Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Idővonal kiírja mettől meddig voltunk egy helyen.1. Hogyan lehet kiíratni vele azt is hogy ez mennyi eltöltött időt jelent azon a helyen? Órában és percben.
2. Ha rövid a hely (pl. valamelyik élelmiszerbolt) neve akkor kifér egymás mellett az érkezés és a távozás időpontja, pl.: 6:15 - 6:27. Ha hosszú a hely neve akkor egymás alatt írja ki az érkezés és a távozás időpontjait.
Beállítható hogy az érkezés és a távozás időpontjai mindig egymás mellett legyenek? (19" a monitorom mérete, a nagyítást 65%-ra kell állítani mire egymás mellett írja ki. Akkor már nem lehet elolvasni olyan kicsik a karakterek.)
Mondjuk az Akármilyenvárosi Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály az kiváló példa arra amit soha se fog egy sorba kiírni, nincs az a monitor. Inkább az ilyen hosszú neveket tördelje kicsit több sorba. -
w.miki
veterán
Két kérdésem lenne:
1. Nálatok is felzabálja a Chrome a memóriát?
Dell e6540, Win7, 8 GB RAM, 10-15 lap, és pár óra netezés után kiírja, hogy Kevés a memória, és bezárja a Chrome-ot.
Mit lehet tenni?
2. Ma az egyik kiegészítő a https://shop-it.app/?ref=update oldalt nyitotta meg.
Hogyan tudnám ezt letiltani, vagy megtalálni, melyik volt? -
Zaja2
senior tag
Szevasztok! Eddig [ilyen] nem volt.! Nem menti el a bankkártyaadatokat,sem a bejelentkezési adatokat. Csomó weboldalon,ahol eddig működött akadálymentesen a bejelentkezés felhőbe mentett adatokkal,most ez nem megy,mert nem biztonságosnak érzékeli a chrome.
FF-nál ,illetve Operánál nincs ilyen gondom. Mi lehet a baj?
[kép]
Már kikapcsolatam ezt is,de még így sem működik! -
Viktor77
titán
válasz
mizsemizse #29944 üzenetére
Nekem se szól, nyugi. Gondolom nézi, hogy a lejátszóeszközöd tud-e Atmost.
-
Zsadi
őstag
Erre: [link] nincs senkinek ötelete?
-
Joker88
őstag
A legfrissebb 64bite Chrome, Windows 10 alatt .
Mitől csinálhatja azt, hogy a Facebook böngészése közben ha rákattintok egy képre, akkor elkezdi dobálgatni az ablakot a képpel kis képernyőre, majd újra teljes képernyőre ? És ezt végtelen ciklusba .. -
mizsemizse
csendes tag
válasz
mizsemizse #29941 üzenetére
Valószínű ez lesz a megoldás, csak még nem értem a végére.
https://youtu.be/1EuHIV-2P-0 -
_q
addikt
Most, hogy átállítottam, hogy a dedikált videókártya legyen az integráltal szemben a prio1, kicsit jobb. Érdekes, mert másik gépen ahol csak integrált videókártya van, ott meg többnyire nem tapasztalom.
(#29928) Toth_Jani
Lehet ez lesz a háttérben és csak véletlen, hogy most nem tudom a kettőt összekötni. Nem emlékszek, hogy régen is volt-e ilyen gond. -
Toth_Jani
őstag
válasz
mizsemizse #29937 üzenetére
Nem lehet hogy az MP3-at olyan programmal hallgatod amiben van hangszínszabályzó?
A Chrome meg az adott hardver alap hangszín szabályzóját használja, már ha van neki. -
mizsemizse
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Remélem jó helyen járok, nem vagyok képben teljesen a probléma okával.
A problémám, hogy 5.1-es hangfalrenszerrel a pc-n Google chromeon keresztül youtubon halgatva a zene nem olyan dinamikus mint ha mp3-ról szól. youtubról letöltve ugyanaz a szám sokkal dinamikusabb nagyobb a mély.
Szerinetem a chrome-al van baj, vagy lehet kellene hozzá valamilyen bővítmény?Köszönöm a segítséget!
-
Cs1csó
titán
válasz
MadGame #29934 üzenetére
Nyugi nem "ignorálnak" csak egyszerűen FINGJA SINCS RÓLA SENKINEK, hogy ezt mi okozza.
Csak a klasszikus javaslatokat tudom én is adni amik közül egy-kettő hosszadalmas esetleg fájdalmas pár ötlet nem feltétlen sorban pl.:
- futtass pár kártevő keresőt pl. AdwCleaner - ez a legfontosabb - MBAM Free, Emsisoft EK , DrWebCure It-et
- tiltsd le minden kiegészítődet indítsd újra a böngészőt és így is teszteld hátha valamelyik bezavar
- kapcsold ki a hardveres gyorsítást vagy kapcsold be
- a böngésző NGYTAKARÍTÁSA: csinálj mentés - google saját szinkronjával a könyvjelzőidről és a jelszavaidról majd töröld le a böngészőt majd manuálisan is távolítsd el a dolgait a C meghajtón egy csomó helyre berakja magát - C - Users - User - stb. rejtett mappákban ha találsz GOogle vagy Chrome mappát azokat töröld. Ezután gép restart és mehet fel újra esetleg egy karbantartást - windows beépített - is lefuttathatsz. Ezután mehet fel a Google Chrome - legújabb - majd amikor bejelentkezel és jön a szinkronizáció akkor FONTOS válaszd azt hogy TE SZERETNÉD meghatározni mely elemeket szinkronizáljon újra és nem mindent mert lehet van valami beállításod ami a hibát okozza és a szinkronizációval ezt szépen vissza is rakod amit szinkronizálhatsz: a könyvjelzők, és a jelszavak - bejelentkezési helyek -Ezután dobj fel egy Ublock Origin - e nélkül úgysem lehet meglenni - de kezdésnek csak alap szűrőkkel használd esetleg ami bekapcsolható az az Adguard Base és Adguard Annoyances filterek.
Ezután jöhet a teszt. Ha ekkor sincs javulás akkor passz. (én mivel kicsit elborult vagyok, simán újratelepíteném a Windows-t is hátha a Windows-ban van valami olyan rejtett gond pl. a C++ vagy a DirectX vagy valami keretrendszer ami okozza és ezeket megjavítani legalább 3 diploma kell egy újratelepítéshez pedig elég egy érettségi.Kapásból ennyi jutott az eszembe. Ha kimaradt valami vagy nem érthető vagy nem válik be akkor írj.
-
-
elistvan
őstag
Pár napja van egy problémám. Ha beágyazott youtube videó van egy weboldalon a chrome nem játssza le hanem az alábbi hibaüzenetet küldi. Böngészőbeállítások alaphelyzetbe állítása megtörtént, semmi. hardveres gyorsítás kikapcsolása megtörtént, szintén semmi. Firefox alatt hiba nélkül megy. Csak egy ublock origin van fent Mit lehet még tenni?
-
Krystal_s
addikt
Üdv.
Erre az idegesítő software_reporter_tool.exe tiltásra nincs valami működő dolog Win7-en?
Mivel az átnevezés, törlés nem segített, ezért az egész mappáról töröltem a jogokat, de még így is simán lefutott.Ez hogy lehet?
Nekem a Chrome nem a fő böngészőm és Portable. Előbb indítottam, egyik weboldalt sem töltötte be és elkezdte tekerni a HDD-t. Mondom már megint mi ez.. és lám ez a kéretlen kémkedő akármi okozta. Amint leállítottam, minden oldalt betöltött és a gép is lenyugodott. Ránéztem a mappára, amiről pár hete töröltem a jogokat.
a ...exe-t átneveztem, 5 perc múlva megint teker a HDD és ez visszanevezte magát és elkezdett futni.
Pár naponta indítom el ezt a böngészőt, de minden alkalommal ezt csinálja, pedig nem is frissít! Titeket ez nem zavar, hogy kérdés nélkül az adatokban turkál ilyen pofátlan módon? -
Toth_Jani
őstag
Nekem az a tippem hogy hétfő óta csinálja és lehet hogy ők is visszafogták a sávszélességet mint a Youtube vagy a Netflix, ezért akkor kapjuk az adatokat ha van szabad hely számunkra.
Az ígéret ugyan csak erre volt korlátozva de ki tudja:
" A sorba most a közösségi platformok is beállnak, így átmenetileg a Facebook és az Instagram is csökkenti a videók bitrátáját Európában. " -
_q
addikt
Sziasztok!
Legfrissebb chrome van telepítve. Azt vettem észre, hogy facebook esetén nem annyira zökkenőmentesen működik, olyan mint ha egy játék esetén kevés lenne a hardver, kevesebb fps-el menne. Ha kattintok van egy késleltetés, ha írok messengeren, ott is érződik, hogy lassabban veszi a gombokat. Más oldalak esetén nem tapasztaltam ilyet. Hardveres gyorsítás és az oldalak előtöltése be van kapcsolva. A laptop nem gyenge, tehát nem gondolom, hogy ez lenen a háttérben.
Van tippetek mi lehet a gond és mit tudok tenni?
-
mdk01
addikt
Tudtok arra tippet adni mitől lehet az, hogy a chrome nem nyitja meg a *.html fájlokat?
Nem ír ki semmit, csak egyszerűen nem nyitja meg. FF, IE megnyitja, de mintha a chrome letiltaná. Korábban a win7-es gépen működött,de most az új egy hetes win10-en nem.
Kellene valami bővitmény? -
Zsadi
őstag
Sziasztok!
Fiamnál az Alkalmazások alatt, az alkalmazáskészlet nem tölt be semmit.
Kb 2 napja csinálja.
Mi lehet a hiba?
[kép] -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Lenne számomra fontos oldal, de Java-t használ. Lehetőség van Chrome-ban megnéznem, vagy használjak más bönglszőt?
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy régi laptop amire felraktam az XP-t és a Chrome-ot. Az a problémám, hogy rengeteg oldalnál panaszkodik hitelesítési problémára, vagy arra, hogy siet az óra. A gépen és biosban is jól van beállítva az idő, mégis ezt dobálja. Mit lehet kezdeni vele?
-
TODI1111
veterán
Próbáltam többször is de sikertelenül.
-
Sanyi.mTs
addikt
Azt vettem észre, hogy a "Cikkek Önnek" alatt a tableten nem lehet jobbra/balra húzással eltüntetni az ajánlott cikket. Ugyan ezen verziójú Chrome mobilon a fentiek szerint működik. Mit és hol kellene állítani a tabletes Chrome-on?
-
TODI1111
veterán
Sziasztok. Be van állítva a chrome-ban, hogy az angol oldalakat automatikusan fordítsa le magyarra. Az mitől lehet, hogy egy ideje nem fordít le minden oldalt (amit eddig lefordított), például az XDA oldalát? Állandóan csak ezt dobja: "Nem sikerült lefordítani az oldalt". Más oldalakon viszont működik és például ugyan azt az XDA oldalt mobilon simán lefordítja.
-
tylerddd
veterán
Hello! A messenger.com angolul van kolléganőmnek Chrome-ban. Valszeg amikor a nyelvi lehetőségeket feldobta a Chrome, akkor nem jó lehetőségre nyomott. Mit lehetne vele csinálni?!
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Andoridon chromban hogyan tudok a search bar alá kedvenc oldalakat rögzíteni?
Valahogy így [kép] -
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok. Egy gép ujratelepítése után a google chrome az oldalak nagyrészénél azt irja hogy: "az ön kapcsolata nem privát". Ha kikeüljük betölti az oldalt de sok másiknál is irja. Mi a megoldás?
-
HoTaZo
addikt
Hát, törölni nem hagyta magát, mivel az androidnak alapalkalmazása. Gyári visszaállítást meg csak céges informatikussal (aki most nincs) csinálnék.
De, a Beállítások>Alkalmazások>Chrome>Tárhely>Tárhelykezelés>Összes adat törlése meghozta a kívánt eredményt.
Nem tudom, hogy eddig miért nem jutottam idáig, de most már a meglévő, elmentett belépési adatok birtokában bátrabban törölgetek.
A lényeg, hogy most már "én vagyok a teló ura".
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest