Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dealer95
őstag
válasz
BluEyes #18453 üzenetére
"No, hát pont az ilyen és hasonló kici-occó "erősítőktől" szeretnélek megóvni. "
+1#18452 alpihun
Hát igen, ha anno nem sikerül majdnem ingyé beszerezni egy Zoom G2.1u-t, akkor lehet, hogy abba is hagyom a gitározást. (használt gitár mellé adták ingyen; a gitárt eladtam, a Zoom megmaradt.. pár ezres lett csak a difi)Egy 10W-os SX erőstőm volt, "gyönyörű" torzítottkapcsolóval. ( a clean elég jó volt egy 8k-s erősítőhöz képest)
Meglett a multieffekt... életre kelt
és még gépre is rá tudtam kötni, és az ottani 2.1-en is szépen szólt + normális minőségben felvettem dolgokat vele.
Utána lett egy Behringer GMX210 (enne brutál torzított csatornája volt, szobában bőven elegendő minőséget produkált, 2 független csatorna, lábkapcsoló. Otthonra több nem is kellhet).
Ehhez valamiért nem volt valami jó a multi effekt. Elég gyenge volt a minőség rajta, rosszabb mint az SX-en ezért a Zoom elment.
Ez megvolt vagy 2-3 évig.Most pedig egy Bugera V55HD (ki kellett próbálni egy csövest is
) + saját készítésű láda egy Celestion G12 75W-os szóróval. (+Palmer Solid Metal)
Na, ennek szép hangja vanTehát:
Mindenképpen inkább egy "drágább" erősítőt vegyél, ha nem akarod abbahagyni a gitározást pár hónap után.
Nézz inkább használtan, de valami jót.(segítünk itt a fórumon, akár én segítek keresni is GSFanatic-on)
Szerintem legyen benne pár effekt is vagy valami és akkor te is boldogabban fogsz neki a dolgoknak.Talán gitárból is egy olcsóbb, használt, (ami újonnan 70-80k, azt használtan már 40 körül sokszor megkapod, és hibátlanul, hajszálkarcokkal, amik a tiéden is megjelennének egy kis idő után úgyis)
Pl. Cort KX5.Nekem csak használt gitárjaim voltak, kivéve az elsőt (csak ezen buktam pénzügyileg), és nem volt velük gond.
Remélem nem lett túl hosszú az irományom és találsz benne valami hasznosat magadnak.
A helyesírási hibákért felelősséget nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest