Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Volna egy kis gondom amit szeretnék megoldani.
Remélem tudtok rá megoldást.Van egy régi P4-es (Clevo) laptop amin WinXP Home verzió van.
SP3 és egyéb Update is van, de gyári böngésző nem nagyon hoz be semmit (olyan régi) és mondom használom a Chromet, 49-es verzió ami még kompatibilis az XP-vel és fel raktam, de "időpont/dátum túl késői" (azt írja) így nem jön be rajta semmi.Ezt hogyan lehet ki játszani, vagy mi a megoldás rá?
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
4.6.2 verzió (ez kimaradt)

-
-
-
-
Valaki tudja ez miért van (már egy ideje) ?
Gépet bekapcsolom és Win betölt (10-es Pro) és Chromet megnyitom, majd "Előzmények" -nél van 32 lap és 21 lap (vagy ablak - na tudjátok mire gondolok
), ezeket megnyitom (mindig, minden nap, gép bekapcsolás után) és az összes lapot megnyitja és fekete képernyő van, leteszem tálcára és újra kiteszem teljesbe, majd ekkor van kép (a lapon). Ez Chrome baj, vagy nV Driver, vagy mitől lehet?Tehát első indításra fekete képernyő/háttér (a tartalom teljes területén) a gondom.
Oké megcsinálom minden nap 1x ezt a leteszem tálcára, majd vissza fel és jó lesz, de ha ezt se kéne, akkor jobb volna

-
-
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Sajnos ennyi volt?
[kép] -
-
-
-
-
Az minek tudható be, hogy a gép indítás után a Chrome-t megnyitom és "előzmények/mostanában bezárt" résznél van 2 olyan legfelül hogy 24 lap meg 32 lap és ezeket újra megnyitom (1-1 ablakban), akkor azok egy jó ideig fekete hátteres képernyőként vannak (tartalom nem látszik más, mint a fekete kép)... ez mitől lehet? kb. 3-4 perc és látható minden tartalom / oldalakon...
-
-
-
Korábbi verzióra vissza állni hogyan lehet?
Auto Update kikapcsolható valahogy a Chromeba?
Válaszokat, segítséget előre köszönöm! -
-
-
"kötelező https használat" ----> Ez a Chromeba hol bekapcsolható?

-
-
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Valaki?

-
-
-
-
-
Segítség kellene.
Képen látható egy bővítmény "jelenléte".
Chrome törölve (előtte volt pár restart a 3 említett program vizsgálata után), gép restart, újra letölt GG Down. oldalról és telepít, aztán Szinkronizálás után újra ott az a "bővítmény" - Kérdem én, ilyen esetben mit lehet tenni? Végleg nem lehet el távolítani? (nem használok ilyeneket...ez kéretlenül van jelen)ADWCleaner, HitManPro és RogueKiller is átvizsgálás megtörtént többször is, ADWCleaner ami talál fenyegetést, mikor ez a bővítmény is jelen van. Chrome előzményeket, minden adatot töröltem (kivéve jelszók és felh.nevek) és már nem tudok mit tenni vele...

-
-
-
Sziasztok,
Szeretett Chromem már megbolondult egy ideje...jelenlegi verzió: 69.0.3497.92 (Hivatalos verzió) (64 bites)
pl. itt PH-n képet akarok feltölteni és fájl kiválasztásnál meg is fagy (feladatkezelő és bezárás) majd ismét próba és ugyanaz...
Próbáltam már, teljes böngészési adatok törlése, új chrome verzió telepítése, (értelemszerűen a régi eltávolítása) és ideig/óráig jónak tűnt, de megint nem az...lemezkarbantartó/minden adat törlése, chrome full böngészési adat törlése, (amik 99% -ban nem futnak le ha Chrome telepítve van: adwcleaner , hitmanpro , roguekiller , windows defender vizsgálat vagy update...egyik sem!)
Sőt még Win10 x64 Pro alatt a kereső sem volt jó (pl. tegnap sem, de ma jó már..)
Nagy zavart érzek az erőben, főleg Chrome esetén!
Valaki tud valamit?MD
L -
-
Érdeklődnék, hogy a Verzió: 41.0.2272.89 m Chromenál a könyvjelzőket miként tudom menteni?
/fájlba/ korábban a beáll. alatt volt megtalálható, de most sehol sem találom ...
/az opciót/L
-
-
-
Már korábban írtam, de nem kaptam rá semmiféle választ

Gép Win7 felrakva, Chrome (a mostani auto letöltés verzió) nem megy rá...
Azt írja "A telepítés nem sikerült, mert számítógépe nem felel meg a(z) Google Chrome minimális hardverkövetelményeinek."Korábban ilyen kiírást nem tapasztaltam... WTF!?
L
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Erre valaki ?

Nem lép tovább....
L
-
-
Volna egy problémám.
Van pár régebbi gépem (régi dual P2-P3, max. support hardverekkel) és WinXP, Win7, van vegyesen s ma próbáltam egy Win7-es példányt (updatelt) ami new setup volt és a chrome nem setupolta fel magát, mert a "rendszer" nem elegendő neki a telepítéshez, futtatáshoz... Milyen minimum rendszerkövetelményre módosult a chrome használata?
L
-
-
Sziasztok,
Van arra lehetőség, hogy külön weblapnál "resetelem" a megadott jelszót ? (password ami mentve van) , mert megváltozott és belépésnél külön ki kell törölni és begépelni ami a valós...

L
-
Sziasztok,Ez normális dolog ?
[link]/megoldva a "böngészési adatok törlése" -vel így már minden OK/
Nem tudom mi lehetett a baja...
L
-
-
válasz
üzenetére
Sokszor telepítettem pl. Chrome-t (new gépre / másikra) és mindig behozta a könyvjelzőket, megfelelően) a hangsűly itt a Mentési opción van...
(nem olyan mint volt.. ez is biztos)"De! Nagy DE! Elsőre exportáld ki HTML-be a könyvjelzőidet és mentsd át valahova biztos helyre" --> sajnos ehez totál nem értek, mert még sose csináltam (meg nagyon sok / fontos címem van amit egyesével lehet kimenteni ? (all in 1 -be kéne menteni... az lenne a jó) IE-t azért szerettem, mert volt külön könyvtára amit lementettem és csak bemásoltam a helyére és megvolt mindenem
(Favorites) de Chrome sokkal stabilabb / fast IE-hez képest...L
-
válasz
üzenetére

Amennyiben új könyvjelzőt hozok létre / mentek el webcímet könyvjelzők közé, azt automatán elmenti ?
Tegyük fel, most bevagyok jelentkezve és pl. WinXP -t lecserélem Win 7 -re (régi gépen) akkor ha rendszert stupoltam / minden egyebet... a chrome telepítést követően ugye bekell lépni a fiókba amit "szinkronizál" , remélem mindenem meglesz, mert most nem lehet külön menteni... (szinkronizálni a google-s fiókot) mint pl. fél / egy éve.

L
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Megköszönném, ha valaki tudna esetleg válaszolni a feltett kérdésre !

L
-
Sziasztok,
Könyvjelzők szinkronizálási opció most, hogy műkődik ?
könyvjelzők/könyvjelzők és beáll. szinkronizálása (itt választható volt a gmail is külön így elmentette az újonan felvett címeket a legutolsó mentés óta - csak Chrome-t használok, IE-t nem !) vagy most csak bejelentkezek és auto. ment mindent ? (több gépen használom) nem szeretném ha veszne a többszáz elmentett címből valami is...
Előre köszi a választ !
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest