Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lakisoft

veterán

sztem boss. valahogy a digitech (kis)pedáloknak a kinézete a gagyiságot sugalja.
    bár kecsegtetőnek tűnik a gnx3k, mivel van rajta usb. és mintha jobban lehetne modellezni.
    szóval én sem tudnék dönteni. max az ár miatt. (gondolom boss drágább)

A digitech GNX3000 inkább a keményebb kategória képviselőinek való ... sokkal keményebb a hangzása, viszont a tiszta hangja (Clean) nem az igazi elég zajos ...
    Nagy előnye még az USB port. Ez amúgy többmint egy effektpedál ez egy workstation tehát rá lehet pakolni mindent ... gitáron kívül / szintetizátort / mikrofon és még sorolhatnám
    körül van nagyon jó patchek vannak hozzá a netet
    Amerókai csoda
    az ára kb 120k - 130k

Boss GT-8 inkább lágyabb hangzású sokkal univerzálisabb effektpedál - a clean hangja valami isten ... / már mint a GNX3000-hez képes - meg nekem nagyon bejött/ a tiszta hangja tényleg tiszta. azért keményebb műfalyokban is meg állja a helyét de szerintem ott inkább a GNX3000-es a nyerő ....

Japán csoda

Duál COSM erősítő szekció: lehetővé teszi két különböző erőstő típus két csatornához rendelését, az erősítő csatornák válthatók, egymáson is megszólaltathatók, vagy akár panorámázhatók is valósidőben; a Dynamic mód pedig lehetővé teszi a két csatorna váltását a pengetésünk dinamikájával • 200 kiváló gyári patch és 140 felhasználói patch • 44 effekt kategória, 13 egyszerre használható effekt blokk • felhasználó által konfigurálható effekt lánc - bármely effekt bárhol elhelyezhető a jelútban • független külső Effekt Loop szekció külső effektek beillesztésére az effekt sorba • Solo Switch a COSM erősítő szekcióban az azonnali szóló hangszín eléréshez • Amp Control aljzat egy külső gitárerősítő csatornáinak váltására • 24-bites konverterek és koaxiális digitális kimenet a kiváló minőségben történő felvételkészítéshez

az ára 120k

Új hozzászólás Aktív témák