Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
t72killer
üzenetére
Nem próbáltad ki amket írtam, így jól elmonológohatsz... ha megírtad a heti blogodat, és kipróbáltad amiket írtam, azután még a chipset drivereknek is nekiállhatsz, mivel azok is döntően beleszólhatnak a rossz működésű rendszeredbe. Régebben nem volt ilyen gond? Plusz ott van még a vlc is, abból is lehet frissebb, illetve azon is lehetne (videó) kimeneti módot változtatni. Mondjuk annyira nem hiszem hogy életszerű probléma, hogy valaki zenét hallgat youtube-on, és közben filmet néz vlc-n...
-
t72killer
titán
válasz
t72killer
üzenetére
Kieg: pl olyankor is előfordul az elsötétedés, amikor google maps-et húzogatok, mintha megtelne valami memória és kiakadna tőle a rendszer

Egy kis user error - de azért nem teljesen oldja meg a problémát: egy vlc ablak meg volt nyitva úgy, hogy le volt benne állítva a videó. Kilövése után ritkábban mutatkozott a jelenség.
Most frissítek chrome-ot (egy verziószámmal le voltam maradva), meglássuk, javul-e.
-
spammer
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Panaszt kell benyújtatni a szolgáltatónál, már ha tényleg szándékosan belassít egyes oldalakat. De az is lehet, hogy csak simán hiba, lassulás bizonyos kiszolgálók között. A problémát megoldani kell, nem megkerülni (amire úgyis csak olyan módszer van, ami lassabb és tökölősebb lenne, mint a jelenlegi).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Május 11-én jön a Battlestar Galactica: Scattered Hopes PC-re
- Bluetooth hangszórók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Gyúrósok ide!
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Google Chromecast topic
- Megjött a Poco C81 Pro
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest