Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
kk831228
addikt
válasz zgospel #1549 üzenetére
Valószínűleg a kijelzó zabál a legtöbbet, ha fejeden van és kikapcsol a kijelző, akkor biztos többet elmegy, de ez felhasználástól nagyban függ...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Khaosz55
addikt
Gopro oldalán rendelem akkor kb 143 a 8-as kamera Magyarországon meg 150. Nem nagy difi. Black Friday kor lehet beakciózzák nem tudom.
-
addikt
Bite mountot használ valaki? Melyik az ajánlott belőle, ami "kényelmes" is?
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Mosqu!to
addikt
válasz titetoyz #1555 üzenetére
Áfás számlával jön, vagy ilyenkor áfamentes? Milyen ürüggyel írsz rájuk? (hé haver, adjatok egy kupont?)
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
EnDaN
tag
válasz Mosqu!to #1556 üzenetére
Én pont ma írtam rájuk céges vásárlás miatt, a beszélgetés végén megkérdezte, van-e régi gopro eszközöm. Mondtam hogy nincs, mert tönkrement és én kidobtam, így jártam, kaphattam volna 100 EUR kedvezményt. Megköszönte, hogy hűséges gopro vásárló vagyok és küldött e-mail-ben egy egyszer használható kuponkódot, amivel a hero8 áfás ára 429.99 EUR helyett 322.49 EUR (az ingyen memóriakártya így nem jár).
-
Mosqu!to
addikt
Azt esetleg tudod, hogy melyik ország áfájával számolnak (vagy legalábbis hány %-kal)?
Így már azért mindjárt szimpatikusabb a leányzó fekvése
Kiváncsi leszek az első long-term tesztekre, ha nem olyan bugware lett, mint amilyennek az előző szériákat olvastam, akkor sanszos, hogy síelni már egy ilyennel megyek.Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
titetoyz
tag
kíváncsi leszek már erre az új Hero8-ra... pár napja ülnek a rendelésemen már, örülnék neki ha sikerülne végre feladni.. érdekes, van olyan akinek még aznap feladták a rendelését amikor leadta, nekem meg már napok óta semmi..
remélem nem olyan lesz mint a H7, de szerintem az a széria után ezt annyi hibával nem merték volna kiadni. eddig sehol nem találtam róla bármi negatívumot, van akinél már 1 hete ott van. reméljük időtálló darab lesz -
horrortown
csendes tag
Sziasztok!
Jó ideje olvasgatom a fórumot , nézek videókat. Utazásaimhoz szeretnék akciókamerát. Eleinte nagyon tetszett a GoPro7 black de a hibák amiket írnak, elbizonytalanít. A másik amit kinéztem az Osmo action, de eddig ez ki volt lőve nálam mert nem volt működő külső mikrofon hozzá de a napokban van már hivatalos adapter hozzá ami még olcsóbb is mint a Gopro adaptere. A búvárkodás és túrázáson kívül a vlog setup is játszik nálam
Főleg azokat kérdezném, aki használta vagy próbálta mindkettőt, hogy melyik a megbízhatóbb? Tudom, a Gopro nagyobb név az akciókamerában. Itt inkább a használhatóság, kezelhetőség érdekelne.
Köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat előre is[ Szerkesztve ]
-
33as
senior tag
válasz horrortown #1564 üzenetére
Szia, persze hogy nagyobb név, hiszen mennyi ideje vannak a piacon, pontosan a kezdetek óta!
Ha természetes színeket akarsz, meg megbízhatóságot akkor az osmo, bár az új 8-as gopro jónak tűnik de azért ne hamarkodjuk el ezt a kijelentést!
Én már rég váltottam a dji termékeire, és nem bántam meg!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
Khaosz55
addikt
Na szóval beregisztráltam a gopro oldalára. Indítottam egy élő chatet az eladási részleggel. Feltettem pár kérdést. Mikorra tudják szállítani, meg garancia stb és utána írták hogy küldenek a mail címemre egy 25%-os kedvezmény kupont.
Na várom hogy megjöjjön a kupon.
2 perc és meg is jött.
[ Szerkesztve ]
-
Derron
aktív tag
429.99Eur os árból jön le a 25%? Erre kell még valamit fizetni? vagy megkapja az ember 322Eur ért?
-
törölt tag
gondolom ennyi, hogy megkapod 320-ért, még nem váltottam be, 14 napig érvényes.
-
Khaosz55
addikt
Pontosan az kb 105-110 ezer FT bankkártyával, középárfolyamon megy a vásárlás ha jól tudom kártya esetén. Kb a Gopro 7 drágább itthon.
Én vettem egy dual töltőt aksival meg még 1 akksit mert az is lényegesen olcsóbb mint Magyarországon. Illetve egy csukló+láb pántot, az pont kell macizáshoz és síeléshez. SAJ cam-es mellkaspántom van ha nem jó hozzá azt Magyarba veszek hozzá.
A Gopro7 és 8 csatlakozás és felfogatás kompatibilis? Mert akkor a 7-es kiegészítők is jónak kell lennie.Egy kérdés a 128-as és 256-os memória kártyát kezeli ? Illetve milyen sebesség osztályú kell ?
-
titetoyz
tag
válasz Khaosz55 #1572 üzenetére
én is kupon + dual battery charger + battery + protective housing és így volt talán 135ezer. ez jó deal volt szerintem. viszont a postázást nem sietik el, 3napja "futott be" a rendelésem, és még mindig ugyanott áll. FB Fórumon valakinek 10napja áll a semmiben, feladás nélkül..
természetesen a pénzt már levonta a kártyáról...
-
-
pet4321
csendes tag
válasz titetoyz #1580 üzenetére
valóban érdekes. Beszéltem velük én is a megrendelés előtt, email cím alapján látták a rendelést és rendkívül segítőkészek voltak.
Ezt már próbáltad?
https://gopro.com/en/hu/order-status
Milyen státuszt ír? Nálam "pending" volt vagy 3 napig, szóval lehet hétfőn kapod az emailt, hogy már úton a termék.HTC 10
-
pet4321
csendes tag
válasz titetoyz #1584 üzenetére
Láttam H6-al készült felvételeket, majd leesett az állam. :-)
Így egyértelmű volt, csakis H8 lehet az első. Igen olvastam a 7-esről sok kritika volt, nem hiszem, hogy a cég két rossz szériát megengedhet magának piacvezetőként. Biztos odatették magukat a H8-ra, nem hiszem, hogy befürödnénk vele. Habár.... 10 méterigHTC 10
-
Khaosz55
addikt
128-as vagy 256-os memóriakártya között vacillálok.
Ki lehet számolni, hogy 128-ra mennyi anyag fér pl FHD 60 frame/sec-ben?
Fent írtátok hogy 60 mega/min kell számolni amit én keveslek.
Illetve ha FHD-ben nézem vissza az anyagot akkor felesleges 2K-ban rögzítenem ha jól értem. Tehát nem lesz szebb egy 2K anyag FHD megjelenítőn gondolom. -
Khaosz55
addikt
128-as kártya esetén én így számoltam:
FHD 60 Frame 45 megabit/Sec =337 mega/min = 388 perc = 6,48 óra
FHD 120 Frame 60 megabit/sec = 450 mega/min = 291perc = 4,85 óra -
nfsu17
veterán
válasz Khaosz55 #1586 üzenetére
"Tehát nem lesz szebb egy 2K anyag FHD megjelenítőn gondolom."
de, én szebbnek látom 1080 monitoron is a 4k-t.
Meg azok a youtube-erek, akik 4k-ban veszik fel az adást, bár én csak 1080p-ben nézem meg, azok is szebb videók, mint a natív 1080p recorderek.
plusz később úgyis lesz 4k megjelenítőd és újranézni a felvételeket új élmény lehet.
plusz előbb lemerül az aksi, mint betelik a memkari."FHD 60 Frame 45 megabit/Sec =337 mega/min = 388 perc = 6,48 óra"
ne 128GB-al számolj, mert a tényleges 119GB körül van. így 6,02 óra lesz.
közel 3,5 órát tudna a kari 4k-ban is, úgy tudom annyit az aksi amúgy sem tudna.
ha meg aksit cserélsz, akár memkarit is lehet.Amúgy:
Video resolution/framerates. The highest video rates are still 4K60 and 1080p240, the same as the HERO7 Black, but the maximum bitrate has been bumped up to 100Mb/s.
[link][ Szerkesztve ]
-
zgospel
őstag
válasz Khaosz55 #1586 üzenetére
"Tehát nem lesz szebb egy 2K anyag FHD megjelenítőn gondolom"
Ennél a kameránál nem fogsz észrevenni különbséget ebben az esetben. A magasabb felbontásnak az lehet az értelme, hogy időtállóbb (10-20 év múlva ha akarod ezeket nézegetni, addigra lehet hogy már csak 4K megjelenítőid lesznek) és hogy ha utólag megszerkeszted, akkor a 4K-ból Full HD-ba tudsz kivágni a képből minőségromlás nélkül.Ki lehet számolni, a bitrátától függ. Hogy melyik mód milyen bitratet használ azt fejből nem tudom, a Hero 7 az 78 Mbps-t tud maximum, a Hero 8 már 100-at is. Átlagjúzerként amúgy megint nem valószínű hogy csak a magasabb bitrate miatt bármi különbséget észre fogunk venni. Csak egy példa hogy el tudd helyezni a skálán: a Youtubeon a 4K videók 15 Mbps-re vannak letömörítve.
1 Mbps = 0.125 MB/s
78 Mbps esetén kb 585 MB lesz egy perc felvétel
100 Mbps esetén pedig kb 750 MB egy perc, nagyjából 44 GB egy óraA 128-as kártyán mivel nem 1024-gyel váltanak a gyártók, ezért a valóságban kb 120 gigád lesz, úgyhogy valamivel kevesebb mint 3 óra fog ráférni a max bitrátán. Alacsonyabb bitrátán értelemszerűen több.
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Khaosz55
addikt
válasz zgospel #1589 üzenetére
Azért kérdem, mert ha túrázunk vagy síelünk akkor jó lenne ha egy napot tudnák rögzíteni. Valamikor 6-8 óra is volt. Motorozás esetében meg az egész túrát. Úgy érezem a 128-as kártya nagyon kevés lesz ide.
Legalább 256-os kell lehet 2 db is. 512-es kártyákat a lista szerint nem eszi. -
pet4321
csendes tag
-
33as
senior tag
válasz Khaosz55 #1593 üzenetére
Szia, de miért nem veszel 2db 128gb vagy 3db 64gb kártyát! Ha véletlenül bexarik az 1db kártyád, vagy elveszik , akkor olyat fogsz szívni a felvételek miatt!
Nekem ezért van 3db 32gb kártya mindig nállam!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
titetoyz
tag
[kép]
ez egy szép nap! -
Blaise
veterán
Nekem nem akart a chat support kupont küldeni, bármennyire is kunyeráltam
-
Khaosz55
addikt
Azért veszek 1 db 256-os kártyát mert:
- nem akarok kártyát cserélni
- ha több kártya van akkor hajlamos vagyok elveszteni vagy elhagyni
- 1 kártya olcsóbb mint 2 vagy 3
- 1 kártyának jobb a helykuszálása mint 3 kártyának. Ha PL marad rajta 4-5 giga hely akkor már nem rakok rá felvételt mert pl motoron addig megy az aksi amíg le nem merül.Hopp most nézem holnap jön a kamera. Ez így elég gyors volt. Pénteken rendeltem talán.
Tehát akkor rendelhetem hozzá a Samsung 256GB EVO Plus microSDXC MB-MC256GA/EU memóriát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest