Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Garsza
üzenetére
Gyors guglizással annyit találtam, hogy ha antivírus/adware pucoló nem talál semmit, akkor marad a Chrome uninstall + újratelepítés. Uninstall esetén nem árt a teljes pucolás, erről már volt szó többször is a topikban (kereső kidobja). Ha ragaszkodsz az Adblockhoz.
(#21239) zoltan6: szerintem a hiba nálad van, én sem tapasztaltam még semmi ilyesmi hibát. Igaz, Chromium és nem Chrome van nálam most éppen, de kipróbáltam a hirkereso.hu-t, 10 random linket külön-külön blokkokból és csont nélkül betöltött mindent.
-
spammer
veterán
válasz
Garsza
üzenetére
Adblock helyett: uBlock Origin
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest