Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3147) cucka válasza kaoszpapja (#3144) üzenetére


cucka
addikt

nem tudom, nekem teccik az amit a koncerteken nyom a metallica. szerintem minden valamire való együttes jól koncertezik, elég megnézni a children of bodom chaos ridden years koncertjét jobban eljátszák a számaikat élőben, mint stúdióban
Nekem is tetszik, nem is ezt mondtam, hanem hogy a gitárjaik élőben közel sem hozzák a lemezen hallható szuperszonikus hangzást. Hallgasd meg valamilyen felvételen, hogy szól Petrucci vagy Steve Vai cucca élőben..
Amúgy a vicc, hogy a Children Of Bodom-os Alexi gitárjában 1 darab passzív EMG van, tehát bizonyíték, hogy nem feltétel az aktív pickup a jó hangzáshoz :). De ott van Max Cavalera, ott egy passzív Duncan pickup-ból jön a hang, pedig ő sem azt a kifejezetten lágy, finomkodós hangzású zenét nyomja..

Amúgy érdekes szörnyeteget akarsz abból a telecaster-ből csinálni, de ha összeadod az alkatrészek árát, lehet, kijönne belőle egy számodra megfelelő, gyárilag zúzásra készült gitár. Tudom, akkor kimarad a barkács hangulat, viszont anyagilag jobban jársz. (Mert mondjuk egy gyári gitár használtan tartja az árát, az otthoni barkács gitár meg nem nagyon..)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.