Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Asztali pc chromból szeretnék lapot átküldeni androidos telefonra.Nem található eszközt ír ki. Hogyan lehet beállítani?
-
ignisz
senior tag
Szép estét. A Chromeban van egy olyan lehetőség, hogy a nyitott oldalt átküldjük egyik készülékünkről a másikra. Android 10, Huawei 30 telefonról egy Android 8, Huawei M5 Lite tabletre simán át megy. Fordítva, tabletről a telefonra, nem megy. Chrome verzió megegyező. Mi lehet a gond?
-
ignisz
senior tag
https://tablet.hvg.hu/tudomany/20190703_facebook_messenger_instagram_uzenetkuldes_leallas
-
ignisz
senior tag
Szép napot. A fórum böngészése közben felugró "Egyszerűsített nézet..." üzenetet, hogy lehet eltüntetni. A flags-ban én nem találtam megoldást. A beállításokban nincs bejelőlve.
-
ignisz
senior tag
A három gomb, tálcára tevés,méretezés, bezárás, méretét hogy tudom megváltoztatni kisebbre?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Felteszem itt is a kérdésem. Reggel rendes működés közben a Facebook "szétesett". A face topikja alszik. A windows 10-ből ezt a topikot ajánlották. A telefonomon Chrome alatt rendesen megy a face. Firefox alatt is. Win 10 és Chrome alatt pedig ilyen. Ki se tudok lépni. Találkozott valaki ilyennel?
-
ignisz
senior tag
Szép estét. Mit kell beírni a keresősávba, hogy a felugró üzenetet eltüntessem mobilon?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Nem biztos, hogy a Chrome hibája , de itt is megkérdezem. Néhány napja nem tudom megnyitni a tinydeal.comot. Másoknál az oldal működik, tegnapig a telefonomon nekem is bejött. Próbálkoztam a böngésző újra telepítéséven, cookiek törlésével, de semmi. Valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Diablo IV
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Energiaital topic
- Rekordidő alatt futott be az új Arc meghajtó
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest