Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
takacsbotond
üzenetére
Nem vágom pontosan mire gondolsz, de próbáld meg, jobb gomb a start menüben az ikonján, tulajdonságok, és a parancsikon fülön tudsz ablakméretet változtatni induláshoz.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok! Azt, hogy tudom beállítani, hogy miután elindul a Chrome ne rakja ki "kisablakra"?
-
fess
őstag
sziasztok
Az új lap oldalról véletlenül kitöröltem az egyik oldalt, a "Ne jelenjen meg ezen az oldalon"-ra nyomtam. Valahogy vissza lehet azt az oldalt rakni? -
-
Imi1981
veterán
-
szabacsik
őstag
Miért nem ajánlja fel pl sg.hu-s bejelentkezésnél a jelszó megjegyzését? Lehet manuálisan szerkeszteni/ hozzáadni? Mindenhol máshol felugrik
-
Zola007
veterán
Tudtok olyan kiegészítőt, amivel egy weboldalon egy adott szót tartalmazó összes linket meg tudom nyitni vagy a linkeket kimásolni szövegfájlba?
Pl. egy Wikipédia oldalon rákeresek arra a szóra, hogy "ubuntu" vagy "DNS", akkor az adott oldalon lévő összes hiperhivatkozást, aminek a megjelenített nevében benne van az "ubuntu" szó, nyissa meg külön lapon vagy listázza ki ?
-
Szaszati
tag
Sziasztok!
Hosszas kihagyás után úgy gondoltam ismét kipróbálom a Chrome-ot, fel is tettem az aktuális verziót, ám máris szembejött egy eléggé zavaró bug. Facebook főoldalán (és úgy tűnik, hogy csak a főoldalon) megjelent alul a vízszintes görgetősáv, teljesen fölöslegesen, hiszen a teljes tartalomhoz nem kell vízszintesen görgetni.
Úgy tűnik, hogy a jobboldali szponzorált linkes blokk zavarhat be, mert ha legörgetek annyit, hogy az ragadjon az oldal tetejéhez, akkor jobbra húzva a vízszintes görgetőt ez a blokk marad a helyén, minden más, tőle balra levő tartalom meg csúszik ki balra. Érdekes, hogy ez a reklámblokk látszik pl. csoportok oldalán is, de ott nem jelentkezik a bug.
Win10 64 biten próbálom, a probléma semmilyen más böngészővel (FF, Pale Moon, Edge) nem jelentkezik, csak Chrome-ban. Friss telepítés (verzió 50.0.2661.87 m), semmilyen kiegészítő nincs (a Chrome-mal érkező négy Google Docs volt, de azokat is letiltottam, hiába).
Itt egy képernyőmentés a problémáról.
Van ötletetek, hogy lehetne eltűnteni azt a sávot?
-
uniplet
csendes tag
Hali!
Mint írtam, a képek már megjelennek, de valamiért a játékok pl nem jelennek meg rendesen.
Gondolok itt pl a candy crash soda játékra
pl. sötétten villog a játéktér, és a barátok indexképe sem jelenik meg.
De ismét csak a chrome-ban.
Másik böngészővel minden ok.
Kezdem unni a szarakodását...

-
Rimuru
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
Ilyen esetben a legegyszerubb a CTRL+SHIFT+T, ez mindig a legutobb bezart lapot hozza be ujra.
-
somnia
senior tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Beállítás---előzmények
-
antikomcsi
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, ami lehet elég triviális.
Egy új lap fülön szerettem volna egy gyakran használt oldalt megnyitni, de természetesen sikerült az "X" re kattintanom, és így törlődött a többi közül.
Hogyan tudom én ezt visszavarázsolni?
Köszönöm!
-
bobalazs
nagyúr
válasz
sandró60
üzenetére
Nem tudom hogy csináltad, de majd ha rájössz megoszthatod velünk.
Elmondom még egyszer, a gyakran használt oldalakat jegyzi meg. Ha nem volt előre semmi beállítva, üresen voltak, az első pár oldalt mindjárt be is rakja oda. Ettől te még nem húztál oda semmit.
Törölni lehet azokat a kis ablakokat, a jobb felső sarkukba van egy x ha odahúzod az egeret. Akkor az az oldal elvileg nem jön már vissza.
Ha nem így van, majd jön valaki más és megmondja miért nem. -
sandró60
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Ez magában a Chrom-ban benne van.Nem kell töltenem semmit hozzá.Akkor miért tudtam 2darab ablakba betenni a link képét?Most a fő oldalon van 8darab ablak amiben benne van 2darab saját link és gyárilag a Az "Üdvözli Önt a Google és a másik "Chorem Webstore.Ez összesen 4db.Látható halványan még 4darab ablakkeret amibe még lehet rakni
A Google 47.0.2526.73 serial van fent. -
bobalazs
nagyúr
válasz
sandró60
üzenetére
Amiről beszélsz az a gyakran használt oldalakat jegyzi meg és mutatja. speed dial
Nem lehet szabályozni. Lehet használni kiegészítőt, amivel lehet testreszabni. -
sandró60
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Igy van- mindig jelenjen meg.A könyvjelző sávból szeretném az ablakokba.Ennek ellenére lehet,hogy én nem értem vagy esetleg nem tudom jobban magyarázni.Az a gondom,hogy a kezdő oladalon középen van a Goggle széles kereső sávja amibe néha beirok és alatta vannak az üres ablakeretek ide szeretném be menteni külön ablakokba a nekem sűrűbben használt link képeit
Köszönöm,ha tudsz válaszolni rá.
-
xenom0rph
őstag
egyáltalán nem írok, jó helyre, de ha már google chrome, akkor megkérdezem - jobb topic hiányában. Arra lennék kíváncsi hogyan tudok rákeresni egy mindenkilapjás felhasználó feltöltéseire?
Itt van egy tétel példának. Arashi vagy mi a felhasználó név de sehogy sem találok rá az innen tett feltöltésekre. Bocs az offért még egyszer.
szerk.: link, off
-
sandró60
addikt
Üdv mindenkinek!
Asztali számitógépről van szó.
Hogy tudom a kezdő oldalon Google kereső sáv alatt lévő ablakokba betenni akármelyik linket(képel)?
Elnézést az amatőr kérdésért.A könyvjelző beállitásoknál próbáltam és valahogy sikerűlt 2db-ot ablakba betenni.Nem jövök rá,hogy csináltam
-
wegener
tag
Sziasztok. A chrome nálam azt csinálja, hogy ha több fül van megnyitva, akkor a fülek közötti váltás során "újratölti" az oldalakat. Igazából a tartalom nem frissül csak teker a vakvilágba. És nagyon lelassult. Ha a keresőt használom, akkor úgy látja, mint ha nem lennék bejelentkezve, de ha átváltok a képek találati oldalra, akkor meg látja. Legutóbb a chrome újratelepítés használt, de most már az sem. Win 7. Ha valaki tud, kérem segítsen! Köszönöm előre is.
-
makoss
veterán
Üdv!
Ezt a chrome alatt mivel lehetne megszüntetni?
Nem azonnal jönnek be az ablakok.
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Ha google képkeresést használom, sokszor lefagy a chrome. Nem tölti be az összes képet és felugrik a processzor terhelés. Innentől az a lap használhatatlan. Legutóbb pl a "saxo clutch"- ra kerestem és amint átkattintottam a képekre, előjött ez a hiba. Másnál jó?

-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Pár napja azt vettem észre, hogy a keresőmotor megváltozott és nem a google-l keres, hanem valami pieseacrh alkalmazással. A beállításoknál nem tudom megváltoztatni, mert azt írja, hogy a rendszergazda állította be. Hogyan tudom eltávolítani ezt a xart?
Windows 10 rendszer és a legújabb Chrome.
-
sziasztok. Androidon a chrome-t egy weboldalnál kellene teljes képernyőre tennem. Úgy hogy a böngészősáv is eltünjön. Asztali chrome.nál ez az F11 el működik. Androidon???
-
SP4C3
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nálam is ezt csinálta a napokban, most úgy tűnik, hogy jó. Meg lehet köszönni a html5-nek.
Nemigen használom. Laggol, mint az Isten átka, átméretezésnél.
-
[Prolixus]
addikt
Sziasztok!
Tapasztalt valaki mostanában olyat, hogy youtube videót nem rak ki teljes képernyős mód-ba a Chrome, hiába szeretném? Hiába megyek rá a megfelelő ikonra a felületen, alul megmarad a tálca, plusz a böngésző címsora, könyvjelzősáv felül. Eléggé hektikusan jelentkezik a probléma, egyszer kirakja rendesen teljes képernyős módba, egyszer meg majdnem, a fentebb írt módon néz ki a dolog.
Nyakamat nem tenném rá, de mintha azóta jelentkezne ez, hogy frissítve lett az 50-es változatra. Több számítógépemen is jelentkezik. Mindkét gépen ugyanazok az extension-ök vannak felrakva, viszont az utóbbi hónapokban ilyen szempontból nem volt változás, nem raktam fel újat/nem szedtem le olyat amit korábban használtam. Ja és semmilyen youtube centrikus add-on nincs felrakva.
Oprendszer egyik gépen win7, a másikon win 10. Mindezek alapján a közös pont az extension-öknél van, ami nem túl jó hír.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
whbear
üzenetére
Jópár baró font van amit ezzel a font changer extensionnel lehet előcsalogatni, most a roboto-t próbálom szokni.
-
törölt tag
A chrome kiegészítő gyűjteményben miért csak az 5-ös ghostery van még mindig? A Firefoxhoz már régen elérhető a 6-os.....

-
bobalazs
nagyúr
Szerintetek melyek a naprakész chromeban jelenleg elérhető fontok közül a leginkább szembarátabb?
Nekem ez a Times New Roman nem tetszik. -
enginev3.0
félisten
Még azt sem jelzi a chrome ha írnak, vagy értesítést kapok, csak akkor jelenik meg a kis egyes, ha frissítem az egész oldalt

-
válasz
boldi21
üzenetére
akkor a bővítményekre érdemes ránézni, külön kikapcsolni mindegyiket egy teszt erejéig, mert reklámot blokkoló és társai is képesek néha ilyesmire.
enginev3.0; feldobja néha az fb bejelentkezéskor, hogy szeretne értesítéseket megjeleníteni, de ha épp nem, akkor; katt a facebook címénél a https előtti zöld lakatra -> webhelybeállítások -> értesítések -> hozzáadod a kivételek kezelésénél és engedélyezed
-
KisApám
addikt
MIÉRT van az, hogy a Google Chrome NEM hajlandó akár egyszerre 3 videót lejátszani a böngészőben???
Szoktam TWITCH.TV-t nézni, egyszerre több streamelőt, és nem enged 3-nál többet egyszerre lejátszani.
Most pl. 2 streamet nézek, és egy youtube videót nem enged lejátszani közben...
-
boldi21
csendes tag
Incognito módban betölti! Tiszta vicc!
Nem jövök rá, hogy mi lehet a gond. Tipp? -
boldi21
csendes tag
Nehany oldalt nem tolt be es ezt az uzenetet dobja a Chrome:
ERR_EMPTY_RESPONSE
Hogy tudnam debuggolni???
-
enginev3.0
félisten
Fb-nál hogy kell engedélyezni a chrome értesítéseket?
-
napey
tag
Ezt találtam a problémáról
-
napey
tag
Sziasztok!
Androidos Chrome a legutóbbi frissítésnél megszüntette az auto hide address bar funkciót a tableteken.
Tehát a címsor nem akad be lefelé görgetésnél és nem tűnik el, ezáltal elvesz egy csomó helyet a kijelzőből.
Lehet vmit tenni ez ellen? Vagy álljak át másik böngészőre?
Az a baj, hogy én ezt a nyomorult krómot szeretem a legjobban, a többi xarabb sztem -
Zola007
veterán
Tudtok olyan kiegészítőt, amivel a kereső által eredményül adott összes találatot - amennyiben linket is tartalmaz - meg tudom nyitni egy külön oldalon egyszerre?
Pl. ha mondjuk én ha egy wikipédia oldalon rákeresek arra a szóra, hogy "ubuntu", akkor az oldalon lévő összes hiperhivatkozást, aminek a megjelenített nevében benne van az "ubuntu" szó, nyissa meg külön lapon vagy legalább listázza ki egy fájlba
-
agy73p
senior tag
Egy Lenovo G50-es 64 bites gépen Linux alatt Fagy a Chrome, random, akárhol, épp amikor kedve tartja, időnként. Csak a mikroblock (mikroblock origin) van fent kiegészítőként, más nem. Ez lehet a gondja? Vagy esetleg másnak hasonló tapasztalat?
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Lehet, kiégett az agyam...
Azt hogy tudom beállítani, hogy egy általam választott (pl.: PH
) nyíljon meg az új lap megnyitásakor? -
uniplet
csendes tag
-
uniplet
csendes tag
Üdv!
A bibi a következő: A facebookon a képek nem jelennek meg, de nem csak a képek, hanem az oldalsávon a játékok ikonjai, vagy az ismerősök profilképei sem. A képek kerete megvan, és ha ráklikkelek behozza a képet, de a kép mellett a hozzászólók profilképei már nem láthatóak. Ja, és random csinálja, mert van, hogy rendesen működik, de az esetek 90 százalékában nem jó. Amúgy, minden más oldal, jól működik. Próbáltam előzményeket cookie-kat törölni, de nincs változás. Legfrisebb verzió telepítve ven, képek engedélyezve, stb... Nincs ötletem. Másik böngészővel nincs gond.
Ötlet valakinek?

-
törölt tag
Kizárt, hogy a hardverrel legyen probléma, több nagy erőforrásigényű programot használok + néha játék, de semmi probléma nincs velük, nehogy már pont egy böngésző legyen sok a gépnek.
Pontos típust nem tudok, de 120 GB-os Samsung SSD-t használok, 16GB RAM, stb.
Böngészi adatokat, gyorsítótárat töröltem, mivel tudnám még kigyomlálni?

-
SP4C3
veterán
-
törölt tag
Futtattam ADWCleanert, váltottam 64 bites verzióra, de a helyzet változatlan.

Fogalmam sincs mi lehet a baj, már próbáltam mindent, most még az újratelepítés sem segített. A többi böngésző tökéletesen működik, tehát a netkapcsolattal sem lehet probléma.
Alapból a chrome-ot szeretem a legjobban, de úgy látszik kénytelen leszek áttérni másra egy ideig.
-
törölt tag
Pár hete volt egy olyan problémám, hogy pár perc után teljesen belasssult a Chrome, nem lehetett vele semmit sem csinálni. Nem csak az oldalakat nem töltötte be, többek között a beállításoknál is ezt csinálta. Nem fagyott le, töltött folyamatosan, csak iszonyat lassan.
Ekkor újratelepítettem a böngészőt, máig jó volt, de most megint előjött ez, azzal a különbséggel, hogy pár percenként belassul, de egy fél perc múlva megint jó.
Újratelepítésen kívül mi csinálhatnék vele, mivel szűnhetne meg végleg ez a probléma?
Böngészési adatokat töröltem, bővítmények, pluginok nincsenek telepítve (adblock kivételével). Rákerestem, hogy mit lehet ilyenkor még tenni, olyan javaslatokat találtam, hogy kapcsoljam ki a hardveres gyorsítást, illeve próbáljam ki a Malwarbytes-ot és a Google Software Removal Tool-t, ezt mind megtettem, de semmi változás.
Van esetleg valamilyen ötletetek?
-
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Lemaradtam valamiről? Volt frissítés? Automatikusan telepítette magát?

A könyvjelzősávom érintetlen, de eltűntek a bővítményeim. Az a baj, hogy név szerint nem tudom, mik voltak.
Van valahol nyoma, milyen bővítményeim voltak? -
myke01
senior tag
Lehet láma kérdés
:Androidos Chrome-hoz lehetséges bővítményeket (kiegészítőket letölteni) , mint az androidos FF-hoz ?
Ha igen ,akkor nagyon eldugták ezt a funkciót benne
. -
SP4C3
veterán
Hál' Istennek, akkor ideje frissíteni a 36-ost.

zoo8800 - Részemről is él a kérdés!
bobalazs - Nekem is ezt csinálta. Lehet azért mert általában a 32bites stabilabb.

Letöltöttem a 64bitest és a program files x86-ba telepítette.
silver star - Van! Némi UI változás: "Material Design" név alatt fut.
-
Sonja
nagyúr
Megjött a stabil 50-es Chrome!

-
törölt tag
Sziasztok a hardveres gyorsítást hol lehet ki/be kapcsolni?
-
macskacsa
csendes tag
Böngészés közben nem nyílt meg semmi egy idő után, kiikszeltem újraindítottam azóta nem működik a chrome.

Beírtam a hibakódot nem jött elő semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

Nem jövök rá, hogy mi lehet a gond. Tipp?
) nyíljon meg az új lap megnyitásakor?

Szerencsére ki lehet gyomláni. Feltételezem azért töltött lassan, mert: A.) Kevés neki a RAM. B.) +Lassú merevlemezre cache-el, page-el.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

: