Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Asztali pc chromból szeretnék lapot átküldeni androidos telefonra.Nem található eszközt ír ki. Hogyan lehet beállítani?
-
ignisz
senior tag
Szép estét. A Chromeban van egy olyan lehetőség, hogy a nyitott oldalt átküldjük egyik készülékünkről a másikra. Android 10, Huawei 30 telefonról egy Android 8, Huawei M5 Lite tabletre simán át megy. Fordítva, tabletről a telefonra, nem megy. Chrome verzió megegyező. Mi lehet a gond?
-
ignisz
senior tag
https://tablet.hvg.hu/tudomany/20190703_facebook_messenger_instagram_uzenetkuldes_leallas
-
ignisz
senior tag
Szép napot. A fórum böngészése közben felugró "Egyszerűsített nézet..." üzenetet, hogy lehet eltüntetni. A flags-ban én nem találtam megoldást. A beállításokban nincs bejelőlve.
-
ignisz
senior tag
A három gomb, tálcára tevés,méretezés, bezárás, méretét hogy tudom megváltoztatni kisebbre?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Felteszem itt is a kérdésem. Reggel rendes működés közben a Facebook "szétesett". A face topikja alszik. A windows 10-ből ezt a topikot ajánlották. A telefonomon Chrome alatt rendesen megy a face. Firefox alatt is. Win 10 és Chrome alatt pedig ilyen. Ki se tudok lépni. Találkozott valaki ilyennel?
-
ignisz
senior tag
Szép estét. Mit kell beírni a keresősávba, hogy a felugró üzenetet eltüntessem mobilon?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Nem biztos, hogy a Chrome hibája , de itt is megkérdezem. Néhány napja nem tudom megnyitni a tinydeal.comot. Másoknál az oldal működik, tegnapig a telefonomon nekem is bejött. Próbálkoztam a böngésző újra telepítéséven, cookiek törlésével, de semmi. Valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest