Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Helló, szokott valaki a videa.hu oldalon néhakorban filmeket nézni böngészőn keresztül? Nálam az utóbbi időben az összes chromium alapú browserben a filmeknél pár perc után csúszik a hang, ha beleklikkelek akkor jó pár percig utána ismét. Egyedül a Firefox jó, tapasztaltátok ti is? YouTube-on, más oldalakon és offline indított videók során semmi gond, csak a videa oldalon...
-
junior11
veterán
Használja valaki a Google speciális biztonsági védelmét? Van értelme "átkapcsolni" a hagyományosról szerintetek, bár így még több adat kerül rólunk a Kuglihoz....
-
junior11
veterán
Helló, megkérdezem itt is hátha, nekem is tiltotta este a Chrome, de vissza lehetett kapcsolni, bár figyelmeztetett, hogy továbbá már nem támogatott verzió, az UO műkszik, most akkor ígyis használható csak nem kap majd frissítéseket vagy mi van? Vagy cseréljem a lite-re/Adguardra?
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
válasz
junior11
üzenetére
Ma reggel kaptam egy e-mailt a Google-től, hogy mikor ez történt, a rendszerük azt érzékelte, nem aktív felhasználó vagyok, és ezért kijelentkeztetett minden egyes használt eszközről és böngészőből. Azóta rájöttek, hogy ez az egész a véletlen műve volt, és elnézést kértek érte
Na, ilyen is van
-
junior11
veterán
Pár perce, az előbb magától ki lettem jelentkezve az összes eszközön a Google fiókomból (Windows - Chrome/MS Edge és 2 android telefon). Vmi gikszer van gugliéknál vagy mi lehetett ez? Ti is tapasztaltatok hasonlót?
-
junior11
veterán
válasz
Dreadloord
üzenetére
Tudtommal ez a Chrome biztonsági mechanizmusa miatt van, nem lehet kikerülni. Nálam is így van régebbi, újabb android rendszeren és Windows 10 alatt (pin kód) is.
-
junior11
veterán
válasz
böng ész ő
üzenetére
Én sem szoktam többet megnyitni kb 7-8 oldalnál (MS Edge).
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
-
junior11
veterán
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Én a helyedben megváltoztatnám azokat a jelszavakat. A FF nem jelzett, hogy kiszivárogtak vmikor? Elvileg nekik is van ilyen funkciójuk...
-
junior11
veterán
Szia, nézd meg ezt: beállítások - adatvédelem és biztonság - Cookiek és egyéb webhelyadatok menüpont alatt. Próbáld ki, és meglátod. A Firefox és MS Edge-nél be lehet állítani, mit távolítsanak el a böngésző bezárásakor, itt csak ezt találtam, de manuálisan meg lehet itt is szabni, mit szeretnél törölni.
-
junior11
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A fent linkelt frissítés már orvosolja.
-
junior11
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
Tudtommal sehogy sem lehet kisebbíteni a címsort, a bővítmények közül elég kitűzni azokat, melyek fontosak neked. Mikrofon és kamera letiltható a böngészőben is.
Ha fontos számodra az adat- és a magánszféra védelme, akkor szerintem jobb választás a Firefox, Vivaldi és a Brave, megfelelően beállítva. -
junior11
veterán
válasz
Wanderlust
üzenetére
Szia, a beállításokban le lehet tiltani a harmadik féltől származó sütiket, és fel lehet telepíteni egy reklámblokkolót (ajánlott átnézni a beállításait és megfelelően konfigurálni) - pl. uBlock Origin vagy Adguard.
-
junior11
veterán
válasz
MadGame
üzenetére
Nemrég írták [erről] , lehet köze van hozzá, aktivátorokat amúgy is tilthat, ha nem biztonságosnak véli az oldalt, fájlt.
Próbáltam a hivatalos oldalról letölteni a Qbittorrentet, MS Edge szintén blokkolta, Vivaldi már nem. Mindkettő a legfrissebb chromium verziót használja.
-
junior11
veterán
válasz
w.miki
üzenetére
Az új Edge szerintem nagyon jó, piszkos gyors, stabil, viszont még nincs teljesen kész a szinkronizáció és egyebek, folyamatosan fejlesztik, és jönnek az új funkciók.
Az Opera sokkal testreszabhatóbb, nekem tetszik a felülete, viszont nálam picit lassabb volt, mint a Chrome & Edge és több memóriát kért.
-
junior11
veterán
válasz
Wanderlust
üzenetére
Hát az Avast/AVG így is előszeretettel figyel, gyűjtötte az adatokat a felhasználókról aztán eladta, nemrég volt botrány belőle. Hagyd figyelmen kívül a böngészőben, és kész.
-
junior11
veterán
válasz
Wanderlust
üzenetére
Szia, az Avast az ludas, igen. Nekem is ezt írta ki az AVG IS használata során (Firefox-ban is). Eltávolítása után már eltűnt.
-
junior11
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Ezt én nem tudhatom, mind a 61 különböző jelszó, nem egyformák? A Google a kiszivárgott jelszavak adatbázisával veti össze a fiókodban lévő jelszavakat, ha van egyezés, jelez.
[Ezen az oldalon] is lehet ellenőrizni, ha szeretnéd. -
junior11
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Megnyitod a böngészőben a Google fiókot, aztán biztonság - és a lap alján kellene lennie a jelszavaknak - ráklikkelsz és mikor megjelennek ott van felül hogy ellenőrizze őket - ilyenkor kérheti, hogy add meg a Google fiókod jelszavát, hogy valóban te vagy az, és aztán lefut az ellenőrzés - a végén kiírja az eredményt.
-
-
junior11
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Az egyik fiókodhoz használt jelszó vmikor kiszivárgott, és arra jelez a Chrome (ez biztonsági funkció), ajánlott átnézni a jelszavakat és rendbe rakni, mindenütt más hosszú és erős jelszavak legyenek (ajánlott ilyen célre egy jelszókezelő használata).
A kiszivárgott jelszó, amire a Chrome jelzett, ha használtad máshol is, ott is meg kell változtatni másra. -
junior11
veterán
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Beállítások - webhelybeállítások - értesítések. Itt nézd át, ahol engedélyt adtál töröld. Nekem az értesítések alapból ki vannak teljesen kapcsolva.
-
junior11
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ha annyira zavar, esetleg használj más keresőt, amelyiken más a kinézet keresés után.
-
junior11
veterán
válasz
laszlohu
üzenetére
Nem hiszem, néha a [vírusirtó topikban] van pár hasonló kérdés.
-
junior11
veterán
válasz
laszlohu
üzenetére
Ez nem éppen a Google Chrome-hoz kapcsolódik, de valószínüleg csalás, adathalászat állhat a háttérben, vagy a szokásos sextortion zsarolás (malware-t telepítettek a gépre és webkamerán keresztül felvették, ahogy éppen "azt" csinálod és közzéteszik, ha nem fizetsz). Vélhetően egy régebbi adatszivárgás által megszerzett e-mail+jelszópárosról lehet szó, érdemes átnézni a jelszavakat, és megváltoztatni, ahol szükséges, erős jelszó mellé ahol csak lehetséges, legyen kétfaktoros hitelesítés. Esetleg futtathatsz pár antivírus scannert a biztonság kedvéért.
-
junior11
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Na, ilyen is van