Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
A következő hibába futottam bele.
Egy Aenovot telepítek, AMD-s proci, illetve dvga.
Minden szép és jó, de amikor megnyitom a Chrome böngészőt csak egy fekete ablak jelenik meg,
Mi lehet a nyűg? -
titán
A cookie-k és webhelyadatok törlése a chrome bezárásakor opció mióta van bent alapból a böngészőben? Úgy emlékszem ehhez régebben kiegészítő kellett.
[ Szerkesztve ]
-
Geri89
aktív tag
Sziasztok! Chrome 78-as verziójáról mindenhol azt írják, hogy bővült olyan funkcióval, hogy egy telefonszámot kijelölve androidos telefonom tárcsázójába tudom küldeni az adott számot, így gyorsítva egy hívás indítását. Ez hogy működik a gyakorlatban? Nekem sehogy nem sikerült összehozni.. Természetesen egy fiókkal vagyok bejelentkezve mindkét eszközön, mindkét eszközön legfrisebb Chrome van. Huawei P30 Pro-ról van szó, Android 9 rendszerrel.(itt 77-es verzió a legújabb play áruházból elérhető Chrome). Ha egy telefonszámra kattintok akkor a Hangouts jön be, és azzal akar hívást indítani. (Egy weboldalt gond nélkül át tudok küldeni a telefonra, tehát "látják egymást"). Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Geri89 #29254 üzenetére
Google keresőben működik, ott ahol meg van adva a telefonszáma az adott helynek, jobb klikkel rá mutatja, hogy Link küldése az eszközre. Ha viszont mondjuk egy hirdetésben kijelölöm a +36-al egyben beírt számot ott nem is ajánlja fel.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Geri89
aktív tag
válasz Viktor77 #29257 üzenetére
Feltettem a telefonra a 78 beta-t, a pc-n a stabil 78-as van, de nem megy továbbra sem..
Lauda: Megpróbáltam én is ezt, de a tárcsázóban nem jelenik meg semmi..
Narxis: Ha kijelölöm a számot, és rámegyek a link küldésére, akkor az egész weblapot átküldi a telefonra, nem csak a számot a tárcsázóba. szóval sajnos ez se jó..
Más ötlet esetleg?
-
nagyúr
válasz Geri89 #29262 üzenetére
Ott van a linkelt cikkben. Böngésző címsorába bemásolod, hogy chrome://flags/#click-to-call-context-menu-selected-text aztán kiválasztod, hogy Enable. Böngésző restart és működnie kell.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
OldMike
őstag
A különböző híradásokban írnak olyat a mostani frissítésről, hogy lehet sötét árnyalatot választani, ráadásul olyan honlapok esetén is működik, amik nem támogatják ezt. Ezt hol lehet kezelni? Esetleg csak valamilyen félremagyarázás?
42LM660S
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki Chrome böngészővel kapcsolatban?
Tegnap letöröltem és újratelepítettem a Samsung nyomtatómat és azóta nem működik a Chrome!Törlés volt, újratelepítés volt, de nem akar működni a Chrome.
Kikapcsolatam minden biztonsági programot és úgy sem műkődik a böngésző.Csak "A manóba" oldal jelenik meg!
Ha a "További információra" kattintok akkor semmi nem történik.Sem a beállítási menű, se az elözmények, semmi nem jelenik meg!
Viruskeresés volt (Nod32) , de semmi!
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Nem találok megfelelő fórumot kérdésemhez ezért itt teszem fel hátha valaki tud megfelelő választ adni.
Google Play árúháznál androidos mobilon mikor rányomok hamburger menüre és előjön a menü és ott van egy háttérkép ami azelőtt még létezett G+ addig a google fiókban állítható volt az a háttérkép. G+ megszűnése óta csak egy színes ábrákból álló kép van ott,amit semmi módon nem lehet lecserélni. Habár valamelyik nap megváltozott saját magától egy rövid időre. Az a háttérkép mindenkinek ugyan az??? Hogyan tudnám azt lecserélni?Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
htc07
addikt
válasz schulc99 #29273 üzenetére
szia, ha van symantec endpoint védelmed, akkor azt is frissítsd a legújabbra, egyébként ez a 78-as verzió bugos lett. próbáld meg visszarakni a 77-et, vagy állítólag ha win8 kompatibilitási módban futtatod, akkor menni fog.
a telefonszámos sztorihoz meg annyit,én chrome-ban kijelölök egy számot - például lehet próbálkozni ezzel:
123 23423 3465
akkor jobb klikkre kijön egy ilyen:a másik mód volt, hogy a vágólapomon volt pc-n egy hosszú szám, azt meg kidobta a telón a tárcsázó amikor beléptem egy kék buborékban, hogy tárcsázzam.
Verzió: 78.0.3904.70 (Hivatalos verzió) (64 bites)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Chrom-nál youtube video nagy képernyöre kirakás esetén nagyon lassan akarja kirakni a videot nagy méretbe. Ez miért lehet ? Többi böngészönél nincs ilyen hiba.
-
Luissimo
veterán
Sziasztok,
eddig müködött a PIN koddal a chrome által elmentett jelszavak megtekintése, most Microsoft felh nevet és jelszot kér tölem, ami most hirtelen nemakar eszembejutni.
De ezt átlehetett kapcsolni, hogy pinkodot kérjen, mostviszont nemtalálom ezt a lehetőséget.de mitörtént?
-
BIZ0906
aktív tag
Hi, a flasht, hogy lehet engedélyezni hogy ne kelljen külön minden oldalon?
Valami chrom motorhában ha jól tudom de mi ennek a parancsa? -
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #29291 üzenetére
Ez a Flash mizéria ami még most is tart egyértelműen az elavult weboldalak hibája. Mert ugye PÉNZBE kerülne az oldal fejlesztése, karbantartása. Pont nemrég volt egy oldalról szó valami térképes izé rá is írt az illető az oldal üzemeltetőire, hogy mi lesz a Flash tiltása után jött is a válasz: nem lesz többé oldal, ők elengedték a problémát.
-
titán
A view image kiegészítő nálatok működik? Észrevettem, hogy eltűnt a kép megtekintése gomb. Eltávolítottam , majd újra hozzáadtam a kiegészítőt és nem tért vissza a gomb. A beállításokat is átnéztem.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
az új verzióban, ha a tab fölé viszem az egeret, egy nagy infó box jelenik meg. ezt ki lehet kapcsolni?
-
tknof1871
őstag
Üdv! PC Windows 10. A google nem hallható. Ráklikkelek az ikonra, olvasson fel és a böngészőfülön megjelenik egy áthúzott ikon, az X a fül bezárás mellett, aztán eltűnik. BT headsetet használok. Eddig nem volt ilyen probléma a headsettel.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs