Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Üdv!
PC -n a Google Chrome böngészőt használom, amire kell nekem megfelelő, évek óta. Néha 1-1 átmeneti gondom akadt, eddig sikerrel jártam a megoldások tekintetében. Régi korszakból megszokott dolgaim vannak benne, mint pl könyvjelzőzés, stb.
Nem is tudom meg mndani, hogy mióta használom, ezt a kiegészítést: Darkness - Beautiful Dark Themes. Talán még meg is vettem, nem is emlékszek rá. Egy téma volt benne, ami számomra szemkímélő és ezért szerettem meg, ma viszont avval szembesültem, hogy nem támogatott, és ki is kapcsolta a chrome. A vakítóan fehér alap kinézet nagyon zavarja a szemem. Gmailt használok fő levelezésre, van benne fekete téma, be is kapcsoltam, elsőre azt mondom jó van, de korom fekete, nem szép, nem tetszik a szememnek, de amint benne megnyitok egy levelet az viszont fehér háttérrel indul el, na ez nagyon zavaró már. Nincs modernebb jól működő, sallang, reklám, és egyéb marhaság mentes téma kiegészítés chrom-hoz ?
Nyilván idővel megszokható ez a fehér, tört fehér, de nem szemkímélő, legalábbis engem zavar. Ahol lehetőségem volt sötét témát állítottam azokon az oldalakon, hellyel közzel jók, jobb így nézni, de egyenlőre mindenhol nem siekrült, a bövitmény nélkül.
Szóval tud valaki valami jó kiegészítést ajánlani? Szemkimélő kinézet, felszín, megjelenítés érdekelne. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs