Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Chrome Remote Desktopot vágja valaki? Egyszerűen nem tudok rá mobilnetről kapcsolódni. Az előbb újra hozzáadtam a laptopom, egy-két alkalommal működött, azóta megint nem. Wifiről semmi gond, de pont a mobilnet lenne a lényeg.

Az is fura hogy a PIN-t kéri ha csatlakozni akarok, ha rosszul adom meg kidob hogy nem jó, de ha jól akkor se tud csatlakozni.

Hát ez nagyon fura, ha egyszer rácsatlakozom Wifiről, onnantól nem hajlandó megtenni mobilnetről.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy FTP tárhely, ami fontos lenne a munkámhoz. Eddig simán működött, ma nem hajlandó semmit csinálni a Chrome ha beírom a címet. Ötlet?
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy régi laptop amire felraktam az XP-t és a Chrome-ot. Az a problémám, hogy rengeteg oldalnál panaszkodik hitelesítési problémára, vagy arra, hogy siet az óra. A gépen és biosban is jól van beállítva az idő, mégis ezt dobálja. Mit lehet kezdeni vele?
-
törölt tag
Sziasztok!
Felraktam a FireShothoz a Pro addont, de nem tetszik. Szeretném visszaállítani Lite verzióra, de egyszerűen nem találok rá módot. Próbáltam leszedni és visszatenni a bővítményt, de nem segít.

-
törölt tag
-
törölt tag
Sziasztok!
Csináltam egy Windows rendszervisszaállítást, azóta nem hajlandó szinkronizálni a jelszavakat a Chrome. Beléptem az accountba, meg vannak a könyvjelzők és a bővítmények, de ha rámegyek pl. a Facebookra, nem dobja fel a jelszót. Van erre megoldás?

-
törölt tag
Sziasztok,
remélem tudtok segíteni de szerintem nem megoldható a problémám:
Pár hónappal ezelőtt kitalálta a Chrome, hogy az átlátszó hátterű képeknél az átlátszó részeket ilyen szürkfe-fehér négyzetekkel tölti ki mint a Photoshop. Na ez engem baromira zavar, mert a munkámhoz szükség van arra, hogy képeket tudjak kivágni a webről. Most ugye ez baromi nagy kínlódás így, mert pont fehér háttérrel kellenének. Nem lehet valahogy visszaállítani akár valami bővítménnyel, hogy fehér hátterűek legyenek ezek a képek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest