Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Asztali pc chromból szeretnék lapot átküldeni androidos telefonra.Nem található eszközt ír ki. Hogyan lehet beállítani?
-
ignisz
senior tag
Szép estét. A Chromeban van egy olyan lehetőség, hogy a nyitott oldalt átküldjük egyik készülékünkről a másikra. Android 10, Huawei 30 telefonról egy Android 8, Huawei M5 Lite tabletre simán át megy. Fordítva, tabletről a telefonra, nem megy. Chrome verzió megegyező. Mi lehet a gond?
-
ignisz
senior tag
https://tablet.hvg.hu/tudomany/20190703_facebook_messenger_instagram_uzenetkuldes_leallas
-
ignisz
senior tag
Szép napot. A fórum böngészése közben felugró "Egyszerűsített nézet..." üzenetet, hogy lehet eltüntetni. A flags-ban én nem találtam megoldást. A beállításokban nincs bejelőlve.
-
ignisz
senior tag
A három gomb, tálcára tevés,méretezés, bezárás, méretét hogy tudom megváltoztatni kisebbre?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Felteszem itt is a kérdésem. Reggel rendes működés közben a Facebook "szétesett". A face topikja alszik. A windows 10-ből ezt a topikot ajánlották. A telefonomon Chrome alatt rendesen megy a face. Firefox alatt is. Win 10 és Chrome alatt pedig ilyen. Ki se tudok lépni. Találkozott valaki ilyennel?
-
ignisz
senior tag
Szép estét. Mit kell beírni a keresősávba, hogy a felugró üzenetet eltüntessem mobilon?
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Nem biztos, hogy a Chrome hibája , de itt is megkérdezem. Néhány napja nem tudom megnyitni a tinydeal.comot. Másoknál az oldal működik, tegnapig a telefonomon nekem is bejött. Próbálkoztam a böngésző újra telepítéséven, cookiek törlésével, de semmi. Valakinek van ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest