Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
Na itt van, hogy pusztuljon el, aki ilyen alattomos kódot ír.
Két kapcsoló, tessék használni!
--disable-gpu --disable-software-rasterizerBiztos a tökéletes élmény érdekében pörög full 3D órajelen a GPU, mert anélkül nem nyújtja ugyanazt... Igen nem nyújtja ugyanazt, mert jobb. Még a YT videok is be-be akadtak, érdekes módon róka alatt sosem, most már az sincs. Meg nem nyújtja ugyanazt, mert így nem rövidíti le a VGA élettartamát a felére, mert így 50 fok helyett 30 fokon megy...
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Hogy a retekbe lehet végleg kiírtani ebből a sz.r-ból, hogy ne tekerje éjjel nappal full órajelen a GPU-t?
Kikapcsoltam már mindent szart, de semmi se használ. -
spiritex
veterán
Erre valaki? Nálatok a gép újraindítása után is azt mappát hozza fel elsőnek egy weboldal mentése a Könyvjelzők közé, mint ahova legutóbb mentettetek? Mert nálam csak az egyik gépemen van így és nem tudom mitől függ.. A másikon addig jó csak, amíg újra nem indítom a gépet, utána elfelejti a mentés helyét.
-
-
Outlander
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Vírus?

-
Üdv!
Letöröltem a Chrome-ot, majd újra feltelepítettem - immáron a legfrissebbet. Mindössze 2 ablak futott egyszerre: egy Gmail és egy Facebook, de a 3 giga memóriámból 2-t megzabált a Chrome. Folyamatosan ette, amíg el nem fogyott, aztán közölte, hogy "Hm, a Chrome összeomlott!". Hm, szerintetek mi a fene lehet vele?!
-
Outlander
addikt
Rendben, köszi a visszajelzést.
Akkor átnnézem a dolgokat... pedig az elmúlt két évben nem tettem fel új kiegészítőt.
-
Outlander
addikt
Sziasztok!
Mióta frissültünk a 25-ös szériákra... azóta már volt ha jól számoltam a 25-ön belül 3 alverzió is.
Jelenleg 25.0.1364.160 m-es.Azóta teljesen random "hoppá"-zik nekem, naponta többször is...
"Hoppá összeomlottam... "
Egyéni probléma, kezdjem el keresgélni a bugot a kiegészítőknél és/vagy a rendszeren, vagy pedig többen is észlelték, és maga a chrome a bugos...
-
válasz
üzenetére
"Telepítés után youtube-on a jobb felső sarokban találsz egy pici fogaskereket, oda kattintva jön fel a beállítások menü." Tehát a youtube weboldalon. Egyébként előfordulhat, hogy nem mindenhol működik az embedes videókkal, ez általában benne van a pakliban, de eddig mobilarénán, prohardveren működött, áttette hd-be.
Mellesleg érdemes lehet letiltani a másikat, mert ez elvégzi annak a dolgát is, és hát ne akadjanak össze
-
törölt tag
Nálam csak ennyi van, még beállítási lehetőség sincs. o.O
-
törölt tag
Hozzáadtam deee olyan mintha inaktív lenne, pedig engedélyezvét ír. Pl face-n megnyitottam egy yt vidit és csak 360p-be indítja HD helyett. :/
-
degu
senior tag
A google-val be akarok lépni egy oldalra,és kiirja,hogy a szerver tanusítványa érvénytelen,vissza van vonva!
Ez meg mi a fene? Blokkolták a szervert,vagy moderálta a Nagy Tesvér?
Vagy megszünt a szerver?
Mi a teendő ilyenkor?
-
törölt tag
Köszi! De azt írja, hogy erről a weboldalról pluginokat nem lehet telepíteni.

-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Az előbb elindítottam egy beágyazott videót, rendesen lejátszotta, de ki akartam rakni teljes képernyőre. Viszont nem volt ott a teljes képernyős jel a beágyazott ablakban, csak a ugrás a youtubera. Viszont amikor a youtube-on nézném, kiírja, hogy a lejátszáshoz Adobe Flash Player szükséges. Valakinek volt már ilyen problémája?
Ha a beágyazott ablakban játszom le, ott működik rendesen.
-
törölt tag
Üdv!
Valaki tud olyan kiegészítőt, a Youtube For HD-n kívül, ami automatikusan HD-ra állítja a videókat? Mert pl ha külsős oldalakon beágyazott yt videót nézek, akkor nem állítja HD-ra, csak a youtube-on... :S Van ilyen plugin?
-
spiritex
veterán
Azt tudja valaki, hogy az egyik gépemen miért jegyzi meg azt, hogy legutóbb melyik Könyvtárba mentettem a könyvjelzőket, a másikon meg nem, és az alap könyvtárait dobja fel a Ctrl-D után? Mindkét Chrome be van léptetve a google fiókomba.
-
Puro
aktív tag
Üdv!
Mostanában azzal szórakozik a Chrome, hogy totál elfelejti a letöltött bővítményeket, a szinkronizálást etc, úgy indul mintha szűz friss telepítés lenne és mindig kezdhetem elölről az egész procedúrát. Valakinek van tippje, hogy mi lelte? 25.0.1364.152 m -
atirag
őstag
Használ valaki chrome-ot osx lion alatt ? Mert a legutóbbi chrome frissítés óta nincs helyesírás ellenőrzésem

És nem is találom hol kell átállítani mert valószínűleg angol-ra van állítva. -
picirizs
csendes tag
Üdv!
Remélem jó helyen járok a kérdésemmel, ahogy azt is, hogy elnézitek nekem a hozzá nem értésemet
Pár hónappal ezelőtt mondtam le a chrome-ról, amikor is minden előzetes jel nélkül egész egyszerűen "meghalt" a böngésző: megnyitáskor fehér lappal fogadott, töltött ezerrel a semmiért, sőt olyan is volt, hogy többszöri próbálkozásra sem nyitotta meg a böngészőt. Ugyanezt a jelenséget tapasztaltam Firefox-nál is, így kikötöttem az egyetlen közismertebb opció mellett - az Operánál.
Nem is volt ezzel semmi gond, az Opera -ellentétben a másik kettővel- érdekes módon nem produkált semmiféle hibát, gond nélkül futott, fut még a mai napig. Akkor én vírusra gyanakodtam, de nem értettem, hogy egyrészt miért működik akkor az Opera kifogástalanul, másrészt miért nem talált semmit a víruskereső (Avast IS).Mostanában gondoltam rá, hogy visszarakom a Chrome-ot, legalábbis megpróbálom, ám ismét ugyanebbe a problémába futottam. Előfordul, hogy többszöri indítás után sem nyílik meg a böngésző, ha úgy tartja kedve, új fül nyitásánál nem tölt be oldalakat (youtube, gmail, semmi), de amikor épp működik, akkor minden korrekt.
Többszöri negatív eredményű víruskeresés után talán kijelenthetem, hogy nem vírusos a gép, a böngésző jópárszor újra lett telepítve registry takarítással egybekötve, mégsem oldódott meg a probléma.Én tanácstalanul állok a probléma előtt, hátha Ti tudtok valamit mondani erre.

-
general
addikt
üdv!
elég régi konfigom van (és win XP), ezért a youtube-os videókat max 480p-ben tudom lejátszani, mert egyébként szaggat, nem bírja a proci a terhelést.
van-e arra mód, hogy böngésző, esetleg flash (?) beállítások révén a VGA-t is munkára fogjam a straemeléshez, vagy be kell érnem ezzel, amíg nem újítok hardvert? -
RaZroX
addikt
Üdv!
Olyan problémám van hogy az oldalakon a betűtípusok véletlenszerűen vastagok vagy döltek lettek..
Most is pl amit írok döltel van nálam.. ez valami chrome bug vagy egy vírust kaptam el ? -
Robertó79
tag
Olyan gondom van, hogy nem jegyzi meg az előzményeket!
Tegnap is egész nap neteztem és az előzmények között ma csak egy oldalt látok ez mitől lehet? -
Google Chrome 25.0.1364.152
Date added: March 5, 2013
* This release contains security and stability improvements along with a number of bug fixes.
* Security fixes:
- Use-after-free in frame loader.
- Use-after-free in browser navigation handling.
- Memory corruption in Web Audio.
- Use-after-free with SVG animations.
- Memory corruption in Indexed DB.
- Race condition in media thread handling.
- Incorrect handling of bindings for extension processes.
- Referer leakage with XSS Auditor.
- Mediate renderer -> browser plug-in loads more strictly.
- Possible path traversal in database handling. -
laszlohu
addikt
válasz
spiritex
üzenetére
Szerintem nem mindenkinél,
az Adblock sok reklámot leblokkol, így nincs szükség annak betöltésére,a GPU "probléma" meg bárkinél előfordulhat,
ami pl. a videókaritól és annak driverjének verziójától is függ,
illetve függhet pl. a flash player verziójától is.Ha beírod a url - be :
chrome://gpu/A Log - nál ki szokta írni, ha valami baja van,
az nem jó, ha valamit kiír :
pl. nálam ezt írja :Log Messages
GpuProcessHostUIShim: GPU process crashed or exited. -
spiritex
veterán
válasz
laszlohu
üzenetére
Értem és köszi!
De érdekelne, hogy másnál is megvan ez a belassulás jelenség? Főleg annál az oldalnál, amit feljebb linkeltem? Mert más PH-es oldalaknál, ahol más Flash reklámok vannak, nincs gond, de ennél nagyon. Ha elkezdi tölteni a csíkot felül, számolni a %-okat, lassú lesz az új fül hozzáadás, a régi fül bezárás, nem mindig hajlandó görgetni, ha azon az oldalon éppen Válaszolni szeretnék, feljön ez a gépelő ablak, írok, de nem jelennek meg a betűk, csak jó nagy késéssel.. Tehát csak érdkelne, hogy ez másnál is így van? Mert nálam mindkét renszeremen ugyanez van a 23-as fölötti Chrome verziókkal. -
madkiller
őstag
válasz
spiritex
üzenetére
Én adblocker-rel szűrőm ki valamennyire a flash reklámokat, meg disconnectel.
Rengeteget javult a sebesség.
Adblock[link]
Disconnect[link] -
spiritex
veterán
Teljesen friss a Win7 telepítésem, felraktam a legfrissebb Chrome-ot, és azt reméltem, hogy itt nem fog leakadni a Flash-es oldalaktól, mint a 1.5 éves Win7 rendszeremnél, de sajnos ugyanaz a helyzet, amíg tölti az EZEN az oldalon levő felső reklámot, addig nem lehet scroll-ozni, nem lehet új füleket nyitni, lezárni korábbiakat is kb. 4-5 másodperces késéssel teszi meg, és közben mintha még kicsit mozogna, remegne is az ablak. Másnál is ez van? És ha igen, miért van ez? Ha leszedem a friss Chrome-ot és felrakok egy régebbit (23.0.1271.97), akkor ott jó még. Ennyire elrontottak valamit az újakban?
Az újban annyit tudok csak tenni, hogy letiltom a Flash-eket, mert így gyors minden, nem akad le, nem remeg, de azért kicsit gáz, hogy így kell megoldani. -
dokee78
félisten
2 lap van nyitva,ezért miért kell 9 Chrome.exe folyamatnak futnia?
-
Gedeon31
addikt
Chromehoz lenne olyan kiegészítő ,mint az FF-nél van a kiegészítősávban - + jel amivel lehet nagyítani?
-
Hulk24
senior tag
Sziasztok!
Mióta frissített a Chrome, azóta haldoklik a Youtube nálam. Pedig azelőtt semmi gond nem volt!
Ez van fent:
Adobe Flash Player (2 files) - Verzió: 11.6.602.171Bejön a videó ablak, de el se indul töltés közben megáll, majd az egész oldal lefagy!
Help!
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok.
A youtube videók 1080p-be brutálisan szaggatnak,élvezhetetlen,a gépem elég hozá,mert az mkv fájlokat gond nélkül 20-25%os proci használattal viszi,az a bajom hogy a processzort 100%-osan terheli a youtube fhd videó,,így szaggat mint barom.
Létezik a Chrome-ba valamilyen beállítási opció hogy a proci IGP-je is dolgozzon már végre?
-
justaview
senior tag
Igen, és jönnek is fel szépen....

-
zolikaDB
veterán
-
-
chab7
addikt
Érdekes olvasni mikor valakinek csakxp vagy 7-es demindenképp csak windows létezik, mikor annyi más is van azon kívül.

-
Értem én, hogy jó a Win7, használtam is, tetszik is, de mondom, alap dolgokat nem tudok rajta megcsinálni, így felejtős...
-
soldi3r
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
tettem mar t40-re is win7-et, azota is hasznaljak minden gond nelkul, meg a parhuzamos portjat is a nyomtatohoz
-
madkiller
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
1,6Ghz-es régi celeron m procival 2x512mb ddr2 533mhz-s memoriával és intel gma4500as graffal használtam még régen azon működött. (Persze nem volt egy full élmény, mint a mostani gépemen)
-
-
madkiller
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Öcsémnek is ez volt, hasonló konfiggal, mint a tied fogtam felraktam a vista drivereket a win7re és lett hang meg minden. Laptopra meg ott a Win7 Starter, nincs bent az aero glass és máris nem kínlódik az integrált régi intel vga.
-
Ami engem illet, a notin csakis XP jöhet szóba, mert a 7-nél a grafikus kártya hiánya miatt problémákba ütközök.
Az asztalin (aminek a konfigját a nevemnél látjátok) simán elmenne a 7, de ott meg van jópár program (alaplaphoz a gyári szoftverek, hangkártya szoftvere, szkenner...), ami csak XP alatt fut, szóval itt is marad a jó öreg rendszer! -
soldi3r
veterán
esetleg nem tudna valaki otletet adni, hogy az elvileg bekapcsolt sutik mellett miert irja nehany oldal, hogy kapcsolja be a cookie-kat?
-
xcds
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Nincs az xp-vel semmi baj, ha nem akar az ember ssd-zni. Az xp-s gépemen ugyanazok a programok futnak és a proci terhelés szinte 0% üresjáratban. Win7-es gépen, ami jóval erősebb is ritkán megy 10% alá. Memóriát viszont nem eszik sokkal kevesebbet az xp, pedig azt szokták mondani.
-
-
-
madkiller
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Gépeden simán jól menne a win7, meg lepődnél mennyivel gyorsabb lenne.
-
TRob1
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Január óta nyomtam a 25öst (beta forever
) napi jópár órában, nulla hibával. Sosem fagyott ki se a fércbukk, se semmi más, működött az alvó mód és a kikapcs eddig is, és most a 26ossal is (és a yt-bal sem voltak gondjaim)Esélyes hogy nálad van a hiba, vagy az xp-ben (de mivel előfordulhat hogy te vagy az egyetlen élő ember a világon aki még xp-t használ, lehet hogy ezt nehéz lesz kideríteni
- Mondjuk nem is lepődnék meg ha egy 12 éves rendszeren lennének gondok friss alkalmazásokkal
)Én a helyedben teljesen legyalulnám, minden egyéb utána maradt dolgot is törölnék és újratenném a Chrome-ot.
ui: bocsi az XPoénért
-
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Végre megérkezett a várva-várt 25-ös Chrome, de véleményem szerint ez több kárt csinált, mint hasznot. A frissítés óta ugyanúgy kifagy a Facebook, illetve csak ugyanúgy néha tudom megnézni az üzeneteket is, valamint ugyanúgy a Chrome is random módon kifagy.
Ami viszont még nagyobb baj, az az, hogy ha fut a Chrome, akkor nem tudom kikapcsolni/altatni/hibernálni a notit. Viszont amint bezárom a böngészőt, kérdés nélkül kikapcsolja/altatja/hibernálja magát a WinXP - persze, ha előtte kiadtam neki.Firefox-on rendesen megy minden, illetve barátnőmnél Win7-en rendesen megy a Chrome is, szóval valószínűleg XP-fronton lesz a probléma. Valakinek van rá ötlete?
Nagyon érik már, hogy letörlöm a fenébe, mert az utóbbi időkben kezd az idegeimre menni!

-
zolikaDB
veterán
Üdv!
Ebben tudnátok segíteni? -> [link] -
TRob1
veterán
válasz
justaview
üzenetére
Sajna passzolok, mert emlékeim szerint mindig így működött ahogy most is a win8-on, tehát ha teljes képernyő, akkor az valóban az, win tálca nélkül. Egy pillanatig a yt vezérlője van alul, de ugye az is elmászik, és csak a videó látszódik, semmi más.
szerk: Közben megnézettem öcsémmel a laposán (win7 32bit), nála is csak a full videó látszik, semmi más.
-
justaview
senior tag
Sziasztok.
Azt hogyan lehet elérni a Chrome-al, hogy youtube videó lejátszásánál a teljes képernyőre kattintva valóban teljes képernyős legyen a lejátszás, és ne lássam alul a Win7 tálcát?
Az IE-nek ez természetes.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
A böngészőm gondolt egyet és a helyesírás ellenőrzőt átállította angolra. Hogyan tudom visszaállítani magyarra?
A dolgok pikantériája, h nekem az itt leírt "A nyelv és a helyesírás-ellenőrző beállításai" menüpont nincsen meg. Egyébként Mac-em van, nem tudom ez jelent-e vmit.
-
konyvt01
csendes tag
Üdv!
Működő módszert keresek, amivel egy új gépre a régi gépről át tudom pakolni az összes Google Chrome addont bookmarkot settingset passwordot stb. Szóval mindent egyben, a lehető legegyszerűbben.
Erre volt való a google chrome backup program de az már nem működik-nem támogatja a friss chome-okat. -
föccer
nagyúr
Üdv!
Más is tapasztalta, hogy a legújabb Chrome frissítéssel törlődtek a bővítmények? Az összes, amit eddig feltettem, helyette megjelent egy google doc-os (általam spemnek tekintett) bővítmény, amihez semmi közöm.
Másnál is jelentkezett, vagy a hiba az én készülékemben van?
üdv, föccer
-
flash-
veterán
sziasztok
megnyitom a facebookot és a felhasználónév benne van
szeretném hogy ne jegyezze meg ill szeetnéém kitörölnihogyan kell?
-
Donvit078
tag
Valakai próbálja már ki csak nálam nem működik az orosz nyelvre fordítás?
-
batai15
félisten
Megoldva. Unsitall, majd a default mappa vissza másolása segített.
-
batai15
félisten
Sziasztok, lenne egy kis gondom. A facebook közösségi oldallal kapcsolatban. 2 napja nem jeleníti meg a chrome rendesen. Jobb oldalt a a chat menünek hűlt helye,. bármilyen adatlapnak csak a fejléci látszik, üzenetek nem bírnak meg nyilni, vagy full üresség van ott.
adb blocker plus kilőve, meg a pluginok amiket felraktam .Mit tegyek még? uninstallálni nem nagyon szeretném, mert szépen meg van csinálgatva magamnak. Köszönöm a segítséget
ui: cache , sütik ürétése meg volt, shift +f5 is. -
Viper26
nagyúr
pH fórumhoz van esetleg valamilyen plugin?
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy az Origo.hu-n levő cikkek kommentjeit nem hozza be a Chrome? Rámegyek a kommentekre, elkezdi tölteni az oldalt, és csak villog a logó a böngésző ablakában, mintha folyamatosan újrafrissítene fél másodpercenként, és nem hoz be semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Remélem hamar javítják.

) napi jópár órában, nulla hibával. Sosem fagyott ki se a fércbukk, se semmi más, működött az alvó mód és a kikapcs eddig is, és most a 26ossal is (és a yt-bal sem voltak gondjaim)