Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
growler
őstag
Lehet hogy már volt itt téma, - én most olvastam. [link]
-
-
zizidor
őstag
-
-
zizidor
őstag
válasz
MaxxDamage #33664 üzenetére
Szerintem ki kell próbálni, látatlanban nem sokat lehet mondani róla.
-
user26
senior tag
Üdv!
PC -n a Google Chrome böngészőt használom, amire kell nekem megfelelő, évek óta. Néha 1-1 átmeneti gondom akadt, eddig sikerrel jártam a megoldások tekintetében. Régi korszakból megszokott dolgaim vannak benne, mint pl könyvjelzőzés, stb.
Nem is tudom meg mndani, hogy mióta használom, ezt a kiegészítést: Darkness - Beautiful Dark Themes. Talán még meg is vettem, nem is emlékszek rá. Egy téma volt benne, ami számomra szemkímélő és ezért szerettem meg, ma viszont avval szembesültem, hogy nem támogatott, és ki is kapcsolta a chrome. A vakítóan fehér alap kinézet nagyon zavarja a szemem. Gmailt használok fő levelezésre, van benne fekete téma, be is kapcsoltam, elsőre azt mondom jó van, de korom fekete, nem szép, nem tetszik a szememnek, de amint benne megnyitok egy levelet az viszont fehér háttérrel indul el, na ez nagyon zavaró már. Nincs modernebb jól működő, sallang, reklám, és egyéb marhaság mentes téma kiegészítés chrom-hoz ?
Nyilván idővel megszokható ez a fehér, tört fehér, de nem szemkímélő, legalábbis engem zavar. Ahol lehetőségem volt sötét témát állítottam azokon az oldalakon, hellyel közzel jók, jobb így nézni, de egyenlőre mindenhol nem siekrült, a bövitmény nélkül.
Szóval tud valaki valami jó kiegészítést ajánlani? Szemkimélő kinézet, felszín, megjelenítés érdekelne. Köszi. -
-
-
zizidor
őstag
válasz
MaxxDamage #33660 üzenetére
Más lesz a gond, én is SP3-as verzióval használom. Hibaüzenet vagy valami log fájl?
-
válasz
MaxxDamage #33660 üzenetére
En meg internetre nem engednek XP-s gepet... de Te tudod.
-
-
zizidor
őstag
válasz
MaxxDamage #33657 üzenetére
A Windows Update megszűnt, ennyi.
De úgy látom az MS főtanúsítvány még egy kis ideig érvényes lesz (2036-ig). -
válasz
MaxxDamage #33657 üzenetére
XP-hez mar nincsenek update-ek, teljesen felesleges keresni is.
-
-
zizidor
őstag
válasz
MaxxDamage #33655 üzenetére
Csak úgy kíváncsiságból, felraktam egy XP-t virtuális gépre, arra a Supermiumot és tökéletesen működik. És még az Office (OnlyOffice) is.
Hmm... -
-
zizidor
őstag
válasz
MaxxDamage #33653 üzenetére
Tudom, hogy nem erre a válaszra vársz, de a helyedben elgondolkoznék egy kis hardver-igényű Linux felrakásán. Ha még mindig olvasod ezt a posztot, akkor mondok hozzá indoklást is: Egy dolog, hogy az őskövület Windowsok tele lehetnek ki nem javított biztonsági résekkel, de jóval nagyobb gond, hogy a legtöbb site már https-re váltott, miközben lassan lejárnak az operációs rendszerbe felvett biztonsági főtanúsítványok. Onnantól viszont egyetlen weboldal sem fog betöltődni. Mivel egy ilyen gépet aligha használsz játékra, lenne értelme kipróbálni egy Linuxot, amin akár friss, aktuális kiadású böngészőt is használhatsz. Nem kell nulláról újra tanulni a használatát sem.
-
-
szotadi
tag
válasz
MaxxDamage #33651 üzenetére
Supermium böngésző, Chromium fork for Windows XP/2003 and up
[link] -
Volna egy kis gondom amit szeretnék megoldani.
Remélem tudtok rá megoldást.Van egy régi P4-es (Clevo) laptop amin WinXP Home verzió van.
SP3 és egyéb Update is van, de gyári böngésző nem nagyon hoz be semmit (olyan régi) és mondom használom a Chromet, 49-es verzió ami még kompatibilis az XP-vel és fel raktam, de "időpont/dátum túl késői" (azt írja) így nem jön be rajta semmi.Ezt hogyan lehet ki játszani, vagy mi a megoldás rá?
-
Peace
nagyúr
Nincs semmi adblocker alternatíva erre a szutyok böngészőre? Mindet kilőtték? Munkahelyi oldalak csak ezen működnek rendesen, azért kellett annó váltanom Firefox-ról.....
-
zizidor
őstag
Én az xBrowserSync bővítményt használom már régóta a könyvjelzők szinkronizálására különböző gépek, operációs rendszerek (win és linux) és böngészők (brave, chrome, edge, firefox, vivaldi) között. Na, úgy látszik most ez is megy a levesbe. És egyelőre még nem találtam megfelelőt helyette.
-
borges7
aktív tag
Miért van az, hogy némelyik frissítés után "beszarik" a gyorsparancsok funkció,
vagyis nem lehet a beállított billentyűkombinációkkal előhívni az adott oldalakat?
Nekem nagyon sok ilyen van beállítva, és tök szar, ha nem működik. -
junior11
veterán
Használja valaki a Google speciális biztonsági védelmét? Van értelme "átkapcsolni" a hagyományosról szerintetek, bár így még több adat kerül rólunk a Kuglihoz....
-
szotadi
tag
válasz
sandró60 #33634 üzenetére
Chrome Webáruház-ba mutat a link.
Sehol nem írja, hogy 3 napig ingyenes (vagy csak én nem találom).
-
junior11
veterán
Helló, megkérdezem itt is hátha, nekem is tiltotta este a Chrome, de vissza lehetett kapcsolni, bár figyelmeztetett, hogy továbbá már nem támogatott verzió, az UO műkszik, most akkor ígyis használható csak nem kap majd frissítéseket vagy mi van? Vagy cseréljem a lite-re/Adguardra?
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok.
Chrome-on, ha új ablakot nyitok meg, akkor a Google-vel nyit, és jobb oldal ott a 9 pötty, amire kattintva elérem a youtube-ot, drive-ot, stb. Most az a bajom, hogy pár napja hiába kattintok a pöttyökre, nem nyitja meg a kis ablakot, hanem hibát ír ki. Hogy lehetne ezt orvosolni? Sütiket ugye nem tudok törölni azon az "oldalon".
-
sandró60
addikt
Az lehet-hogy a kiírás szerint 3-napig él az ingyenes AdGuard?
-
szotadi
tag
uBlock Origin-t helyett ajánlom az AdGuard-or.
-
zizidor
őstag
válasz
junior11 #33620 üzenetére
A Manifest3-nál a Google erősen bekorlátozta a szűrési szabályok számát, így sokkal kevesebb lehetőség van hatékony blokkolásra. Részletes szűrőlisták helyett 3 opció van: alap, optimális, teljes. Ezen kívül van egy domain lista, hogy hol ne szűrjön.
Egyébként nem használhatatlan, céges gépen tesztelem már egy ideje.
-
"telepítettem a fentebb általad írt Hover Zoom+ bővítményt"Hoppá. Ez marhára érdekelne, hogy hogyan, mert nálam ez van.
Közben látom, megírtad. Köszönöm, működik, most már aktív a Hozzáadás gomb!"Miben "gyengébb" ez a lite-os verzió?"
Egyelőre fogalmam sincs, fél órája, hogy feltettem.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz
Oldman2 #33618 üzenetére
A
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Chrome
kulcs alá kell létrehozni egyExtensionManifestV2Availability
nevű duplaszó típust, és az értéket 2-re kell állítani. Utána újraindítod a Chrome-ot, és működnek a manifest v2-es bővítmények.Alapból nincsen a
Policies
alatt csak a Microsoft (legalábbis nálam így volt), de létre kell hozni aGoogle
-t, majd azon belül aChrome
-ot is.Hogy meddig hagyja meg ezt a kiskaput a Google, azt nem tudom.
-
Sonja
nagyúr
válasz
liszi70 #33616 üzenetére
Nekem feltette a kérdést, hogy törlöm-e mert már nem működnek. Nem-et választottam, és megmaradtak, de kikapcsolva. Na, itt döntöttem el, hogy a regisztrációs trükköt alkalmazom, és szépen működnek tovább a v2-es bővítmények.
Ja, és közben telepítettem a fentebb általad írt Hover Zoom+ bővítményt, és nagyon jó!
Köszi.
Ha érdekel, hogy tudod továbbra is használni, akkor leírom, hogy mit írj a regisztrációs adatbázisba.
-
válasz
zizidor #33611 üzenetére
Köszi! Nem lenne rossz, fel is csillant a szemem egy pillanatra, de sajnos nálam nem teljes értékű. Hiába aktiválom a "Fájl URL-ekhez való hozzáférés engedélyezése" lehetőséget, nem jeleníti meg őket kattintás nélkül. Tehát az olyan képeket, amik például ebben a posztban is linkelve vannak. Ha valakinek van kedve és ideje, próbálja már ki legyen szíves, nála működik-e. Hogy kiderüljön, nálam van-e bug, vagy ez ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
zizidor
őstag
válasz
liszi70 #33610 üzenetére
Photo Zoom? Nem próbáltam, csak a leírás alapján...
-
dethroner
veterán
Hello!
Látom már téma az ublock origin megszűnése. Kérdésem hogy van-e még más ilyen tudású kiegészítő, amitől se weboldal reklám, se youtube reklám nincs? Vagy kukázhatom a chrome-ot is használjam ezentúl a Brave böngészőt? -
Cs1csó
titán
-
Behalt a Hover Zoom és az Imagus nevű bővítmény is, már nem telepíthető. Tudtok alternatívát? Tehát kattintás nélküli képnagyítás kellene, a kurzor rávitelével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest