Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Hadeska22
üzenetére
Ja, szerváltam egy ilyet a másik gitárosunknak régebben.
Bár ez héthúros, de a minősége teljesen jó. Azóta ő használja nagy megelégedéssel.
A Floyd Special egy gyenge pont, de sajnos a "márkásabb" gyárták szinte csak ilyet használnak kb. fél milla alatt. Lehet, hogy majd beruházok egy Schaller vagy Gotoh upgrade-re, ha egyébként jó a gityó.
Pickupokat majd meglátom, hogy tetszenek. Csak Duncan Solarok vannak benne, gondolom ugyanaz, mint a Duncan Designed. Van valami halvány emlékem, hogy láttam valami fórumon vagy Facebook-csoportban, hogy valamelyik Harley Benton gitárba is Duncan Solar pickupok kerültek, de kupakos pickup volt, csak úgy derült ki, hogy leszedték. Szóval sokat nem várok tőlük, de van itthon pár szett márkás pickup (Seymour Duncan TB6/SH6n, Fishman Fluence Modern, EMG 81/60), legfeljebb azok közül belepattintok valamit.
-
Goose-T
veterán
válasz
Hadeska22
üzenetére
Talált, süllyedt, egy ilyen Solar lesz.
-
Goose-T
veterán
válasz
Hadeska22
üzenetére
Nem azt, de érdekelne, hol láttad.

Szerk.: ha erre gondolsz, ez nem HH és nem átmenő nyakas. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Hadeska22
üzenetére
De, emiatt. A "takarodj innen" színvonalú hozzászólásokat joggal nem tolerálják. Azt meg még kevésbé, ha valaki az egyértelműen azonosítható másodnickkel visszajön kitiltás után kommentelni. Ilyenért mindkét nicket végleg ki szokták tiltani innen. Szóval ha csak ideiglenesen tették hűvösre, akkor még örülhet is.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Hadeska22
üzenetére
Persze, nem mondtam, hogy hibátlan. Én első körben a Tone Cloud-ban keresek presetet, ha ott nincs, akkor AI-zom. Van, hogy szerintem pont jól beletalál, persze dob szarokat is, meg van olyan, hogy kis beállítással javítható.
De arra, hogy eleinte szendmenezzen meg trúperezzen, azt gyakorlatilag két kattintással megkapja.
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
Hadeska22
üzenetére
A mostani 3 fő baltámat használtan vettem. a Kelly nem volt egy éves, amikor megvettem, a gazdája inkább pénzt szeretett volna, ő jobb áron kapta anno némi endorserség okán.
A DK2- vételére nem emlékszem, csak hogy pár éves volt, nyilván megnéztem, nem volt semmi baja, egyenes nyak, nem lóg a bele, satöbbi..
A '97-es DR3 meg régóta volt vadászva abban a színben, anno tizenéve, éppen eléggé betegeskedtem amikor felpattan egy fórumban hogy "eladó lesz..".. mondtam neki, kell, csak várja meg míg talpraállok.. majdnem fél évig tartogatta nekem a csávó, közben néha írkáltam hogy még kell, csak kórház satöbbi.. aztán egyszercsak üzentem neki, hogy MOST hozhatod!!!
Elhozta, még alig ültem a lábamon, de kipróbáltam, megvettem.. azóta is imádom.
Ez három olyan balta amit újban manapság nem LEHET megvenni ebben a minőségben, pedig hol van ez az akkori csúcsmodellektől? Sima egyszerű Made in Japan cuccok egy szuper korszakból. de a DR3-at nem adtam volna oda az idén kipróbált vadonatúl 1,65 millás USA Soloistért SEM, pedig 110-ért vettem tokkal együtt 15+ éve!!!
Én autót is vettem olyat aminek szó szerint mindene szar volt, és 30+osan, 3 éve rohadt egy kocsibeállón érintetlenül amikor megtaláltam. 2 évig elcsesztem rá a szabadidőm, de most mindene egyben van a gépnek.
Én a mostanában vadászgatott "új" indonéz Soloisttal szemben is erős fenntartásokkal vagyok, nem merek látatlanban lőni egyet a netről, pedig volt már SL2 a kezemben. de manapság MINDEN szar amit gyártanak, legyen szó BÁRMIRŐL a világban, semminek nincs olyan minősége mint 30 éve..
-
Sirandrish
legenda
-
Humbucker
senior tag
válasz
Hadeska22
üzenetére
60-ért használtan?na jó nagyon max 70-ért, azért már kéne találnom, KX1Q-t is láttam már 65-ért, KX Customot meg 80.000-ért ami brutálisan jó ár, egy olyan felső kategóriás gitárért.
Szóval azért 60-ért használtan.... Nem olyan megfizethetetlen már ez sztem (ahogy nézem a kínálatot, a Cortok olcsók,pláne használtan) vagy ha csak ezt a 2 hirdetést nézed meg
-
Humbucker
senior tag
válasz
Hadeska22
üzenetére
Még azok a gitárok se tartják az árukat,egyik sem tartja, de az aki megvette ismerősödtől a KX 5-öt 35.000-ért az biztos hogy nem fog bukni rajta,vagy esetleg nagyon minimálisat.Ilyet akarok én is kinézni, vagy lehet egy M200-as Cort lesz belőle.Láttam 36.000-ért is,meg tetszik is,csak az nem tetszik, hogy csavarozott,meg ez a matt, amilyenek az LP Studiok,olyan mintha egy bútorlapból volna tudod.
-
Dealer95
őstag
válasz
Hadeska22
üzenetére
"amúgy..ennyire lent vannak a gitárárak?"
130-ért vettem 2 hónapja egy 380.000 Ft-os gitárt, szóval, igen

Főleg ha ebay-en veszed. Ott aztán negyed áron is meg lehet kaparintani ritkaságokat.Egyébként egy gyors kérdés:
Dean Razorback vagy Schecter Synyster Special?
Melyik ér többet, meyik miért jobb? 
-
-
toth_janika
őstag
válasz
Hadeska22
üzenetére
Tényleg nem sok ember használ Cort-ot
Matthias Jabs tényleg egy kis név...
-
izomhod
őstag
válasz
Hadeska22
üzenetére
dehogy szar mind

egy ugyanilyen áll most mellettem az állványon, azon tanultam, ha játszanál rajta, nem mondanád a 30e ftosokra, hogy szar

annak ellenére, hogy olyan a piros, amilyen, én a mai napig használom a cort mellett
-
B1T3
addikt
válasz
Hadeska22
üzenetére
Ha nem ad sem többet, sem kevesebbet, miért fizessek plusz ezreket érte?

Mondjuk nyilván az tudná a legjobb véleményt mondani, aki mindkettőt használta egy darabig.Különben ilyen áron van az Ibanez V50NJP is, de azon kívül, hogy nem tetszik annyira, mint a másik kettő feketében, nem tudok sok mindent róla.

-
B1T3
addikt
válasz
Hadeska22
üzenetére
Nem ott.
Kapásból feketében venném (ráadásul matt), és a Fenderből nem találtam sehol ilyen színben, tehát jelenleg a Cort felé hajlok. (Más alapján nem tudok különbséget tenni, persze specifikációkban van különbség [nato vs mahagóni anyag], de sosem lehet csak arra hagyatkozni). -
-
freelanced
addikt
válasz
Hadeska22
üzenetére
Üdv! Én is gondoltam erre de a fehér is ennyi illetve amikor mentem volna érte nem volt, tehát ezért nem hiszem. A codánál mindig van akció elvileg 5-10-15 %. Ha meg emiatt volt annyi igazán szólhattak volna akkor kiadok érte többet.
Épp emiatt vettem újonnan.
Plazmacucci
Tök jó sima fehérnek tűnik. Ez is csillogós?
izomhod
Ezzel egyetértek, csak az a gondom hogy nem így vettem. Ha már tudom hogy karcos, vagy esetleg összekarcolom kit érdekel elfogadja az ember. De úgy veszi hogy új erre karcos

Na mindegy szerintem megpróbálom elhozni a fehéret holnap, persze csak akkor ha az nem karcos mint ez.
-
freelanced
addikt
válasz
Hadeska22
üzenetére
Üdv! Igazából 54-ért vettem, illetve ajándék 2000 Ft-os kábelt is adtak a végén tehát 52.000 körül volt. Átgondolom a végén lehet, hogy holnap visszamegyek a fehérért. Szerintetek ha mondom nekik hogy karcos akkor 3 napig még lehet variálni nem? Kitalálom, igazából agyilag kell túltenni magam rajta

-
-
sajtee
őstag
válasz
Hadeska22
üzenetére
Ugyan már 4 hónapja nem voltam koncertjükön, mert jelenleg külföldön vannak, azt kell mondanom, játsszák. A nagy klasszikusokat vétek lenne kihagyniuk egy-egy setlistből.
Láttam az idei első koncertét, azon nagyon szívesen ott lettem volna.
Elővették a Föld és Eget, a Lopott könyveket is..
Az "új" gitáros meg nem kicsit tud. Először nem volt szimpatikus ez a Zakk Wylde sítlus, de nagyon jól játszik, egy állat. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Érdekes a fordítójuk…

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)