Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba cy lus
addikt
válasz
bigrob
üzenetére
Most kipróbáltam én is a Marshall DSL1-es fejjel, hát brutális. Nekem eddig problémám volt vele, hogy a humbuckeres gitárommal metálig feltekerve a gain-t (nem kell sokáig, 12 órás állásnál már elég) a basszus túlburjánzik, nem győztem lejjebb tekerni a potit. Ezzel a zárt 2x12-es ládával olyan gyönyörűen meg lett fogva, teljesen használható lett még alap potiálláson is.
Azt nem tudom, hogy szólna, ha két hangszóró is lenne benne, illetve nem is nagyon fogom megtudni a DSL1 (és a DSL5) egyetlen 16 ohmos kimenetével, hacsak nem kötöm a hangszórókat sorba és szerzek be 8 ohmosokat, de nem akarok ilyenekkel vacakolni. Ha lehetne eladni, menne apróra a DSL1, DSL5, jönne helyettük egy DSL20, aztán meg van oldva.
Illetve ami még játszhat, hogy a csillapítót közbeiktatva szerintem csak a bemenetnél fontos, hogy stimmeljen az impedancia, a kimenetnél viszont nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest