Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
-
Pyrandus
tag
válasz w.miki #22303 üzenetére
Letöltöttem, de mivel a rendszerkövetelményeknél azt írta, hogy IExplorer böngésző kell, arra állva töltöttem le. Felesleges váltás volt? Miért ír ilyet?
A DOS-korszak óta bosszantom magam. - Sakk elemzéshez, analizáláshoz (idő, gyorsaság!) keresem a legalkalmasabb tudású gépet.
-
jjeahh
nagyúr
válasz w.miki #22324 üzenetére
Ezek nem lassítják a böngészőt? Én ilyent használok, igaz nem chrome plugin és néhány helyen megmarad a reklám helye, de eddig úgy tűnik absz semmit nem lassít.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz w.miki #22341 üzenetére
Ha jó géped van gondolom valamennyire max az oldalak betöltését. Nem állítom, hogy a hostos megoldás tökéletesen szűr, de ez is egy alternatíva lehet, kinek a pap, kinek a papné. Esetleg ebben nem vagyok biztos, de talán megkönnyíti az adblock pluginok dolgát is. Amúgy ez nagyjából minden reklámot szűr válogatás nélkül, nem lehet hufiltert hozzáadni, sajnos nincsenek opciók, lehetőségek, cserébe az olyan oldalakon sem lesz reklámod, amik amúgy nem tűrik meg az adblock pluginokat és érzésre nem lassít. Frissíteni csak úgy lehet, ha követed ezt az oldalt (én rss-en teszem) és havonta egyszer letöltöd, elindítod rendszergazdai jogokkal.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Sam67
csendes tag
válasz w.miki #24211 üzenetére
Sajnos FF alatt én sem találtam olyan szűrőt, ami valóban hatásos.
A NoScript nevű bővítmény ideiglenesen megoldja a gondot, de végleges megoldást sajnos nem nyújt.
(Minden weblapon külön-külön kell engedélyezni/tiltani a Java futtatását, ami még nem is lenne gond, de hiába tartom meg a sütiket az adott webáruháztól a következő látogatáskor ismét ott a POP-UP.)Annyian dicsérik a Chrome-ot, hogy mennyire testre szabható, milyen jó bővítményei vannak, gyors, stb, ezért azt hittem ennél a böngészőnél már megoldott az ilyen típusú POP-UP-ok blokkolása, de eddigi tapasztalataim során azt vettem észre, hogy bővítmény nélkül sajnos még olyan alap dolgokat sem tud, mint a könyvjelzők exportálása HTML-be
Tudsz esetleg egy olyan kiegészítést amivel lehet LSO sütiket is törölni Chrome alatt?
Néztem a chrome://plugins részben a beállításokat, de nincs lehetőség semmilyen módosításra/törlésre, csak engedélyezésre/tiltásra. -
Sonja
nagyúr
válasz w.miki #24868 üzenetére
Speed Dial 2 - Én ezt használom.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
napocska2
senior tag
-
SP4C3
veterán
válasz w.miki #25651 üzenetére
Neked olyasmi kellene, mint az adf.ly skipper.
ott így néz ki a retkes link:
http://adf.ly/15686499/int/http://www.?????.club/blabla/labla/764444
Na itt a skipper kiegészítő megkeresi a második http részt, azaz a valós linket és oda visz egyből.
http://j.gs - Ez is az adfly-hoz tartozik.
Már nem használom, de működött:
Aztán jött rá egy frissítés és megbolondult, tekerte a procit, ezért letöröltem.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Soma01
veterán
válasz w.miki #26191 üzenetére
Minden jel ara mutat, hogy ez lesz a bűnös: Text Link 1.3.0
Pl. Frissítve: 2017. december 7.[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
válasz w.miki #26195 üzenetére
Talán ez:Text URL Linker, de keresek jobbat.
-
SP4C3
veterán
válasz w.miki #26262 üzenetére
Pedig ott kellene, hogy legyenek, kivéve ha:
"You have secured your Chrome data with a sync passphrase. You can access your data within Chrome on your syncing devices, but not from this website."
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
-
SP4C3
veterán
válasz w.miki #26582 üzenetére
ublock origin tudja ezt
-
Cs1csó
félisten
válasz w.miki #26999 üzenetére
Kiegészítők főleg ha régi megbízhatóak akkor nem csinálnak ilyet futtasd le ezt: Adwcleaner hátha talál valamit.
Emellett még az MBAM, Emsisoft EK, Hitman PRO futtatása javaslom.
Ha nem jársz sikerrel akkor van még valami ami valószínűleg meg fogja oldani a gondod de ez több lépcsős művelet:
Először is gondolom használsz Google Chrome fiók szinkronizációt tehát friss Chrome telepítése után belépsz a fiókba és mindent szinkronizál, lehet hogy a probléma már ide is beete magát - futottam már bele még régen.Megoldás:
A geekuninstaller segítségével gyalulod a chorme-ot, gép restart majd esetleg manuálisan is végig lehet nézni ideiglenesen a rejtett mappák láthatóvá tételével ezeket a helyeket:
- programfiles - ha itt van még chrome mappa töröld
- program data
- users - user - appdata (local, local low, roaming)Most olyan gép előtt ülök ahol nincs fent a chrome ezért nem tudom pontosan de ezeknek az útvonalaknak a végén amit találsz chrome mappa azt töröld. ezután sem árt ha lefuttatod újra a fenti progikat.
Újratelepíted chrome-ot megadod az email címet jelszót majd belépsz DE nem kattintasz arra hogy oké minden szinkronizálása. hanem arra kattintsz, hogy a szinkronizálandó elemek kiválasztása opció és csak a legszükségesebbeket szinkronizálod újra : bejelentkezések, jelszavak, könyvjelzők CSAK ezeket.
Ha ezen túl vagy akkor már nem szabadna lenni semmi gondnak, telepíted a kiegészítőidet és kész is (ha a kiegészítőidnek van valami lehetősége hogy a beállításait exportáld fájlba majd az újratelepítés után vissza importálni akkor azt még megteheted, ez általában egy kis szöveges fájl lesz az ublock orign magad létrehozott szabályait ugyanígy el lehet menteni )
EZt azért írtam mert nekem a teljes újraszinkronizációval visszajöttek azok a huncutságok amiket egyéb programmal sikerült eltávolítanom.
-
Sonja
nagyúr
válasz w.miki #27004 üzenetére
Én a Speed Dial 2-t használom már évek óta, bevált.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Cs1csó
félisten
válasz w.miki #27036 üzenetére
Nem trollkodásból de próbáld ki az Ublock Origin-t.
A beállítások külső szűrőknél kapcsold be (+ jellel legörgeted az inaktívakat) a következőket:
- Adblock warning removal list
- adguard base filters
- adguard spyware filters+ innen:FilterListsa következő szűrőket:
- I Don't Care about Cookies
- NoCoin
- CoinMiner
- Nano Defender(magyar lokalizáció alól telepítve a hazai filternek nem kellene bekapcsolva lenni az Ublock Originben be van kapcsolva alapból)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz w.miki #27681 üzenetére
Semmit, ez azért van, mert nem https, vagyis nincs titkosítás rajta. Ezen oldal esetében elég, ha csak elé írod, vagyis így használod a címet: "https://surviv.io"
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Toth_Jani
őstag
válasz w.miki #27739 üzenetére
Van a FVD Speed Dial, még anno a FF-ről hoztam át azt is, és szinkronizálja szorgalmasan a 6-7 éves könyvjelzőket is aminek jó része már nem is létezik.
Az ikonok száma pedig testreszabható és fülekbe rendezhető, a kedvenceket pedig előre gyűjti a nyitó oldalán.
Persze az én gépem egy bivalyerős 2 magos Pentium.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz w.miki #27763 üzenetére
Most FF-en vagyok de UBO-val kb. minden rendesen töltődik. Lehet ott más gond van. Visszapörgettem, látom iszonyat sok kiegészítőd van. Bármi lehet sajnos. 100% hogy egy Chrome újratelepítése és a kiegészítők közül csak az UBO-t feltelepítve minden jól működne.
(alapos eltávolítás után majd manuálisan törölve a user mappa mélyén a chrome, google mappákat manuálisan majd gép restart ezután újratelepítés de a szinkronizálandó elemeknél CSAK a jelszavakat és a könyvjelzőket szinkronizálva - ha a beállítások között volt valami gond azt ne hozd át újra ) ezután UBO telepítve tuti minden rendben lesz és ezek után egyenként telepíteni a kiegészítőket, de ilyen sok kiegészítőnél bármi lehet sajnos, bármi bekavarhat.) -
w.miki
veterán
válasz w.miki #27766 üzenetére
Aki még használja ezt az Adblock Plus development build-t, milyen szűrőket ad még hozzá.
Nekem a hufilter van beállítva, és a bloghu miatt még ezek a kódok:https://raw.githubusercontent.com/szpeter80/hufilter/master/hufilter.txt
+
##.blogmodal-overlay
##.dashboard
##.blogmodal.fade-and-scale.facebook-popup.blogmodal-open
##.dashboard-ribbon-post-link
##.dashboard-ribbon-post-container
##.post-pager-wrapper.post-pager-right
##.post-pager-wrapper.post-pager-left
##.ribbon-tab-name
###dashboard_ribbon_div
##.ribbon-mini
Van még ajánlott szűrő, a magyar oldalakhoz?[ Szerkesztve ]