Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cortex1978
üzenetére
Vegyél Amazonon 550 euróért egy Xiaomi Pad Mini-t és próbálj megbarátkozni a HyperOS-szel. Én legalábbis ezt tenném, ha 10" alatt keresnék tabletet.
-
cortex1978
újonc
Sajnos egyet kell értenem. Nekem van egy Gen3-as Legion Tab-om. Egyébként maga a vas remek. Agyonveri az iPad Mini-met. Na de az, hogy csak a saját Starter megy rajta, meg jó néhány szolgáltatás egyszerűen nem fut rajta az katasztrófa. Egyébként az iPad-en is katasztrófa, hogy az appok tabletként viselkednek rajta, és nem lehet vele mit tenni, a törpe billentyűzetről már nem is beszélve...
-
worxland
addikt
válasz
janeszgol
üzenetére
"De aki ragaszkodik az androidhoz?"
ja, meg jó lenne keskenyebb káva, meg gyorsabb töltés, meg 120+ Hz, meg OLED, meg sarokba rakott kamera, amit nem takarok el a kezemmel míting közben.
A negyedik iPad Minimet (1, 2, 5, 6) nyűvöm, de a 2021-es dízájn és tudás ma már kicsit gáz. -
janeszgol
félisten
Nézd, válaszolok normálisan. Bár ha nem mémmel reagálnál, megspóroltunk volna két hszt.
Ennek a tabletnek a mérete a lényeg. Én nem veszek 11 colnál nagyobbat. A 9.7-10.5 col kategória tök jó filmezni, de olvasni nem, túl nagy. Erre akkor jöttem rá, amikor már kb 2 éve 10 colos tableten olvastam, és a kezembe akadt egy 8 colos. Mennyivel jobb fekve olvasni azon! Illetve ugye megvettem az említett Lenovot, ami 8.8 col. Olvasni és filmezni, videózni is jó rajta.Csak 1-2-3 főverziót kap? Nem baj.
-
-
janeszgol
félisten
Nekem oled csak akkor kell, ha nem fárasztja a szemem.
Van Lenovo Y700-as tabletem (poén, hogy mindegyik ezen a néven fut), a harmadik generációs, amit SD8+ Gen1-el szereltek.
Szóval igen, ez is, mint mindegyik a sorozatban különösen ajánlott kategória az iPad Mini mellett. -
janeszgol
félisten
Különösen ajánlott vétel 2026-2027.
-
Ixion77
addikt
OLED?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

IPS (vs RedMagic Astra OLED), 800 ajróért (vs Astra 500 rénes európer sztotyinka) - tényleg ajánlott vétel...