Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Chrome-nál ma vettem észre, hogy már nem kérdezi meg, hogy hova mentse a könyvjelzőt, hanem simán bedobja a legutóbb használt mappába.
Hogyan lehetne azt visszaállítani, hogy továbbra is kérdezze meg?
Pontosan ugyanazt tapasztalom, mint ami itt le van írva
oil120: Kiegészítők nélkül is próbáltad?
-
Létezik ugyanilyen bővítmény Teams-hez, mint amilyen már van Slack-hez?
-
válasz
tylerddd
üzenetére
Persze, van

1., Click on three dots on the top right corner
2., Select "Settings"
3., Type "translate" is the search field
4., Click on "Language"
5., Turn off the "Offer to translate pages that aren't in a language you read" optionForrás (itt van még a többi idegesítő feautre kikapcsolásához is tipp)
-
-
-
AdBlock Originnél nálatok működnek ezek a funkciók?

Nálam rákattintok és semmi.
PH-n természetesen mindenhol kikapcsoltam a blokkolást

-
Hogyan tudom teljesen, mindenhol letiltani, hogy megkérdezzék az adott oldalak, hogy szeretnék-e értesítést kérni/kapni?
Az itt feltüntetett megoldást nem találom meg a legújabb Chrome-ban ( 62 ).

-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, működik!

-
Egyetlen egy ( régebben beírt ) mezőt hogyan tudok kitörölni?
A kérdésem azért merült fel, mert a netbankomnál sikeresen beírtam a felhasználónév mellé a jelszavam is, és azóta feldobja, hogy azt is kiválaszthatom. Ekkor persze ott virít a jelszó.
Lehetséges csak ezt az egy bejegyzést törölni?

-
Van ilyen plugin Chrome-hoz is?
-
Nektek működik a scroll ezen az oldalon? Chrome alatt nem működik, FF alatt viszont igen.
-
Ez az oldal ne nyisson meg további párbeszédablakokat
Ezt véletlenül bepipáltam, hol tudom visszaállítani?
Megoldva. Be kell zárni a böngészőt, majd újra megnyitni.

-
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi, működik
Plusz átállítottam néhányat, így már jobban kézre áll a böngésző. -
Hogyan lehet azt kikapcsolni, hogy ha a címsávba írom, hogy "facebook akármi", akkor ne a FB-n keressen, hanem a Google-ban, ahogy eddig is?
-
Chrome 32, Win 8.1 64bit
Ha Youtube-n hallgatok egy zenét, majd a bal felső "Youtube" logóra kattintva térek vissza a főoldalra, folytatja a zene lejátszását mindaddig, amíg meg nem nyitok egy másik videót.
Nálatok is ilyen? Firefox nem művel ilyent.
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
-
-
Chrome-nak meg lehet mondani, hogy ne a merevlemezt használja cache-nak, hanem közvetlen a RAM-ba tegye azokat?
RAM Disk-es megoldást ismerem, de közvetlen, 3. program nélkül is meg lehet oldani?
-
válasz
dtraveller
üzenetére
+ napocska2, köszönöm a válaszokat

-
Mi a legegyszerűbb/leggyorsabb módja egy véletlenül bezárt oldal gyors visszahozásának?
-
Hiba: 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): A szerver adatok küldése nélkül lezárta a kapcsolatot.
Naponta többször látom a fenti szöveggel, hogy a Chrome nem tudja betölteni az oldalt. De ha ráfrissítek, mindig betölti. Van valami beállítási lehetőség, hogy hosszabb ideig próbálkozzon a betöltéssel, vagy többször egymás után?
-
Egyre jobban szeretem ezt a Chrome-t. Most már másodszor tűnik el az összes jelszavam az egyik pillanatról a másikra

-
Kitörölt dolgokat sehogy sem lehet visszaállítani? Mert ugye folyamatosan szinkronizál a Google szerverrel, tehát meg kell lennie. Nem?
-
Az egyik pillanatról a másikra eltűnt az összes tárolt jelszavam... Könyvjelzők megvannak. Hogyan tudnám őket visszaállítani?

-
Van egyszerű billentyűkombináció a véletlenül bezárt fülek gyors visszahozására?

-
Nálatok is van néha, hogy adott oldalon nem írja meg a mentett jelszavakat?
-
Pár napi használat után felvetődött bennem néhány kérdés:
- A könyvjelzősávon lévő linkeket hogyan lehet megcsinálni, hogy új ablakban nyíljanak meg? Azt tudom, hogy a görgő kattintásával lehet, de az nem mindig működik.
- Feltettem a böngészőbe kiegészítőként egy játékot ( Angry Birds ), hogyan tudom kitörölni? A bővítmények között nincs.
- Az tényleg igaz, hogy az összes adat, amit letöltök, a Google szerverén megy keresztül ( és cacheli a tartalmat ), ezért olyan gyors?
Köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Célegyenesben a Yettel TV
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Erről tud valaki valami?