Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Ollyan beépülőt keresek, ami tudja a videók felbontását állítani. (ha nincs más mód az oldalon )
Ne keljen egy másik appot YTDLnis pl használni.
Köszönöm!
-
zoltanz
nagyúr
Kiegészítő nélkül megoldhatatlan a videók automatikus lejátszása? (Firefox képes erre)
-
zoltanz
nagyúr
Az mitől van, hogy lassabb notebook-on, tablet-en ha görgetek lefelé böngészőkben (Chrome, Firefox is) sokszor a képeket nem tölti be. (frissítenem kell a lapot) pl Facebook, Youtube stb. . Sokkal jobb az oldalakra bontott nézet.
-
zoltanz
nagyúr
Frissítettem 97 -re néha elszáll a böngésző.
Próbáltam kikapcsolni a hardveres gyorsítást, de amultiple_raster_threadsaktív marad. (90 -esben még nem volt ilyen opció, és az nem is száll el).
Köszi!
-
zoltanz
nagyúr
Bővítmény menedzser (bővítmény CRX) nincs böngészőre? Gondolok itt arra, hogy pl be lehetne állítani melyik weblapnál melyik reklám blokkoló menjen. (némely párosítás gondokat okoz)
-
zoltanz
nagyúr
Olyan bővítmény van esetleg ami jelvény ikon-ként jelezné az eszköztáron ha üzenet vagy hívás van? Nekem Facebook Messenger, Viber, iCloud lenne jó.

-
zoltanz
nagyúr
Ha a settings/content settings/sound -nál lenémítjátok a böngészőt, lapbezáráskor (pl youtube) nálatok is hallható egy nagy csattanás?

-
zoltanz
nagyúr
-
zoltanz
nagyúr
A chrome://flags-ben kikapcsoltam smooth scrolling opciót, most sokkal azonnalibb a scrollozás. (igaz ezek csak kísérleti funkciók, de működik)
-
zoltanz
nagyúr
Jelenleg a Script Defender plug-in-t használom, mert a beépített csak weblapokat tud szűrni. Ezzel kiválasztható felhasználó tevékenység adatgyűjtés kikapcsolás, reklám blokkolás, fekete/fehér lista készítés stb. Létezik jobb megoldás esetleg?

-
zoltanz
nagyúr
Nem lehet kizárólag a szöveget nagyítani? (mint az FF-ben)

-
zoltanz
nagyúr
Kiprobáltam Droidon lassabb az FF a Chrome nál. Viszont egy két oldalt jobban jelenít meg az FF.
-
zoltanz
nagyúr
Nálam napjában jópárszor összeomlanak a lapok a 37 verzióval.

-
zoltanz
nagyúr
Én x86 PC-n a legújabbat használom, igaz másodikszámú böngészőként (FF mellett)
Androidon ARM -en a beépített Chrome-ot 2.3.6-ot, valamint a 14.1-est, meg vagyok elégedve velük. -
zoltanz
nagyúr
Mondjuk ha sok kép van egy oldalon az FF magaalá fosik, nem válaszol. Chrome nem pörgeti 100%on a procit a facsén.
-
zoltanz
nagyúr
Érdekes a Youtube -nál hiába állítom a felbontást mindent 720p-ben játszik le.

-
zoltanz
nagyúr
Chrome-al miért szakadozik a hang YT-al (ha más lapot is megnyitok közben), FF-el teljesen folyamatos.
(de még a sima zenelejátszást is elrontja) -
zoltanz
nagyúr
Visszatérnék a Chrome-hoz, csak a gesztusvezérlés nem a legjobb, várni kell még teljesen betölti az oldalt, ha egy gesztussal le szeretnék ugrani a lap aljára, meg néhol csak a kontext menüt dobja fel.
A Chrome-ban van egy két dolog ami szebben van megoldva: pl a Flash tartalom, pár gombnyomással ki-be lehet kapcsolni, és integrálva van a portable verzióban. (mondjuk egyre csökken a jelentősége ennek)
Valamint a FF -nek sok a gondja PDF-ekkel, lassú nagyon a fájl megnyitás, meg sokszor fehér oldalt jelenít meg, és Youtube Html5 is vagy megy vagy nem. (ki tudom küldeni egy beépülő segítségével a videót az XBMC-re, de ha keresek valamit ez így lassú)
-
zoltanz
nagyúr
Nincs olyan bővítmény egér gesztus vagy képernyőgomb, amivel egyből a lap aljára tudok ugrani? (amiket én találtam csak akkor teszik ezt, ha már teljesen befejeződött a betöltés, képek stb.)
-
zoltanz
nagyúr
Nemtudom a Chorome valamiért lassan tölti be a PH! oldalakat (megjelenik, de nem tudom scroll-ozni), GPU gyorsítás ki van kapcsolva, más lapkkal nincs gond. FF-el jó.

-
zoltanz
nagyúr
A 28-as sztem jobb volt, ez kicsit döcög néha.

-
zoltanz
nagyúr
válasz
zoltanz
üzenetére
Sikerül megoldani, a távirányításokat be kell kapcsolni az XBMC-n és így:
Pár beépülő amit még használok és hasznos:
Auto Scroll: Telóról szoktam egerezni ez segít bizonyos tempóba görget
Scroll to Top Button: ugyanezért, megjelenik egy gomb a böngésző lapon és fel tudok ugrani a szöveg tetejére
Bookmark Buttons Startpage
Tab tabtiles: teljes képernyős módba navigációt segíti (automatikus elrejtéssel)
SwiftClick: Lehet váltani a lapok közt a középső egérgomb megnyomásával előnézeti képpel -
zoltanz
nagyúr
Valami elszurtak az új verzióba mert nem megy ez az XBMC-t távirányító app...
[link] -
zoltanz
nagyúr
Nincs olyan Flash blokkoló beépülő ami mindenhol láthatóvá teszi az előnézeti képet a beágyazott Youtube videóknál? Köszi.
-
zoltanz
nagyúr
Nemtudom van e Chrome Androidos topik. Érdekelne olyan bővítmény rá vagy valami mint x86-ra, hogy PH!-n ha olvasok valamit és a lap alja felé közeledek előtölti a köv. oldalt. Köszi.
-
zoltanz
nagyúr
Én most a Portable apps.com Platform -al szedtem le a Chrome-ot, így ha kijön egy böngető frissítés, itt csak rámegyek a megfelelő parancsra és már kész is (megmarad minden előzmény stb.)
-
zoltanz
nagyúr
Ha a GPU gyorsítás be van kapcsolva nálatok is akad a hang, néha ha lapot tölt be?
-
zoltanz
nagyúr
Csak nálam xarakszik a Chrome? Már újra leszedtem, de mindig újra kell indítani a gépet mert belassul (még a kezdőlappal is küzd), ezt a verziót az eleje óta használom, de csak most jött elő. (de ha meg van nyitva egy weboldal ott gyors marad)

-
zoltanz
nagyúr
Szinkronizáló a beépülőkön belül a beállításokat is menti?
-
zoltanz
nagyúr
A Googée lecseréli a Webkit motort egy sajátra.
-
zoltanz
nagyúr
Jobban néz ki a Chrome-ban ha kikapcsolom a Shockwave Flash-t, csak egy átlátszó négyzet marad a sarkába egy F betűvel.
-
zoltanz
nagyúr
Azt vettem észre Chrome-al ha néha kifutok a fizikai RAM-ból, egy fokkal gyorsabb mint az FF.
-
zoltanz
nagyúr
Van olyan beépülő, ami teljes képernyős módban is működik, amivel lehet váltani a tabok között előnézeti képpel? Köszi.
-
zoltanz
nagyúr
Az mitől lehet ha Youtube-on (Flash kikapcsolva) játszok le valamit és megnyitok egy oldalt megakad a hang majd továbbmegy? (FF -al nincs ilyen gond)
-
zoltanz
nagyúr
Ha a Gugli mobilja tényleg akkora sikerre van ítelve mint ahogy állítják, ha elég mennyíségű felhasználó áll mögötte teszteli, értékeli akkor bejöhet. Én személy szerint drukkolok és várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- E-roller topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(de még a sima zenelejátszást is elrontja)