Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
szerintem bass márkák ebben az árkategóriában: warwick, peavay. (elitebb márkák: hartke, ampeg, gallien krueger. de ezek már drágák. és nem kombók.)
amire ügyelj: legyen nagy hangszóró minimum 1db 12'-os és legyen mellette ciccegő (magas sugárzó).
mindenképpen próbálj végig több darabot/típust. és ami a legjobban illeszkedik hozzád, a gitárodhoz, azt vedd meg.
(cimbi warwick fejet használ. sztem jól szól. csak sajna a fej 100, hozzá egy normális láda 150-200)
én használtan vettem egy marlboro-t (amcsi, nem kínai). ez fele annyiból volt meg mint amennyit te költenél rá. 70wattos, egy 15'-os hangszóró van benne, csak a magas hangszóró hiányzik belőle. (de mivel szólógitárhoz használtam, így nem hiányzott annyira.)
koncert: attól függ, hogy milyen koncert/milyen zene. ha underground, akkor kocsmába bepakolva a cucc, és a hangszeralapok nincsennek kihangosítva. ha komolyabb akkor meg kivan, de ha egy nem túl jó minőségű kombót kihangosítanak, akkor nem lesz csodaszép hangja.
gyakorlás: ami otthoni gyakorlásra elég, az lehet próbán még kevés, elnyomja a dob, vagy a szólós
(és mint tudjuk próba nélkül nehéz koncertezni). szóval inkább az legyen a probléma, hogy ''halkítsd lejjebb azt a szrt.'' minthogy ''addj rá hangot, krv halk''. 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 32GB I 1TBSSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(és mint tudjuk próba nélkül nehéz koncertezni). szóval inkább az legyen a probléma, hogy ''halkítsd lejjebb azt a szrt.'' minthogy ''addj rá hangot, krv halk''.