Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ReJim

őstag

válasz alitak #2245 üzenetére

szerintem bass márkák ebben az árkategóriában: warwick, peavay. (elitebb márkák: hartke, ampeg, gallien krueger. de ezek már drágák. és nem kombók.)
    amire ügyelj: legyen nagy hangszóró minimum 1db 12'-os és legyen mellette ciccegő (magas sugárzó).
    mindenképpen próbálj végig több darabot/típust. és ami a legjobban illeszkedik hozzád, a gitárodhoz, azt vedd meg.

(cimbi warwick fejet használ. sztem jól szól. csak sajna a fej 100, hozzá egy normális láda 150-200)
    én használtan vettem egy marlboro-t (amcsi, nem kínai). ez fele annyiból volt meg mint amennyit te költenél rá. 70wattos, egy 15'-os hangszóró van benne, csak a magas hangszóró hiányzik belőle. (de mivel szólógitárhoz használtam, így nem hiányzott annyira.)

koncert: attól függ, hogy milyen koncert/milyen zene. ha underground, akkor kocsmába bepakolva a cucc, és a hangszeralapok nincsennek kihangosítva. ha komolyabb akkor meg kivan, de ha egy nem túl jó minőségű kombót kihangosítanak, akkor nem lesz csodaszép hangja.

gyakorlás: ami otthoni gyakorlásra elég, az lehet próbán még kevés, elnyomja a dob, vagy a szólós :D (és mint tudjuk próba nélkül nehéz koncertezni). szóval inkább az legyen a probléma, hogy ''halkítsd lejjebb azt a szrt.'' minthogy ''addj rá hangot, krv halk''. :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák