Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Csöves
üzenetére
TESZTELÉS. Kezdésnek a LITE-ot is tesztelheted, amiket te látogasz oldalakat ott vajon jönnek e korábban nem látott "problémák"?
Aztán az említett Lite -s az Adguard ingyenes böngészőbővítményeAmúgy úgy tudom szűrőket lehet mindegyikhez adni így tetszőlegesen lehet akár javítani a szűrési képességeket.
(azért írom így mert manapság már csak érintőlegesen használok Chrome-ot, saját eszközökön Firefox és ritkán Brave)Sokszor az is előfordulhat, hogy te a Lite mellett is szépen tudsz zavaró dolgok nélkül netezni mert aki panaszkodott rá olyan weboldalakat is böngészik amik a fősodortól eltérőek így akár a Lite szűrőket karbantartók sem találkoznak vele.
-
pilipi
aktív tag
válasz
Csöves
üzenetére
Nálam annyiban jelentkezett, hogy amíg az uBlock végezte a dolgát és el is felejtettem, hogy fent van, addig a lite melett folyamatosan ugrálnak be minden féle dolgok a képbe mintha nem is lenne, de van amikor olyan szinten akatszja meg a böngészőt , hogy használhatatlanná válik és szinte semmit nem nyit meg. Hektikus a működése (nálam), lehet másnak nincs ilyen gondja.
-
zizidor
őstag
válasz
Csöves
üzenetére
A Hacker News szerint magas besorolású sérülékenységet javítottak éppen.
-
Csápájev
őstag
válasz
Csöves
üzenetére
így utólag is,nekem ez a TÉRKÉP gomb bővítmény nagyon kellett! -
OldMike
őstag
válasz
Csöves
üzenetére
Köszi, de ma már - a tegnap esti leállítás és a ma reggeli bekapcsolás után - egyelőre nem jelentkezett a probléma. Nem kizárt hogy a Chrome frissítése után nem elég csak a böngészőt újraindítani.
Egyébként tegnap reggel történt meg az aktuális Windows Update is. Azt meg tudjuk, hogy a Windowsnál "minden" előfordulhat. -
OldMike
őstag
válasz
Csöves
üzenetére
Köszi, ezt is megtettem már, eredmény nélkül. Most letiltottam a Chrome-ot, meg minden adatát, előzményét. Más böngészőt használok, azzal - egyelőre - nincs gondom. Ezzel visszaállt a normális akku fogyasztás.
Az az érzésem, hogy valamilyen végtelenített folyamatba került a Chrome, valahogy ez a két weboldal okozhat kompatibilitási problémát. -
zizidor
őstag
válasz
Csöves
üzenetére
Kiderült miért nem működik a térkép a keresőben, bár nem értem miért csak utólag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Warships
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

így utólag is,nekem ez a
Ezek szerint teljesen véletlenszerű, hogy kinél jelenik meg és kinél nem.