- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
Szinte semmi különbség. A 64kibekúrtbit arra szolgál, hogy "4"GB felett is elérhetô legyen egy alkalmazásnak a memóriacímezés. Chrome alapból multiprocess böngészô, had ne ragozzam
Egyszóval felesleges.1 Process ha eléri a 4GB-os memória plafont, akkor ott már gond van (Memory Leak, Memory Spikes)
PL.:Minden egyes weboldal 1 külön "chrome.exe" process-en/folyamaton fut, ehhez még csatolódnak az oldal által futtatott kiegészítők, plugin-ok, stb.
64bites verziónál többet kell a szgépnek betölteni ugyanis hosszabbak a "programsorok".
Remélem érthetőre sikeredett.
-
SP4C3
veterán
Google állítása szerint chrome biztonságosabb. Pont úgy ahogy microfos állítja a "biztonsági" frissítéseiről. Szóval te "le akarod fokozni" a biztonsági szintjét?
Egyébként javaslom a chromiumot!Főként a régebbi verziókat.
Nyalánkság: Chromium based web browsers
Mellesleg: Az új (Chr)Opera, Chromodo, Dragon, és sorolhatnám. Egyik sem tökéletes.
-
jjeahh
nagyúr
Úgy érted automatikusan magától? Ilyen nincs szerintem, mondjuk elég gáz lenne ha 200 új hírt mignyitna új lapon egyszerre, aminek ráadásul a fele nem is érdekel
Old readerben mindenre van gyors billentyű, én ezért szeretem. J-vel, K-val lépegetsz, B-vel megnyitod a hírt és ahogy végignézegeted olvasottá teszi. Ha további billentyűparancsok kellenek H-val éred el őket. Ha az old nem tetszik kipróbálhatod esetleg az aol readert, digg readert és feedly-t is, előbbi kettőből nekem anno hiányzott pár alapvető funkció, utóbbi meg mintha funkcionalitás helyett dizájnra gyúrna, ráadásul folyton változik. De ettől persze a te igényeidnek lehet jobban megfelelnek -
Rototti
senior tag
Ha más böngészőkben szeretné használni az Adobe Flash Playert, akkor külön le kell töltenie az Adobe Flash Playert az adott böngészők számára.
Tehát a Chrome-nak saját Flash-e van, ami persze az Adobe megoldására épül, csak éppen sokaknak van vele problémája, ami az alap Flash-el nincs. (azt hittem, erre irányult a kérdésed)
Ha a saját Flash-en mondjuk egy a Google által fejlesztettet értettél, akkor valóban nincs a Chromenak sajátja. -
Rototti
senior tag
Ez egy nagyon jó kérdés. A Chrome már nagyon régóta beépített Flash-el rendelkezik, a 9-es verziótól kezdve fut homokozóban. De amire Te gondolsz, az szerintem a Pepper Flash, amit Wikipédia szerint a 21-es verziótól kezdve vezettek be.
Cáfoljon meg valaki, ha hülyeséget beszélek.HollyBoni: Sosem tapasztaltam ilyet. Esetleg a bővítmények tiltását kipróbálhatnád, vagy ha semmi sem jó, akkor marad az újratelepítés. Vagy megnézheted egy tök új profillal is (chrome://settings/createProfile)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- World of Warships
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cipő topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest