Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoszogi
tag
Sziasztok
Lenne egy problémám, amit nemigazán értek. ChromePlust használok kb 3 hónapja, nem volt eddig problémám vele, viszont a napokban észrevettem hogy ha az Indexen keresztül belépek a http://galeria.velvet.hu, http://galeria.index.hu lapokra, akkor a kép felcsúszik fennt középre, és lesz egy kb 3*3cm mini kép semmi egyéb, teteje levágva. A jobb oldalon lévő gombok : kis kép, nagyítás, háttér nem működik csak a léptetés a következő miniatűr képre.
IE illetve FIrefox alatt nincs ez a probléma.Mi okozza ezt a problémát?
Sziasztok
-
csoszogi
tag
Szia!
Koszonom a valaszt, bocs hogy csak most irok de most jutottam gephez.
Valszeg repulni fog a chromeplus habar a kiegeszitok (pontosan mar nemtudom mik ezek, de elotte probaltam a chromeot is) miatt jobbnak tunt mint a chrome.
Ez a kepek rossz betoltes-problema egyszer csak elojott egyik naprol a masikra nem tudom miert. Ez zavaro mi lesz vagy ki a kovetkezo???
Frissites:
Habar be van kapcsolva az automatikus frissites, nem tortenik semmi, ha viszont letoltom az ujabb verziot, akkor meg a regi melle telepul, igy ket chromeplus bogeszom van... Ami nem is olyan uj....
Az uj meg szuz, nem lehet jelszot-konyvjelzot importalni a regebbi verziobol( csak IE meg Firefox)Meg mostanaban tobbszor meg is fagy-osszeomlik a bongeszo, ami szinten nem tesz jot a hirenek. Repul is mint a papagaj...
Elt ket-harom honapotJo ejszakat
[ Szerkesztve ]
-
csoszogi
tag
válasz Brown ügynök #7616 üzenetére
Szia
En ugyan ChromePlust hasznalok (epp itt panaszkodtam nemreg..), de lehet hogy a Chromon is van ilyen funkcio:
Beallitasok/Privacy data/Biztonság Plusz/Gyorsítótár törlése kilépéskor
pipa be.szia
-
csoszogi
tag
Sziasztok
Az alábbi problémára keresnék választ: CoolNovo-t használok kb.: másfél éve meg vagyok vele elégedve. Ha időm engedi nézek videót a youtube-on, meg ahol lehet. Az utóbbi napokban tapasztaltam a következőt: nem minden oldalon, és nem minden videó esetében, de van hogy a videó link helyett egy fekete téglalap van, jobbgombra semmit nem dob fel(ami egy flash videonal fel szokott jönni szokásos lista). A youtube history fileok közül, amit mostanában néztem, és eddig minden gond nélkül lejátszotta, random nem játsza le. Indavideo: van hogy bejön a kép, alatta a gombsáv (start stop hangerő stb.) de ha el akarom indítani, akkor nem indul el, vagy csak fekete téglalap. Mindez ha IE módba váltok vagy más böngészőt használok, nem jelentkezik. Próbáltam mindent, adblock letiltást, flash letiltást, youtube ki-be jelentkezést de semmi sem segített, inkognitó mód sem. Mi lehet az oka? Miért nem minden videónál van ez ? A flasht, javat frissítettem. Válaszotok előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
csoszogi
tag
válasz spammer #14038 üzenetére
köszi, de ezt már végigpróbáltam régebben is, most is. A gond az hogy most jött elő, vagyis pár hete még lejátszotta azokat a videókat amiket most nem akarja, mindenféle ki be kapcsolás nélkül, de válogat és az zavar mert valami különbség kell legyen A B C videó között, amire eddig még nem jöttem rá, ezért is tettem fel itt a kérdésem, hátha találkozott már valaki hasonlóval. Volt hogy mindent kikapcsoltam, akkor a html5(?) megjelenítési forma volt youtube alatt, de ugyanaz, amit nem azt se így se úgy nem játszotta le. Azért köszi még egyszer
Google mindenfélét mond, amit lehetett vagy tudtam kipróbáltam.[ Szerkesztve ]
-
csoszogi
tag
válasz spammer #14040 üzenetére
Szia
Nem hozott eredményt semmi utánanézés, megfogadtam a tanácsod, és letöröltem a programot. Mint kiderült a flash lejátszóval volt gond, amit semmi ki-be kapcsolás, frissítés nem oldott meg hogy miért nem tudom. Ami fura, ez a progi(CoolNovo) nem listázza magát a program listában, mint a többi így csak töröltem amit találtam nem volt uninstall... Mintha portable lett volna... Na most tényleg egy portable van fenn, szinkronizáltam a fiókommal, és működik...minden a régi... jó dolog ez a szinkronizálás, most kellett először használnom és okés
(A hiba forrása: valószínűleg az "automatikus frissítés az újabb CoolNovo"-ra alatt történt)jó éjt
[ Szerkesztve ]
-
csoszogi
tag
válasz Ninja Chick. #14291 üzenetére
Hali
Nekem nem ilyen de hasonló problémám volt, beszart egyszer csak a flash, bármit csináltam nem ment. Ide is írtam, 14032 hozzászólás.. A végén töröltem a CoolNovo-t (chromra épül) és azóta portable-t használok. Szinkronizáltam így semmi nem veszett el és újra minden flash videót le tudok játszani...
(Én sok különbséget nem vettem észre tudás, beállítás stb. a portable és a másik között. De biztos van valaki aki tudja ha rákérdezel, nekem megfelelő a portable kb 1 hónapja van)[ Szerkesztve ]
-
csoszogi
tag
válasz S e t h #14500 üzenetére
hali hasonló bajom volt nekem is, össze vissza szórakozott a CoolNovo(Chrome alapú) egyik napról a másikra, közben nem változtattam a gépen semmit, még csak win frissítés sem volt. Most nem írom le (itt visszakereshető), a lényeg flash probléma volt szintén, mindent próbáltam, de a megoldás: google szinkronizálás segítségével újratelepítés, habár most portable vann fenn de a probléma megoldódott.
-
csoszogi
tag
-
csoszogi
tag
Sziasztok
Coolnovo-t használok, és valamikor a hét közepe óta azt tapasztalom, hogy a google a keresések találatait nem húzza alá kék színnel [link] inkognitó módban és más böngészővel oké. Valaki találkozott már hasonlóval? Mi lehet az oka?
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
csoszogi
tag
Sziasztok
CoolNovot használok ami Chrome alapú. Mostanában történt a következő: youtube oldalán bejelentkezve vagyok. Mindenféle kis miniatűr videóajánlók a főoldalon (www.youtube.com): ezek most szürke kis kockák, semmi kép.. Az oldalon található nyelvválasztó, országválasztó (alul), valamint nevem mellett lévő választási lehetőséget is teljesen inaktívak, nem kattinthatók nincs legördülő menü stb.. mintha egy nem aktív weboldal lenne. Pár link azért aktív de semmi egyéb.
Ha IE módra váltom az adott oldalt, akkor minden tökéletes, minden megjelenik normálisan.
A fórumban próbáltam rákeresni, de ilyen probléma leírással nem találkoztam. Várom a megoldásokat.
Üdv.UPDATE:
No hozzáadtam a Magic Action for Youtube és minden visszaállt az eredetire, probléma megszűnt így első ránézésre ..
Ez mitől lehet?? Tiszta rejtély a világ...[ Szerkesztve ]
-
csoszogi
tag
válasz myke01 #17737 üzenetére
igen, viszont van olyan előnye ami miatt szeretem/megszoktam. Írtam ide már párszor, eddig megoldódtak a problémák. Néha előjön ilyen-olyan gond egyik napról a másikra mint most is és ha jól emlékszem a múltkoriban is valami youtube bajom volt. A beépített IE kernel meg IE8 előtti, azzal mégis ment gond nélkül a youtube összes funkciója. Kis agymenés: ha a való világ úgy működne, hogy egy adott cégcsoport (Google) saját terméke (Chrome, Youtube) össze vissza problémákat okoznának egymásnak, akkor az életképtelen lenne. Olvasgatva az itteni youtubos problémákat még örülhetek...
-
csoszogi
tag
Hali
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e jobb gif blokkolót mit a Gif Jam, vagy valami megoldást.
Nagyon jó kis kiegészítő, teszi a dolgát rendesen maximálisan elégedett vagyok vele, de néha összeomlik gondolom azért mert összeakad az Adblockal (írják máshol is)Ilyesmi hibaüzeneteket kapok: A bővítmény nem tudta átirányítani a hálózati kérést.... Hol az egyik hol a másik bővítmény alatt jelenik meg, és csak azóta mióta ezt felraktam.
üdv.
[ Szerkesztve ]
-
csoszogi
tag
válasz SunMount3r #20832 üzenetére
Fasza. Most futottam bele teljesen más probléma miatt, hogy nem ment egy plugin 20727-es hozzászólás megadta a választ és a megoldást és az adott plugin újra megy. Kösz így utólag is
A Java honlapján is ez fogadott:
We have detected you are using Google Chrome and might be unable to use the Java plugin from this browser. Starting with Version 42 (released April 2015), Chrome has disabled the standard way in which browsers support plugins.
NPAPI support by Chrome
The Java plug-in for web browsers relies on the cross platform plugin architecture NPAPI, which has long been, and currently is, supported by all major web browsers. Google announced in September 2013 plans to remove NPAPI support from Chrome by "the end of 2014", thus effectively dropping support for Silverlight, Java, Facebook Video and other similar NPAPI based plugins. Recently, Google has revised their plans and now state that they plan to completely remove NPAPI by late 2015. As it is unclear if these dates will be further extended or not, we strongly recommend Java users consider alternatives to Chrome as soon as possible. Instead, we recommend Firefox, Internet Explorer and Safari as longer-term options. As of April 2015, starting with Chrome Version 42, Google has added an additional step to configuring NPAPI based plugins like Java to run — see the section Enabling NPAPI in Chrome Version 42 and later below.Érdekes mindenesetre.. Azért aki nem szakértő, hogy jön rá, hogy valami egyszer csak nem akar működni? Én is eltöltöttem egy kis időt, és itt találtam meg a választ miért nem megy egy adott plugin.
[ Szerkesztve ]
-
csoszogi
tag
sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy az alábbi problémára tud-e valaki valami megoldást:
Használva a Chrome pdf viewer funkcioját, ha megnyitok egy pdf-et, akkor abban hogyan lehet keresni? A pdf szöveges, mert tudom másolni az adott szöveget, ez nem lehet gond.
Ha ugyanezt a file-t lemetem a merevlemezre, es ugyancsak Chrome-ban kinyitom akkor ugyanabban a pdf file-ban már lehet keresni.Nem az összes pdf file-t érinti, csak igen sokat. Igen bosszantó tud lenni.
előre is kösz a választ
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest