2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Számtech rovat

Hogyan tegyük egyedivé desktopunkat?

Ebben a cikkben számítógépes asztalok átalakítását szeretném bemutatni, Windows 7 alatt.

[ ÚJ TESZT ]

Start gomb lecserélése

A számítógépes asztalok átalakításával, még pár hónapja foglalkozom, most érte el tudásom olyan szintre, hogy evvel segíteni tudjam az érdeklődő emberek fejlődését és a felhasznált programok használatát.

Ezúton köszönetet mondanék, a Kinek milyen a desktopja? topic segítőkész felhasználóinak, vans? kollégának, pinchely kollégának, IBasterd kollégának és minden olyan felhasználónak, aki segítséget nyújtott számítógépes asztalaink egyedivé tételéhez.

Mielőtt belekezdenénk asztalunk egyedivé tételéhez, ismerkedjünk meg az ehhez szükséges programokkal.
Első lépésként, én a start gomb lecserélését fogom bemutatni.

1. Start Gomb lecserélése.

A start gomb lecserélése nem egy bonyolult folyamat, szükségünk van a Windows 7 Start Button Changer nevű alkalmazásra. Ha letöltöttük a linkelt oldalról, akkor keressük meg a Windows mappában, az explorer.exe fájlt, kattintsunk jobb gombbal a fájl nevére, majd a tulajdonságok menüre, ezután keressük meg a biztonság fület, ha megvan, akkor kattintsunk a szerkesztés gombra, majd a rendszergazdák szóra és engedélyezzünk minden hozzáférést.

Ha esetleg elsőre nem sikerülne engedélyezni, csináljunk egy újraindítást, és ismételjük meg a műveletet. Lehetőleg semmilyen más programot ne nyissunk meg, mikor az explorer-hez kérjük az engedélyt.

Ha ez megvan, futtassuk rendszergazdaként a Windows 7 Start Button Changer-t és kiválasztjuk az megfelelő start gombot és alkalmazzuk. Ha esetleg elsőre nem sikerülne engedélyezni, csináljunk egy újraindítást, és ismételjük meg a műveletet.

Ha esetleg elsőre nem sikerülne engedélyezni, csináljunk egy újraindítást, és ismételjük meg a műveletet.

A kép forrása: Deviantart.com

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.