a titan sehogyan sem éri meg,a butított verzió meg főleg nem fog annyit érni,mint amit majd elakarnak kérni érte.
-
válasz
KAMELOT #13172 üzenetére
Kérdés,az adott alkalmazás is ilyen mértékben skálázódik-e ? Tartok tőle,hogy a kódon nagyon sok múlik. Lásd egy pár új játéknál,mindig eljátsszák,hogy nincs rendes SLI ill. CrossFire támogatás,aztán ahogy jönnek ki a patch-ek,úgy csiszolnak a kódon valamit. Mindenhol van egy elméleti maximum,amit alapul vesznek,de a valóság sajnos ennél sokkal rosszabb. Nincs tökéletes kód,csak remélhetjük,hogy egy idő után jobb kódok fognak születni..
-
válasz
ricshard444 #12724 üzenetére
-
válasz
Locutus #12045 üzenetére
Na itt is látszik,hogy semmi értelme az SLI és CF nél több kártyát üzemeltetni.
A három,meg négykártyás megoldások elég jól elvéreznek. A 690 mondjuk elég jól odateszi magát mindenhol és még SLI-ben is jól megy. Ezek a titánok elég vicceset produkálnak és gondolom izzanak is mint a fene..
BF3 ultra beállításnál meg a 7990 elég jól teljesít érdekes,hogy lenyomta még a 690 SLI-t is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Dark Souls sorozat
- Tippmix
- További aktív témák...
- 1 év gari SAPPHIRE Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20G GDDR6/Foxpost ok
- Nvidia GTX570 DUAL VENTIS, hűvös újszerű Bequiet 700W tápegységgel akár
- NVIDIA Quadro M2000 - 4GB - GPU
- Nvidia GeForce ASUS RTX 2080Ti 11GB eladó! Eladó a címben említett kártya...
- SAPPHIRE Radeon RX 580 NITRO+ 4GB GDDR5 256bit
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest