Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Rototti
üzenetére
Na mondjuk ebben lehet vmi, bár én nem használok addon-okat, de nekem is csak egy idő óta csinálja a gondokat...
(#12998) zetecR : A hardveres gyorsítás az alapból engedélyezett, nem? Pl. az IE-ben is be van kapcsolva. Bár erre vonatkozó beállításokat nem is látok a Chrome-ban a beállítások fülön, hol keressem?
-
zetecR
addikt
válasz
AthlonXP
üzenetére
Eddig nálam is ugyanezt csináltam, viszonylag friss win-en; Cr-t újra telepítettem, flash le-fel, minden variáció meg volt, semmi.
Aztán letiltottam a GPU használtato, először úgy tűnt jó, aztán megint xarakodott.Most mérgemben minden hw gyorsítást engedélyeztem, és 3 napja hibátlan...
Hogy ettől javult-e meg, nem tudom, de hozzá nem nyúlok, az tuti.

Ja, az IE10 tökéletes volt mellette...
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Azoktól kérdezném, akik Windows 8 x64-en használják a Chrome-ot, hogy működik-e náluk rendesen, ha igen, akkor milyen beállításokkal?
Nálam állandó jelleggel összeomlik a flash, használhatatlan az egész. Már próbáltam újratelepíteni a böngészőt, letiltottam a beépített flash lejátszót és a külön feltelepített adobét engedélyeztem neki csak, de az sem segített. Ha csak a saját flash lejátszója megy és az adobés letiltva, vagy fel se telepítve, az sem segít.
Elindítok egy videót ( Youtube, Otherworld, stb ), ha beletekerek vagy kiteszem teljes képernyőre, akkor azonnal összeomlik, de sokszor elég, ha csak elindítom a videót.
Én arra gyanakszok, hogy a Windows 8-al nincs kibékülve a Chrome, mert pl. Windows 7-en sosem volt ilyen gondom vele. -
Sziasztok!
A napokban újra tettem a rendszerem és utána újra fel a chrome-ot.
Kérdésem a mentett könyvjelzőimet hol tudom kezelni?
Köszi -
beers
addikt
Nálam is crash...!
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Nem tudjátok hogy az mitől lehet hogy ilyen jelek jelennek meg a képek helyén némelyik weboldalon vagy akár néhány e-mail-ben is a Gmailben?

-
SKyle
tag
válasz
laszlohu
üzenetére
Ok, leszedem az oldapps-ról, de hogy buheráljam meg?
Ennél egyszerűbb módszer nincs?
BTW: köszi a tippet! -
SKyle
tag
Sziasztok,
Kérlek segítsetek!
Ma délután óta folyamatosan összeomlik a Chrome. A kezdő oldal még megy, de mihelyt megnyitok egy oldalt "Whoa! Google Chrome has crashed. Relaunch now?" üzenetet dob. Uninstalláltam, letöröltem a böngészési előzményeket is, letöröltem még a maradék mappákat is a Program Files-ból és az AppData-ból is, újra installáltam, gépet újraindítottam, mégis. Próbáltam a Portable verziót is, ugyanaz a lánc-összeomlás. Nem telepítettem kb 3 hete semmit, akkor is Bitdefendert, de csak ma dél óta jön ez a hiba. Happy-Tuesday múlt héten volt, akkor még jól ment. Windows 7 Ultimate SP1 64bit, 8GB RAM.
Most épp FF-ról írok, de annyira megszoktam már a Chrome-ot, hogy nem szeretnék megint Fox-ozni
Köszi előre is az ötleteket! -
fradi81
veterán
hello
Olyan megoldás kellene hogy mikor indítom a chrome-ot, csak az aktív lapot töltse be, a többit csak mikor rákattintok, mert így elég sokáig tart mire beindul. -
cirkus
aktív tag
Mikor SoundCloudon akarok indítani egy mixet ezt kapom....megoldás mi lehet ???
It looks like you have a Flash blocker browser setting or extension. Please enable Flash to hear sound. -
pethYeti
addikt
A chrome-nak mi a franc baja van? Fogja magát és nem tölt be oldalakat... Ha kilövöm a flasht meg a gpu folyamatot utána nagy nehezen behozza. Kénytelen vagyok firefoxot használni, mert lassan falhoz vágom az egeremet.

-
Meghülyülök lassan... Egyszer csak "meghatározatlan hiba" címszóval nem indul a coolnovo. Újra rakom, hátha. Akkor jó is. Ha parancsikont rakok akárhova, akkor először elindul, de többet nem. A telepítési mappából mindig indul, kivéve, ha újraindítom a gépet, mert akkor megint meghatározatlan hiba... Ha ilyenkor kitörlöm a "first_run" file-t a telepítési mappából, akkor elindul megint, és kezdődik minden elölről... Ötlet?

-
-
laszlohu
addikt
-
Bali27
addikt
válasz
laszlohu
üzenetére
MOst raktam uj rendszert, és a Chromeot is
Nagyon nicns kevem az összes speed dialt ujra beállítani 
Igen van ilyen finom görgetés pluginem, mivel Logitech G5-öt használok, de azt tök mind1 hogyki vagy be kapcsolom. Lehet a logitech nem tud rendes Win8 drivert csinálni? Előző szintén win8-as rendszerem alatt meg örökké a screen lapozásról visszaált automatikusan 1 line-ra
-
zetecR
addikt
Idegrohamot kapok a CHrometól, ill. valószínűleg nem magával a Chrome-mal van a gond, de folyamatosan összeomlik a flash tartalmaktól.
Ha letiltom jó, de annyi minden haszálja, hogy nem tudom mellőzni.A nyomi IE viszont hasít, de nem akarok elpártolni a Cr-tól...
-
Bali27
addikt
Az mitől van hogy egyes weblapok pl a PH*nál sem müködik Chrome alatt a teljes képernyős görgetés?
-
laszlohu
addikt
Minap próbálgattam a HTML5 módra váltást az alábbi oldalon, és hiába írta, hogy a Html5 módban
vagyok, még is a flash playert használta Youtube - on.És rájöttem,illetve nem én,hanem olvastam, hogy az Adblock -ra és a listákra kell egy frissítést ereszteni,
így már újra műkszik a Html5 -
nagyfejü
őstag
Hali!
Az mitől van hogy egyes oldalak olyan sokáig töltödnek hogy a végén kidobja hogy opsz! Nem mindig ugyanazokról az oldalakról van szó! Pl: van amikor a prohardver nem akar betöltödni. Voltak ujratelepitések stb. -
w333
félisten
válasz
hackeeeee
üzenetére
Igen
valami ilyesmire gondolok én is mert ha egy régebbi chrome verziót telepítek akkor a "Document and Settings" -be rakja és ott frissít a legújabb verzióra szóval ott marad a friss chrome 
Ha pedig teljes újratelepítést csinálsz és a friss chromet telepíted akkor pedig már alapból a "Program Files-ba rakja
-
w333
félisten
-
Nus
tag
Ezt miért csinálja a 24-es verzió óta a gmail? Hiába választom ki a Chromeot rendszeresen újra megkérdezi...

-
spammer
veterán
-
w333
félisten
Újratelepítettem a Windows 7 és azt vettem észre hogy a chrome-t most már a C:/ProgramFiles-be telepíti ez mennyire normális ? köszi

-
flash-
veterán
hogy lehet a chrome-ban azt beállitani hogy amikor bezárom a böngészőt automatikusan törölje az előzményeket,jelszavakat,stb...?
-
Bali27
addikt
Ez az egérdolog nagyon durva.. Már hiába állítom bármire csak 1 line-val hajlandó csak görgetni a görgő

-
zetecR
addikt
-
Bali27
addikt
Sziasztok.. Most váltottam Rókáról Chromera.. Nagyon bejön, de az egérkezeléssel bajok vannak.. Win8 alatt (Logitech G5) hiába álítom be hogy egész képernyőt gördüljön, stb... Csak vánszorog egyesével..
Ez mitől lehet? -
hackeeeee
Jómunkásember
A fehér kockás bevillanások megint előjöttek a 24-es verzióban.

-
Dunbar
senior tag
Nem ismertek véletlenül olyan kiegészítőt, ami kiírja a szó fordítását, ha fölé viszem az egeret/kijelölöm?
-
törölt tag
válasz
spammer
üzenetére
Ja nem gond, nekem a 23-asnál sem tűnt fel
Persze azért, mert ugye Vistán és Windows 7 -en is használtam na meg 8 -ason. A menüt meg ritkán bányászom elő, és ha véletlen előkerült is Vistán vagy Windows 7 -en, ugye ez nem látszott.A másik meg az, hogy az első kép amit beraktam a 24 -esen azaz ez:

Most láttam először, 23-asnál ezt Windows 8 -nál sem vettem észre.
-
laszlohu
addikt
a fórumokat olvasgatva a gyorsítás menete a 24 - es verzióval:
url-be :
about:flags
GPU általi feldolgozás minden oldalon Mac, Windows, Linux
A GPU által gyorsított feldolgozás használata minden oldalon, nem csak azokon, amelyek GPU-gyorsított rétegeket tartalmaznak.Kikapcsolva -ra kell állítani
így a finomgörgetés is helyre jött.
-
Rototti
senior tag
válasz
spammer
üzenetére
Nekem is ilyen az updater, azzal a különbséggel, hogy nekem nem kell bezárnom. Végig 0%-ot mutat, aztán egy idő után megemelkedik a proci használat. Nem tom, hogy 100%-e, csak a ventilátorból hallom, ekkora meg is akad a böngészés egy időre, majd hirtelen leesik a proci használat, kiírja, hogy az update majdnem kész, csak újra kell indítani.
Nálam egy bug van csak egy ideje, hogy néha Chrome első indulásánál, ha szeretnék valamit keresni a címsorban, akkor kiírja, hogy a Google instant nem elérhető sárga csíkban. Másnál van ilyen? Lehet profiltisztítást kell majd eszközölnöm.

-
spammer
veterán
Nálam a Chrome nem tud rendesen háttérben frissíteni. Rányomok a névjegyre, pörög a karika, 0% -ot mutat végig, egyszer csak 100%-on hajtja a procit, be kell zárnom a böngészőt, és ki kell lőnöm az installert is (task managerből). Aztán Chrome megnyit, névjegy, elkezdi megint updatelni, böngészőt be kell zárnom, különben megint behal. Szóval nyitott böngészővel nem megy nálam az update, már jó pár verzió óta

Amúgy most frissítettem, eddig nem vettem észre semmit.
-
Konfettisek lettek a Youtube videók

D@niel
Akkor itt is jöhet a sok RAM, hogy smooth legyen?
-
w333
félisten
válasz
Woo Woo
üzenetére
Chrome 24:
Ez a GPU folyamat egyre több memóriát eszik
Gyorsulást nem vettem észre, inkább azt hogy egyre több memóriát eszik !!!
A betű típus bugot ( font rendering ) még nem javították
Nagyon nem jó irányba indult el a chrome eddig ugye kis gépigényű és szuper gyors volt, most meg úgy veszem észre egyre nagyobb gépigényű és sokat is lassult
-
-
dodopek
addikt
Erre senki?
-
Rototti
senior tag
Na, kinn a 24-es stabil: [link]!

-
D@niel
addikt
mi történik mostanában a chrome-al?
kezdeném azzal, hogy időnként letörlöm (előzményekkel, könyvjelzőkkel együtt), majd 0-ról rakom újra, tehát nem egy beragadt chrome-ot használok.
rendszeresen előfordul, hogy elindítom a youtube-ot, és nincs hang, fel-le tekerem semmi, elindítok egy másikat annál sincs, majd hirtelen lesz hang. az is ismerős, hogy akadozva indul el a videó, a notimmal semmi gond mert simán viszi az 1080p-t, de időnként 720-nál is akadozva indul el. szokott lenni olyan is, hogy lefagy egy ablak, majd várok, és fél perc után összeomlás nélkül folytatódik. eddig azt hittem ez csak a firefox-nál van, de ott a 18-as alatt semmi hasonló nem jön elő.
kérdem én, mi történt a chrome-al? pár napja már írtam itt a 'seach' nevű keresések lementésére vonatkozó nem tetszésemről, és mivel nem reagált senki, úgy gondolom, erre sincs megoldás.
-
spammer
veterán
Speed Dial 2 felhasználók!
Options > Sidebar > Access sidebar by > Scrolling down the mousewheel
Nekem ez van beállítva (nem pedig az 'Entering the right side of the screen'), de mégis kinyitja az oldalsávot, ha az ablak jobb széléhez viszem a kurzort. Elég idegesítő, viszont kikapcsolni meg nem akarom, mert kellene az oldalsáv. Ez nálatok is így működik?

-
laszlohu
addikt
Csak érdekességként leírom :
Bevezették az Axn Playeren a multi-bitrate streaminget,
aminek egy hibáját a 11.6 - os flash player fogja javítani. -
zetecR
addikt
Eddig értetlenkedve olvastam azokat a hozzászólásokat, amiben Youtube problémákat taglaltatok.
Most viszont nálam is beütött a gebasz.

Folyamatosan megállnak a videok, az oldal újratöltése után kicsit továbbmegy, majd megint megáll; 720p-re váltva sokkal gyorsabban, stb.
IE alatt semmi gond, már uninstalláltam a külső flash playert, újraraktam a Chrome-ot, semmmi.Ötlet?
-
Outlander
addikt
Van valami lehetőség arra, h ne jelentkezzek be a chrome-ba, de lássam az elmentett dolgokat?!
Ezt azért szeretném h az adott gépen ne szinkronizáljon mindent azonnal, mikor csak egy elfelejtett jelszót szeretnék megnézni?!
Köszi.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Egyszer bejelöltem egy oldalon, hogy az oldal ne dobhasson fel párbeszédablakokat, most meg szükségem lenne rá. Hogy lehet ezt visszaállítani?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

valami ilyesmire gondolok én is mert ha egy régebbi chrome verziót telepítek akkor a "Document and Settings" -be rakja és ott frissít a legújabb verzióra szóval ott marad a friss chrome