Hirdetés
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz nagyArc #22312 üzenetére
Egyszer anno a gyári Apple EarPods-ot kötöttem rá fülesként az iPad-re az iRig HD mellé. Nézem a JamUp Pro-t, a BIAS-t, valami nem stimmel, mintha a füles lefojtaná a gitár hangját. Aztán rájöttem, hogy a füles mikrofonja megy ilyenkor... azóta elő sem veszem a gitárt, minek? Beleröfögök az 5150 sound-ba, vinnyogok egy Mesa Boogie szólót... az asszony meg néz, hogy ez a hülye már megint mit szívott
-
félisten
-
brickm
őstag
válasz nagyArc #23118 üzenetére
Nyugodtan, én meg elmondom számomra ez miért nem bestbuy. pl a linkelt példány alig 4000m, ami a kisebbik baja, viszont a 12dolláros önsúlya mellé társul egy dupla akkora posta.
Valahogy én nem szeretek olyat venni ebay-ről aminek drágább a szállítása(JÓVAL) mint maga a termék ára. LEgalábbis nem ilyen irracionális 10-20dolláros szállításokkal. Mert egy 10dolláros cuccra ráfizetni 10-12dollárt még ok, de 12-re 25-öt... A másik hogy amcsiból ebay-en keresztül egyszer rendeltem, nem ért ide soha. A pénzt végüól visszakaptam a paypal-tól, de 2-3hónap eltelt addig, és 60k-ról volt szó.
Illetve gyakorlatilag ha ezt veszed drágábban jössz ki mint az ausztriai distrelec-től vennéd, mert náluk a 8ezres árban már benne van a szállítás 2napon belül ráadásul futárral. És 1400 méterrel többet kapsz. Ezt se azt se írhatod le adóból, szal...Még mindig nincs meg a legjobb megoldás a kérdésre. -
haxiboy
veterán
válasz nagyArc #23181 üzenetére
Hármat hagytam, de szerintem túl sokat hagytam kinnt lógni ezért kevesebb lett.
De tegnap már játszottam rajt pár órát, nyúztam rendesen, nem hangolódott el.Viszont a tremolo-t nem használom, vintage típus, a hátsó 6 csavaron kell állítani hogy lejjebb menjen?
Illetve az mennyire gond hogy rezegnek a hurok? Előző szett nem csinálta ennyire, a jelben nincs jelen de amikor játszok "üresen" akkor azért hallom. Vagy ez az új szett tulajdonsága hogy ennyire pattogós?
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
félisten
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz nagyArc #27377 üzenetére
Direkt akartam letölteni, mert a youtubeon sok a csak pár perces, ami közben még berak egy reklámot is és nem szeretném 3 percenként a telefont nyomkorászni.
Közben viszont ráleltem erre az oldalra.
-
-
FockeWulf
tag
válasz nagyArc #28026 üzenetére
Inkább az lenne a leg logikátlanabb... Ugyanis pl a cisz nem egyenlő a desz-el (habár a gitáron, vagy a zongorán egy helyen van, mivel temperált, azaz kiegyenlített a modern hangrendszerünk), de a módosított hangok nem egyenlőek. Maradva a cisz példájánál, az eredetileg magasabb, a D hang felé törekszik, míg a desz alacsonyabban szól(na) mivel a C felé törekszik (ugyanez a helyzet a többinél is).
-
brickm
őstag
válasz nagyArc #28103 üzenetére
Valószínűbbnek tartom, hogy maga a gyártó teszi be a backdoort- hiszen ők látják a teljes forrást és ők tudak úgy eltenni benne bármit is, hogy azt külső tűzfal és vírusirtó ne tudjon kezelni normálisan....
Szerintem kereskedelmi forgalomba, pláne ekkora cág nem hozhat olyan dolgot, amit a titkosszolgálatok nem tud felügyelni. Erre remek példa a nyílt forrású True Crypt és fejlesztőjének ellehetetlenítése.
Aki "önként" levette a teljes forrást a netről, az általa készített titkosító szoftvernek, azzal a figyelmeztetéssel, hogy "súlyos biztonsági rés van benne és könnyedén feltörthető"(Azóta maga a weboldal is rosszindulatúként van számontartva..hm mikvannak..). Persze aki szemfüles és hazsnálta a szoftvert előtte is annak megvan a forrása még midnig és bármikor át tudja nézni és rájön, hogy nincs benne semmiféle biztonsági rés, aki meg még ennél is tájékozottabban használja szoftvereit azt is tudja, hogy ezzel a titkosítással elég sok ember úszta már meg a börtönt, többek közt a Mega upload alapítója is, aki a teljes könyvelését ezzel titkosította.. Mondanom sem kell a sikertelen lesittelése után vált elérhetetlenné a TC.... Mikvannak.Helyette persze vannak direkt AJÁNLOTT nagyon jó titkosító szoftverek, pl az ennek mintájára 100%osan megegyező kinézetű VeraCrypt...és a windows 10 sajátja... amik természetesen hibamentesek és nincs bennük titkosszolgálati hátsókapu(nemaf_szt)
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
Moleman
addikt
válasz nagyArc #29833 üzenetére
Az Ampli4-ben egész jó felvevő szekció van, backing tracket is lehet alá tenni, és több sávot felvenni, utólag keverni. Emiatt legtöbbször nem is szoktam szórakozni DAW-val.
A Creative-val meg még ennyit se kell szórakozni, elindítod a winampot a háttérben, és egy az egyben fel tudja venni a kimenő jelet.
-
-
Kobe
veterán
-
félisten
-
félisten
-
Eastman
addikt
válasz nagyArc #31838 üzenetére
Tessék egy kedvenc, annak aki nem tud még aludni. (Tényleg.)
Hátul bagzanak a ludak serényen.
...állítólag az öreg tanította pengetni Szteev Vajt. Vagy a fia...
Erről máig vitáznak a Rock-történészek.[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
nap
addikt
-
Ragnar_
addikt
válasz nagyArc #33299 üzenetére
Sőt van egybundos dal is..One Fret Song
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
kemotox
addikt
válasz nagyArc #33740 üzenetére
Próbáltam azt is, de valamiért nagyon zajos nekem :/ Nyomok egy kis dörtöt és már sistereg, mint az állat. Ezzel a BOD-dal vagy mivel meg mehet a level meg a drive és semmi.
Szerk.: Jah igen rengeteg gyári cucc is van. Azokat sem néztem még végig. Van pár nyalánkság pedig Sőt most jut eszembe, az interfészemhez meg járt valami reverb plugin. Még ki sem bontottam a CD papírtokját Holnap megnézem azt is. Valami Pantheon asszem.
[ Szerkesztve ]
-
Tayuya
csendes tag
válasz nagyArc #33902 üzenetére
Köszi, nekem pont G1Xon van. Kipróbáltam, szuperül működik!
Még kezdő vagyok, és szeretnék egy ilyesmi hangzást G1Xon-on csinálni, mint ebben a videóban van 2:00-ig. : [Vintage V100 sound] Nekem is ilyen gitárom van. (csak más színű )
Valaki tudna tippeket adni, hogy kb. milyen effekteket beállításokat kell használni hozzá?[ Szerkesztve ]
-
Eastman
addikt
válasz nagyArc #39031 üzenetére
Egész nap ezen gondolkodtam, és úgy tűnik, hogy "a Béla" most megint politikai Béla, és ez valahol nagyon szomorú. Az biztos, hogy, nem volt akkora "forradalmár" mint a Csepregi, aki az Erdős fszát szopkodta és úgy hinthette a szemetet Moszkván át Japánig. A Béla a másik T volt, valóban.
Zenei forradalmárt írtam, az "ellen" előtagot árnyalva, az irónia és nem a történeti hűség kedvéért. Én nem láthattam R.B-t élőben, nem tudhatom, hogy mennyire lehetett pártkatona. A visszaemlékezések szerint igen csekély mértékben. Nem lehetett
akkora fszolyan szókimondó, hogy konkrétan Tiltották volna. Hippi-rocker volt nem anarchista vagy skinhed-punk, az egyértelmű. (Ne szedjétek szét az utolsó mondatot, dramaturgiai túlzást alkalmazok megint!)Ő volt az érzékeny, a naív, a megnemértett, sajnos alkoholista gitáros aki beintett a playbackra*. Nem úgy mint a Csepregi vagy a Presser. A kapitalizmusból neki csak az angolszász zene, a hippi érzés jött át. Presser ügyesebb a Gyöngyhajú lánnyal, neki a lóvé is megjött. Csepreginek a sodó is.
Hullócsillag. *A melós fiúk és lányok idolja. Aki elhitte, hogy csak gitároznia kell, angolul gitároznia, minden más lesz@rós.
De ezeket Te is tudod mind. Elsősorban az ifjúságnak írom amit írok.
Peace
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest