Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Mi van akkor, ha egy oldal a Java-t hiányolja, vagy a Flash Player-t?
Telepítem. pl. a java.com-ról?
Esetleg engedélyezni kell valamit? -
drunkyboy
aktív tag
Sziasztok! Az igaz, hogy én nem Chrome-ot használok, hanem Firefoxot, de szerintem szerintem ez böngésző független.
A Google keresőt használom, és sehol nem találom, hogyan kell rendezni pl dátum szerint a találatokat?
Köszi előre is!
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Mostanában naponta kell bejelentkeznem a chrome-ba. Másnak is ez van?

-
zoltan6
addikt
-
spammer
veterán
válasz
Kephamos
üzenetére
Könyvjelzőket tudod simán exportálni a könyvjelzőkezelőben. A jelszavak a profil mappádban vannak: User Data Directory
A Login Data fájlban, ha jól emlékszem, de biztos, ami biztos alapon mentsd el (zippeld be) az egész profil mappádat és akkor tuti meglesz minden.
-
Kephamos
addikt
Üdv!
windows újratelepítés előtt állok. Az megoldható, hogy a jelszavakat, bookmarkokat, stb exportáljam egy fileba és azt később az új rendszeren megadhassam a böngészőnek?
-
MadGame
senior tag
Erre valaki?
-
Lolazz
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Frissítésre lenne szüksége az Adobe Flash Player bövítményének, de amikor elkezdem keresni a frissítést az alábbi szöveget írja ki: A frissítés sikertelen (hiba: 3)Hiba történt a frissítések keresése közben: A frissítés ellenőrzésének elindítása sikertelen (hibakód: 3: 0x80080005 -- system level).
Mit tudok tenni a probléma megoldása érdekébe?
Előre is köszönöm! -
dokee78
félisten
Van valami lehetőség,hogy a mentett jelszavaim ne tudja megnézni aki épp oda ül netezni?
-
MadGame
senior tag
Hello!
Tudna valaki segíteni abban, hogy Win8.1 alól miért csak jobb klikk --> új ablak illetve futtatás rendszergazdaként (ami egyébként a kompatibilitásnál be van jelölve) fut? Ha simán meg akarom nyitni, nem történik semmi. Reinstall már megvolt párszor.
Ez a videó ideiglenesen segített, viszont ha átnevezem Google Chrome-ra az asztalra küldött parancsikont, megint nem megy. Ötlet? -
Nem lehet letiltani, hogy ezt mindig megkérdezze?

-
törölt tag
Helóka. Nos akkor melyik a legbiztonságosabb böngi, ami alapból tartalmaz adobét,?? Mer utálok külön böngikre telepiteni adobét,azér, mer nemtudok rajta vidit nézni.
-
spammer
veterán
válasz
zoltan6
üzenetére
Nem ez a különbség. A Chrome tartalmaz alapból flash playert + egyéb guglis dolgokat. Utóbbi miatt a Chrome kevésbé biztonságosnak tekinthető "privacy" szempontból (feltéve ha valaki fél a guglitól, adattárolástól stb.).
Egyébként mindkettő elérhető Linuxra és Windowsra is.
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Tudtok mutatni összehasonlítást chrome vs chromium-ról biztonság szempontjából?
-
Melack
veterán
Sziasztok! A Chrome offline is tárolja a jelszavakat, vagy csak online? Köszönöm valaszaitokat!
-
spammer
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Panaszt kell benyújtatni a szolgáltatónál, már ha tényleg szándékosan belassít egyes oldalakat. De az is lehet, hogy csak simán hiba, lassulás bizonyos kiszolgálók között. A problémát megoldani kell, nem megkerülni (amire úgyis csak olyan módszer van, ami lassabb és tökölősebb lenne, mint a jelenlegi).
-
t72killer
titán
Az az érzésem, hogy a szolgáltatóm (UPC) bizonyos oldalakat lassít, különösen fórumokon van ilyen feelingem, hogy 2x is rá kell kattintani a frissítésgombra, hogy a böngésző méltóztassa betölteni az oldalt. Melóhelyen rendesen megy minden, otthon viszont bizonyos oldalak belassulnak.
Kérdés: meg lehet ezt kerülni? Nettó gyökérség a szolgáltató részéről...
-
spammer
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Report a Phishing Page
Report a Malware Pageszerk: meglelőztek.

-
kispx
addikt
-
@rglaaf
veterán
Üdv
Rossz indulatú webhelyet hogy tudok jelenteni?
-
GEPESZ66
veterán
Chrome esetében hogyan kell felrakni a Javat?
Megnyitom a java.com-ot,s felajánlja...? -
cibere11
tag
Üdv!
Ma délutántól kezdve amint megnyitok egy youtube lniket egyből átírányít errer [link] az oldalra
Vírus vagy mifene? Köszönöm. -
Hewfgtr
csendes tag
Sajnos nem ez a hiba :/
-
Hewfgtr
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a következő problémával kapcsolatban.
Most térek át Firefoxról Google Chrome-ra, és a következő hibát vettem észre. Az eredmenyek.com oldalt megnyitva a Chrome mindegyik csapat nevét kivastagítva jeleníti meg, míg normál esetben a végeredménynél a győztes csapat neve lenne félkövér. Hiába telepítem újra, a hiba fennáll. Próbáltam a kódolással kezdeni valamit, de nincs semmi előrelépés.Leellenőriztem, nem a betűtípussal van a probléma, Times New Roman van beállítva.
Köszönöm előre is a segítséget!

-
Immy
őstag
Sziasztok,
A Chrome magával hoz "saját" flash-t?
Tehát ha chrome-ot használok akkor megszabadulok attól, hogy állandóan frissítenem kell külön az adobe flash player-t? -
ballington
addikt
Az Autfill-t hogy lehet bekapcsolni? Beállításokban enable-n van, de semmit nem jegyez meg.
-
Garsza
veterán
Most ott tartok hogy telepíteni sem bírom a Chromot. Letöröltem az egészet minden filet töröltem és ha rányomok explorerben hogy telepítse akkor látszólag elindul de utána nem történik semmi.
-
spammer
veterán
válasz
Garsza
üzenetére
Gyors guglizással annyit találtam, hogy ha antivírus/adware pucoló nem talál semmit, akkor marad a Chrome uninstall + újratelepítés. Uninstall esetén nem árt a teljes pucolás, erről már volt szó többször is a topikban (kereső kidobja). Ha ragaszkodsz az Adblockhoz.
(#21239) zoltan6: szerintem a hiba nálad van, én sem tapasztaltam még semmi ilyesmi hibát. Igaz, Chromium és nem Chrome van nálam most éppen, de kipróbáltam a hirkereso.hu-t, 10 random linket külön-külön blokkokból és csont nélkül betöltött mindent.
-
Garsza
veterán
Érdekes a vita. De a telepítés problémámra még nem érkezett megoldás.
-
törölt tag
én az Adblock Plus-t használom és egyátalán semmi bajom sincs vele

-
spammer
veterán
válasz
Garsza
üzenetére
Adblock helyett: uBlock Origin
-
Garsza
veterán
Helló! Tud nekem abban valaki segíteni hogyan telepítsem az Adblock nevű plugint a Crommon belül? Mert ahányszor próbáltam mindég valami netvork Filed nevű hiba miatt nem telepíti. Mi lehet ennek az oka?
-
Dilikutya
félisten
-
buherton
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudom letiltani a böngészőben, hogy amikor a kurzor elhagyja a lapot, akkor ne ugorjon fel semmi? Mostanában kezd nagyon elterjedni és rettentően idegesít.
-
Dilikutya
félisten
válasz
üzenetére
Ne nekem mond, hogy 1 Gb kevés... Itthon nekem is 8 Gb van, de a céges gépben csak annyi van. És nem, nem lehet bele venni, mert állami, és a kidőlt gépekből sem maradt DDR2 memóriánk, mert azokat beletettük a memóriahibás gépekbe. Van i7-es gépünk is 2 Gb memóriával, a közbeszerzés sem áll a helyzet magaslatán, a nem márkás gépek eleve így vannak szarul a közbeszerzésben, és aki ezt intézi nálunk, nem tud/nem akar/képtelen plusz RAM-ot kérni ilyenekbe is. De legalább Pentium Dual-Core hajtja az enyémet, nagyon sok még a Pentium 4/D is, sőt Northwood magos Celeron is van. A Pentium 4-re 1 Gb RAM mellé telepített AutoCAD 2011-et még nem is említettem, nem is egy ilyen van. Odaküldi a user, hogy lassú, erre jobb híján csak széttárom a kezem, hogy igen, ez bizony tényleg lassú. És azon dolgoznia kéne szerencsétlennek.
Chrome valamelyest orvosolja a másik problémámat, így a memóriahasználat nem akkora baj. A Firefox ugyanis időről időre fogja magát, és megfagy, akkor is, ha még nem fogyott el az 1 Gb RAM. Igaz, hogy a Chrome-al, 2-3 füllel elmentem 1,2-1,3 Gb memóriahasználatig is, de használható maradt. És a Firefox-nál ezt a fagyást másik géppel is tapasztaltam már, nem egyedi eset.
Youtube-ot nem használnám zenehallgatásra, nem sok értelme van. Egy Spotify/Deezer fut az egyik lapon, a Chrome-al így már dolgozni is lehet, nem kell választani, hogy böngésző, vagy valami más.
-
Dilikutya
félisten
Feltettem a Chrome-ot, mert a Firefox kezdett használhatatlan lenni 1Gb RAM-al. Az normális, hogy egyetlen megnyitott lappal (amiben most írom a hozzászólást) fut 4 db chrome.exe, amiből 3 nagyjából 150, 140 és 120 Mb memóriát használ, a negyedik meg 80-at? Ez majdnem 500 Mb egyetlen oldalnak.
-
petymeg
addikt
válasz
Fecogame
üzenetére
Mikor feldobja ezt a tallózó ablakot, akkor ott kikeresem a chrome.exe-t. Illetve a startmenüben a Chrome előzményeket megnyitja.
Víruskeresőt agv-t használok, frissíti is magát szorgalmasan, de nem talál semmit.
Tűzfal a gyári windows tűzfal van.Surfbarok kiiktatásaánál pontosan mire gondolsz?
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
a gépem egy csomó hülyeséget csinál:
1. ha újraindítom a gépet a chrome-ot parancsikonnal (se tálcáról se, startmenüből, se asztalról) nem lehet elindítani mert feldobja ezt az ablakot:
2. se a chrome-ból, se az explorerből nem tudom megnyitni a cib internet bankot, amihez java kisalkalmazás kell, pedig telepítem a legfrissebbet, chrome-ban engedélyezem az NPAPI-t. Valamiért egyik böngésző sem indítja a javat...
3. Minden egyes alkalommal, mikor bekapcsolom a gépemet megváltoznak a proxybeállítások és ki kell vennem a lenti képen a pirossal bekarikázott pipát, hogy menjen a net egyáltalán...

Van valakinek ötlete, hogy miért kezd meghülyülni a gépem?
Win 8.1 x64.
-
savior
őstag
ublock-t vagy adguardot ajanljatok, esetleg a kettot egyszerre?
a ublock is jo a virusok ellen? -
törölt tag
hali néhány oldalon oldalon ki írja a chrome hogy nem támogatott plugin vagy mi.... viszont tovább enged, ér engem valami hátrány ha én itt játszom a chrome-al? bocsi nem értek hozzá...
köszi a segítséget.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Chrome-ban hol tudom azt beállítani, hogy a böngészési előzményeket ne őrizze meg, viszont az oldalakon beírt felhasználóneveket, jelszavakat igen.
Verzió: 43.0.2357.130 m (64-bit)
Köszi
-
bobalazs
nagyúr
Control + shift + nyilakkal szoktam szavakat kijelölni törlésre.
Win 8 alatt ez működött, win 7nél ahogy lenyomom a control gombot nem megy a kurzor semerre.
???
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
hol tudom beállítani, hogy új lap megnyitásakor is a kezdőoldalnak beállított jöjjön be?
-
spammer
veterán
Cookie-k és webhelyadatok kezelése
Nem szórakozásból írják ám ezeket a support oldalakat.

-
mazza
tag
Na jó..
a könyvjelző ikonnál volt egy jelzés, hogy engedélyezzem a sütiket, és ez megoldotta.. gondolom csak erre az oldalra vonatkozott ez az engedélyezés.Elnézést a 3 post miatt egymás után, na de, hogy legyen valami, amire nem kiírva magamból jövök rá, alapból minden sütit tilt a chrome, vagy hol lehet ezeket megnézni, beállítani?
-
mazza
tag
Úgy látszik az előbbit ki kellett írnom magamból, hogy előrébb jussak. Rájöttem, ha leválasztom a Google-fiókom akkor megjavul, de amint visszajelentkezek nem működik. Egyelőre nem tudom hogyan tovább, volt már ccleaner, böngészési adatok törlése(minden, kivéve a jelszavak), de semmi változás.
-
mazza
tag
Hello,
Az időkép oldalán nem sikerül a bejelentkezés Chrome alatt 3 gépből 2-n, pontosabban kiírja, hogy sikeres bejelentkezés, de amikor visszairányít a főoldalra, továbbra is azt mutatja, hogy nem vagyok bejelentkezve.
Mindegyik gépen én állítottam be a chrome-t, kiegészítő csak Adblock van fent. Firefox alatt viszont mindenhol működik. Egy másik hálózat, 3 gépén, melyeket szintén én állítottam be, Chrome alatt is működik.Találkozott már valaki ezzel a problémával? Egyedi hiba lenne IP alapján, és az időképnek kellene írnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vírus vagy mifene? Köszönöm.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a könyvjelző ikonnál volt egy jelzés, hogy engedélyezzem a sütiket, és ez megoldotta.. gondolom csak erre az oldalra vonatkozott ez az engedélyezés.