- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
valahol igaz, ezen a szinten kaját venni a vegyesboltban már elég drága...sok hp-t gyógyít, de drága, a legalacsonyabb a 80hp-t gyógyító cucc 200valamennyi aranyért, annál csak több van 300-400aranyért. A piacot fogják az uzsorások, nálam az egyik első dolog ránézni a piacra, a használható részre hátha van vki aki normális áron ad vmi kaját-piát.
De a legtöbbször azt látom hogy a 8-12hp-s kaják/piák kint vannak 200-250aranyért..pfff (ezért szoktam megverni azokat akik úgy látom ebből húznak hasznot, mert húzzon oké, de ez így kicsit kemény).
Szal a vegyesboltban megveszed azt az 1 esetleg 2 cuccot, és aztán lehet várni egy órát mire frissül a kínálat.
Ezért csináltuk egy időben Dante3-val, hogy ő viszonylag alacsonyabb szinten volt, és vásárolt a vegyesboltjában és kitette egy megbeszélt időpontban a kaját, én meg gyors megvettem.
Mert alacsonyabb szinten más a vegyesbolt kínálata, és itt nincs szinthatár.
Ezt kellett volna a Tonyo-nak is csinálnia szvsz, bárkivel privátban üzletelni, aki alacsonyabb szinten van..úgy hogy az is jól járjon, és ő is.
az hogy levette a cuccait, az gondolom egy fajta tíltakozás, ...de nincs értelme, ha rajta lenne a cucc, fele ennyi verés lenne...mert van más is akit lehet ütni, de így kihagyhatatlan sajnos.
Érzem én a problémáját, de ez nem müködik, senki nem fogja ezért nem leverni, hanem egy felkészült harcost, aki aztán neki is leveri a hp-ját, és mehet kaját venni.
Term. hogy mindenki azt üti, aki a legkevesebb problémát okozza vissza,...ezért nem szabad levetközni, vagy egyesület nélkül menni szvsz.
ja..és pénzre is vigyázni kell, nekem most jelenleg 3aranyam van (mert csak Du leszek valszeg újra), ha vki leüt megkapja a TP-t (nincs is baj) meg 1 aranyat...legközelebb mást fog keresni, aki pénzt is hoz (vagy nem...de az esélyt csökkentettem)
Így is van már nekem is akik hozzám járnak ütni (ketten)...gondolom megvertem párszor a ligatársukat és szóltak nekik...nagyobbak/erősebbek...már nem is ütöm vissza őket, inkább erősödöm. Majd leszoknak róla, mert ha nem hajtok hasznot..azaz nem tudnak aranyat vinni, és magasabb szintüek, azaz TP-t sem kapnak, akkor csak a negyedórájukat verték el rám, és nekik is egyszerű a matek...azaz játékra fordított időt, lehetőleg haszonnal töltsük el
Azaz majd nem leszek célpont.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - 120 nap GARANCIA
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs