- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
-
-
-
törölt tag
válasz
Retekegér #23604 üzenetére
Ernie Ball vagy Daddario.
Előbbi frissen jobban szól, utóbbi talán tartósabb vmivel.Általam nem ajánlott: GHS, 3 készlet, mind3-nál 1 héten belül szakadt a 10-es, vicc.
Daddario-val ilyen gond nincs.Mind3 márkánál, az alap, nickel plated szériáról van szó.
Ajánlott lehet még a Fender, de soha nem próbáltam. Daddario gyártmány, csak olcsóbb.
-
kemotox
addikt
válasz
Retekegér #20716 üzenetére
Jajj.
Szerintem a régi kopott dolgok eszméletlenül hangulatosak, jól néznek ki, történelmük van. Badass, na.
DE DIREKT VINTÉDZSESÍTENI VALAMIT? Úristen baszki. Szánalmas. Hallottam olyat is, hogy "megveszem a Fendert oszt végighúzom a betonon, mert a vintédzs, az jó" És tényleg jó, csak ez nem vintage. Csak egy maszk, egy ál valami, egy mű izé. (Ennél már csak a "Fenderesített" noname Strato jobb, amire jó randánferdén rá van rakva egy Fender matrica..)Egyszer ha lesz pénzem veszek egy vadi új Gibsont. Csilivili lesz. Aztán velem együtt szépen fejlődne. Ő beérik, én meg megtanulok rendesen gitározni. Nem fogok vigyázni rá. Ahogyan magamra sem vigyázok. Egy idő után ütött-kopott lesz. Mint én is. De még zúzni fog, üvölteni, rákenrollozni. Ahogy én is. Egyé fogok válni a gityóval. Oly szentimentális, és oly gyönyörű ez a terv. Már csak pénz kéne lóvéra, és meg is valósíthatnám
-
kemotox
addikt
-
Eastman
addikt
válasz
Retekegér #20164 üzenetére
A húrláb avagy híd a fedlapra van ragasztva. Csekkold, hogy el akar-e válni tőle! Lehet hajszálnyi rés ott. Nézd meg alaposan! Ha kezd feljönni és a körmöd alá fér, akkor a gitár hamarosan hangszerésznél fog kikötni.
Klasszikus (nylonos) vagy western (fémhúros) gitár?
Pár gondolat a problémáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest