Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Alexios #59475 üzenetére
Long story short:
Gariztattam a gitáromat, náluk volt 1 hetet nem csináltak vele semmit (az üzletbe a kezembe nyomták aztán otthagytak), írtam nekik egy mailt h nyaljanak sót, erre azt mondták kicserélik. Elküldték a bolti kiállított darabot (megnéztem korábban elég alaposan mert azt akartam elhozni, voltak rajta olyan sérülések amiből könnyű volt azonosítani). Megírtam nekik, hogy igazán rendesek, nem is volt több kérdésük, küldtek még egyet (ez már a muzikertől jött). Itt lakom Győrben, felajánlottam nekik, hogy bemegyek intézzük el, hallani sem akartak róla.
Jah minden papírt bekértek a gitárról, vissza már nem adták, így konkrétan papír nélküli a gitárom, annyival tudom bizonyítani, hogy nem loptam h kártyával fizettem anno...
Náluk levegőt sem veszek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest