- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Alexios #59475 üzenetére
Long story short:
Gariztattam a gitáromat, náluk volt 1 hetet nem csináltak vele semmit (az üzletbe a kezembe nyomták aztán otthagytak), írtam nekik egy mailt h nyaljanak sót, erre azt mondták kicserélik. Elküldték a bolti kiállított darabot (megnéztem korábban elég alaposan mert azt akartam elhozni, voltak rajta olyan sérülések amiből könnyű volt azonosítani). Megírtam nekik, hogy igazán rendesek, nem is volt több kérdésük, küldtek még egyet (ez már a muzikertől jött). Itt lakom Győrben, felajánlottam nekik, hogy bemegyek intézzük el, hallani sem akartak róla.
Jah minden papírt bekértek a gitárról, vissza már nem adták, így konkrétan papír nélküli a gitárom, annyival tudom bizonyítani, hogy nem loptam h kártyával fizettem anno...
Náluk levegőt sem veszek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest